2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızıma piyango çıksın, okursa okusun ama kültür için...Hiç kimsenin altında çalışmasın, çalışmak istiyorsa kendi işini kursun, patron olsun..Hiç kimse ezemesin onu, üzemesin...Mesaiye kalmak zorunda kalmasın....Anasının olamadı, kızının mini cooperi yatı katı villaları olsun inşallah...

maşallah diyim önce hem sana hem kendime bende öyleyim banada çok yaradı hamilelik eski sinirim geçti çok parlardım eşim bi şey sordumu bile bazen gereksiz şekilde
azarlar tonda cevap veriridim haliyle kavga ederdik şimdi hiç öyle değilim sakinleştim
hatta hamilelik bana öyle yaradıki kabızlık sorunum bile geçti

Ay canım benim çok teşekkür ederim valla benim gibi taşı bile ağlatçaksınız birazdan ... Bende duygusallaşmaya başladım.. Bende de feci bağımlılık yaptınız ya, deli gibi şafak vakti kalkıp giriyorum nete.. Sigara bağımlılığı gibi..

e biz biz biz , yoksa bizi beğenmiyor musunnn biz de Hande Mira olucazz :) gerçi ben de ısınamadım Handeye daha, e sen bi de Miraya bile ısınamadın henüz :)
kurban olurum ben sizee beyenmezmiyim ama daha önce de dedim mira tek başına iyi değil hande de pekiyi değil(((((( ikis olursa güzel oluyor. senin içine sinsin önemli olan bu..

ruhsuz karıı
:))))))))))

kahvaltımı da yaptım ama benim sıpada tık yok (tam anlamıyla)
neyse biraz daha bekleriz artık

evet kızlar yaaa nasıl bir bağımlılık burası
sabah uyanır uyanmaz önce buraya bakıyorum
bekle kıızm okadar kolay değil ben dünden beri deli oldum çiko ye kesinlikle hemen tepki veriyor..

selamlar ben geldim, bende kızıma isim bulamayanlardanım((((((((((

hoşgeldin. sen bize sor biz çekinmeden hemen samimi bir şekilde onay veririz..

anam kadına ruhsuz dedik kadın imana geldi...
kız ne oldu oyy yerim seni ben seni göremezsem korkuyorum nere gitti bu diye:))

baya bi etkilemiş. biyolojin düzelmiş.

ya sen normal değilsin ki hayallerinde normal olsun. biraz alttan alttan salla ki bari bi kaçı tutsun..

soylemeyı unuttum kızlar dun doktorun asıstanı aradı 4 lu test sonuclarım ıyı cıkmıs bebgınız rısk grubunda degıl dedi.Sonucların yazdıgın raporlar 14 subattakı kontrolumde alacagım o zaman degerlerı yazarım..
ege ıcın rahatlamıstır gozunaydınn cnm

hoşgeldiinnnnnnnnn... bence duru güzel, ece güzel, bade, defne bunların hepsi çok güzel :)
ayy birden bi hoş oldum duru ismini duyunca. çokkk güzel yaa yada bana öyle geliyro.

kız topiği oldu burası oğluşuma yaradı:))
kız ismi kolay cunku fıkırler havada ucusuyor

evet oğluna gelin bakarsın burdan kerteriz. kaynana semra

ya doktorunuza sorun tabi ama gerçekten çok faydasını gördüm ben, hem bebeğin beyin gelişimi içnde iyi.. Bu arada Hande Mira da güzel canım.. Hande de güzel bir isim bence..

sağolll canım , zaten senin desteğinle verdim net kararımı :) isim annesisin sen kızımın :)
kızlaaar ben yemeğe çıkıyorumm, öpüyoruz hepinizi..

Bana da çok yaradıi kolesterol, tsh falan hepsi düzene girdi .. kan şekerim yüksekti o bile düzene girdi enteresan dimi..

Ohh,sevindim sonuçların iyi çıkmasına..Hadi gözün aydın..

sennde gözünaydın cnmm bugun güzel bir gün olacak..

Ben Allahtan isteyeyim de, belli mi olur kız, belki oluverir hepsi de...
aminnnnnnnnnn mübarek saatte .
YA RABBİM SEN BÜTÜN HAMİLELERİN BEBİŞLERİNE SAĞLIK SIHHAT VE HAYIRLAR NASİP EYLE.. HEPİMİZN GÖNLÜNE GÖRE VER. ŞU MÜBAREK GÜNDE KULLARINI KİMSEYE MUHTAÇ ETME. AMİNNNNN

sağolll canım , zaten senin desteğinle verdim net kararımı :) isim annesisin sen kızımın :)
kızlaaar ben yemeğe çıkıyorumm, öpüyoruz hepinizi..

AFİYET OLSUNNNNNNNN

Bana da çok yaradıi kolesterol, tsh falan hepsi düzene girdi .. kan şekerim yüksekti o bile düzene girdi enteresan dimi..

tsh bende çok düzenli gidiyor normal değerlerde ilacın dozuyla hiç oynamak zorunda kalmadık
kolesterolüm yüksekti hamilelik öncesi şimdi ne durumda onu hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…