2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok farklı yaa...
Zaten öyle kayma falan gibi olmadı benim..Resmen pıt diye vurdu zillim...
Biz aval aval birbirimize bakarken eşimle ne olduğunu anlayamadan bi pıt daha...Kesinlikle onun bebek olduğunu anlıyorsun, başka da vurmadı zatennn....
Postacı kapıyı 2 kere çalar yaptı kızım..

cnmm doktora gıttın sanırım gozun aydın....
ya fmg sende bı ısım bul barı senın kız bak gelınlık caga gelmıs ısmı yok (yoksa benmı duymadım ):)):):)

yok kızzz üzülmüyorum ki annem kimseye sölemez sanıyordum bana sormuyo ki hiç :)

bence onlar sen yeni öğrenince haber verdin sanmışlardır beliki de ondan öyle demişlerdir. yoksa inatçılık falan değil bence.. senin bu kadar geç haber verceğini beklememişlerdir belki..

ayy ne guzel bısı yaaaaa 10 gun ıcınde heralde bızımkıde vurur ole umut edıoruuuuuuuuuummmm

Ben de tam bunu soracaktım...
ben arıyorum zaten ama hiç bebek-hamilelik vs konuları geçmiyo klasik cümleler işte..
bence onlar sen yeni öğrenince haber verdin sanmışlardır beliki de ondan öyle demişlerdir. yoksa inatçılık falan değil bence.. senin bu kadar geç haber verceğini beklememişlerdir belki..

sormadı ki bana kaç aylık diye annem kafasına göre sallamış demekki 1 aylık diye

doğru diyosun bak bu benim hiç aklıma gelmedi geç söyleyince yeni hamile sanmışlardır tabi

egecımmmm ya masallahhh duru kıza
ayy bu ısım de cok hosuma gıdıo heee:):))
ege sen hep super ol bunu senden duymak gercekten super cnm:)
sizler benim arkadaşım kardeşim ablam oldunuz . burda acıyı sevinci herşeyi paylaşıyoruz. çok duygusalım bugun yine..
tecrübeli sansamda kendimi sizin yanınızda sizden gelen bilgilerle bile ben bugun çok iyi hissettim kendimi.. sizdende süperrrrrrr kelimesini duymak inanın ki gerçekten çok güzzel. hepimiz süper olalım.

cnmm doktora gıttın sanırım gozun aydın....
ya fmg sende bı ısım bul barı senın kız bak gelınlık caga gelmıs ısmı yok (yoksa benmı duymadım ):)):):)
sezin kızımızın ismi.
bi tek anladığım kadrıyla duru ve öyküye ismi ile hitap ediyoruz . artık alışlaım isimlerede isimle söyleyelim..

Kızlar müşteri geldi. ben çıkıyorum. sonra görüşürüz.
Bebişin resmini bile koyamadım yoğunluktan. (((

ya zaten bı gun ılerde kızım unvtede flan oyku ve duru dıe arkadasım var derse dırek sız gelıceksınız aklımaaa:):):)

ben arıyorum zaten ama hiç bebek-hamilelik vs konuları geçmiyo klasik cümleler işte..

sormadı ki bana kaç aylık diye annem kafasına göre sallamış demekki 1 aylık diye

sen 1 ay önce söyleydiysen onlarda yeni sanmış deemekki .:)) annenle konuşursan bidhaakine sende dersin kıızm olacak az kaldı diye:)şok olsun kadın

Kizlar Minel ismi nasil sizce? Cenetteki inci tanesi demek mis

Çooooookk güzelllllll

cilekkkkkkkkkkk bende aynı seye aş eriomm.

Biz seninle aynıyız zaten hemen hemen :) birlikte bekleriz artık

Ege feci duygusalım zaten bugün, ben tam aynı şeyleri düşünürken senin yazını okuyunca çoook ağladım deli miyim neyimmm.. Hamileliğimden beri ilk kez bişeye böyle duygulandım... Kocam bana hep bebekle ilgili şeyler okuur o ağlar ben öyle dururum, ne duygusuzsun der.. Şimdi keşke görseydi buna ağladığımı :))
Ben de tam aman içim açıldı yine kızlar sayesinde , içim huzur doldu diye düşünürken cuk oturdu yazdıklarınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…