2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa koysana hiçde rencide olma bnaa neler diyorlar inflak edicen yakında diyorlar..

Sevibade nerdeisn anacımmmmmmmmmmm

Burdayım egecimmmmm,
küçük kız çok hareketli benim bugünlerde,
inan şunun başına otursamda yazacak hal kalmıyo bende
kızlar ne yapmış diye arada bi girip bakıyorum öyle
haaaaaaaa özledinmi beniiiiii,
gözün yollardamı kaldı

sapphire yaaa çok kıskandım benimde çıksın ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

cnm ya vallahi merak ettim.. Kızına ne oldu hastamı. Gözüm yollarda kaldı kayınpederin haber bekler ajanlık yapamam:)))))))) şaka bi yana valla merak ettim. özledim.. Dr gittinmi varmı haberler..

koyarım cnm ne demek) sende ekle bizde sana bakalım (duygu esen özkartal)
ayyy canım yaa çok tatlııı göbişin.. maşallahhh...
bende sezen arslan eren ..
kızlarrrr duydunuzmuuuuuuu sizdeeeee....

ufff bn geldiiiimmm
hoşgeldin fısstık.. noldu canın mı sıkkıınn..
ben geldim hanımlar... ütü yaptım kaş bıyık aldım geldim

oohhh hamarat kadın.. bendee nerdeeeeee o işler.. heleee kaş almak hiç beceremem.. ne güzel sen hallediyosunn

egeeeeeee bayıldım senin göbişe de yaaa.. bende yokkk daha hiççç.. ufff bende çıksın istiyom yaaaaaa.. kocişim diyo ki geçende.. yolda yürürken..
'' aşkım senin yürüyüşün değişmiş,
nasıl olmuş?
hamileler gibi yürüyosun
eee hamileyim çünkü ondandır
yok öle deil.. karnı olan hamilelelr gibi yürüyosun '' böle diyoo, gıcık ediyoooo:)) bi sinir oldum bi bakış attım soraa yürüdüm gene.. ama doğru mu ne... ben moda girdimde göbek yok.. varmış gibide yürüyomm.. elimle belimide tutcam nerdeyse...ehhehee

cnm ya vallahi merak ettim.. Kızına ne oldu hastamı. Gözüm yollarda kaldı kayınpederin haber bekler ajanlık yapamam:)))))))) şaka bi yana valla merak ettim. özledim.. Dr gittinmi varmı haberler..

Yok canım , Allaha şükür hasta değil, yaramaz
kayınpederimi hala unutmadınmı kıss, harbiden özlemişsin beni belli,
dillerinmi şişti yoksam ben yokken
dr gitmedim şeker, tsh için ilaç içiyorum ya 4 tane kaldı,
o bitince inşallahh,
aslında gitmeyi çok istedim son kontrolden bişi anlamamıştım,
ama nedense bugünlerde evde uğraşmaktan pilim bitiyo

aaaaa koysana hiçde rencide olma bnaa neler diyorlar inflak edicen yakında diyorlar..

Sevibade nerdeisn anacımmmmmmmmmmm

koyucam ama evdeeennnn, burda makina yok ki... evde çekiyim kesinnn ekliycemmm akşam :)

Aaaaa süperr bombaaaaaaaaa 11:30da ordayım ben, tanırsın zaten koca göbişimden kesinnn :)))))

cnm boşver o diyenleri bana da neler neler diyolar takmıyorum koysana bi resim merak ettim..

Akşam koyucam bekleyin beni anacımmm :)

:))))))) valla sataştıklarımı özlüyorum tabi:)) iyi bişeyiniz olmasında bizde buralardayız iişte malum iş güç felan:))

kız kocamanın .. Müşterim geldi oturuyorum masadan karnım gözükmüyor diyorki elif hnm neden buu kadar kilo aldınız bi kalktım pardon ayyyyy maşallha diyor. Sus otur yerine diycektim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…