süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman fatmaaaa sakın buna üzülme cnm ne bekliyordun ki. Boşver salla gitsin.. 4 ay sonra doğunca erken doğummu derler:))))))))
Kizlar siz daha cok nasil hissediyorsunuz bebisi? Bende tekme gibi cok nadir oluyo genelde sanki icimde kayip duruyo gibi :)
ayyyyyy bıraz okudummmm canımmmmmmmm gozun aydınnnn sonunda oyku hanım kış uykusundan uyanmıssss ayy maşallahh darısı BENIM BASIMAA
YA kuzu farklı bısı dımı hısedılıo yanı yoksa ben anlamıo deılımdır heralde::):):)
sen o konuşmadan sonra annenlerle hiç konuşmadın mı canım..
Ya önceleri çok hareketliydi ultrasonda. Bugün hep yüzünü sakladı küstü galiba kızım bana.
Akşamları hareketleniyor evet.
Zaten bu haftalarda hareketlerini hissetme konusunda istikrara beklemeyin diyor doktorlar.
Çok durgunlaştı zaten. Belki bu haftalarda öyledir. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
Sağol canım. Yolunda zaten çok şükür.
Gördün mü annesi uyanıp esnemiş kızın :)))))))
yok kızzz üzülmüyorum ki annem kimseye sölemez sanıyordum bana sormuyo ki hiç :)
kuzu o kadar güzel anlatıyorsun ki benim de canım hareket etsin istedi walla :) Bebek hareketine aş eriyorum şu an :))
En ince ayrıntıya kadar anlatıcam demedim mi kız...Ne zamandır bu anı bekliyordum ben...
Darısı senin başına...
Amin canım
İçim açıldı walla sabah sabah
Çok farklı yaa...
Zaten öyle kayma falan gibi olmadı benim..Resmen pıt diye vurdu zillim...
Biz aval aval birbirimize bakarken eşimle ne olduğunu anlayamadan bi pıt daha...Kesinlikle onun bebek olduğunu anlıyorsun, başka da vurmadı zatennn....
Postacı kapıyı 2 kere çalar yaptı kızım..
ben arıyorum zaten ama hiç bebek-hamilelik vs konuları geçmiyo klasik cümleler işte..Ben de tam bunu soracaktım...
bence onlar sen yeni öğrenince haber verdin sanmışlardır beliki de ondan öyle demişlerdir. yoksa inatçılık falan değil bence.. senin bu kadar geç haber verceğini beklememişlerdir belki..
bence onlar sen yeni öğrenince haber verdin sanmışlardır beliki de ondan öyle demişlerdir. yoksa inatçılık falan değil bence.. senin bu kadar geç haber verceğini beklememişlerdir belki..
ayy ne guzel bısı yaaaaa 10 gun ıcınde heralde bızımkıde vurur ole umut edıoruuuuuuuuuummmm
sizler benim arkadaşım kardeşim ablam oldunuz . burda acıyı sevinci herşeyi paylaşıyoruz. çok duygusalım bugun yine..egecımmmm ya masallahhh duru kıza
ayy bu ısım de cok hosuma gıdıo heee:):))
ege sen hep super ol bunu senden duymak gercekten super cnm:)
sezin kızımızın ismi.cnmm doktora gıttın sanırım gozun aydın....
ya fmg sende bı ısım bul barı senın kız bak gelınlık caga gelmıs ısmı yok (yoksa benmı duymadım ):)):):)
Amin canım
İçim açıldı walla sabah sabah
sizler benim arkadaşım kardeşim ablam oldunuz . burda acıyı sevinci herşeyi paylaşıyoruz. çok duygusalım bugun yine..
tecrübeli sansamda kendimi sizin yanınızda sizden gelen bilgilerle bile ben bugun çok iyi hissettim kendimi.. sizdende süperrrrrrr kelimesini duymak inanın ki gerçekten çok güzzel. hepimiz süper olalım.
sezin kızımızın ismi.
bi tek anladığım kadrıyla duru ve öyküye ismi ile hitap ediyoruz . artık alışlaım isimlerede isimle söyleyelim..
ben arıyorum zaten ama hiç bebek-hamilelik vs konuları geçmiyo klasik cümleler işte..
sormadı ki bana kaç aylık diye annem kafasına göre sallamış demekki 1 aylık diye
Kizlar Minel ismi nasil sizce? Cenetteki inci tanesi demek mis
cilekkkkkkkkkkk bende aynı seye aş eriomm.
sizler benim arkadaşım kardeşim ablam oldunuz . burda acıyı sevinci herşeyi paylaşıyoruz. çok duygusalım bugun yine..
tecrübeli sansamda kendimi sizin yanınızda sizden gelen bilgilerle bile ben bugun çok iyi hissettim kendimi.. sizdende süperrrrrrr kelimesini duymak inanın ki gerçekten çok güzzel. hepimiz süper olalım.
sezin kızımızın ismi.
bi tek anladığım kadrıyla duru ve öyküye ismi ile hitap ediyoruz . artık alışlaım isimlerede isimle söyleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?