yaa ben geçen gün koydum göbüşümü kimse bişy demedii
aaaa görmedim canımmm... pardon ozamandetaylıyı ne yazmıstın şekerrr.. bide napiyo senin fıstıkkkk..ne zaman dr dasın..
:)))) senden beklerim zten koca delisi:))))) kız bak okadar beni düşünüyon yine yaranamadın:)) şaka şaka aşkım benim aradımda açmadı..ama bak bi ben demişim kocanı ara diyeee...
üstüne basayım dedim tekrardan..öncelik kocanı ara,sonra çiko ye demişim...
ayyyy kıyamammm.. Kocişini özlemiş canım yaaa...
Köpüklü kahve::: Içecek yiyecek gibi görme keyifin gelmesiii için yaaanii...
göbek topiğindeege ben senin göbüsü görmedim hani nerde
asıl se dikkat et tatlımmben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kıslar dikkat edin kendinizee iyi hafta sonları:)))
yaa ben geçen gün koydum göbüşümü kimse bişy demedii
Ooohhhh, keyfe bak bee...
ayy ben görmedim... bidaha koyarmısın..zatii birbirinize faceden de bakmısınız.. aldım haberlerini o iki günlük yokluğumda... kıskanırımmm heeee..yaa ben geçen gün koydum göbüşümü kimse bişy demedii
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kıslar dikkat edin kendinizee iyi hafta sonları:)))
:)))) senden beklerim zten koca delisi:))))) kız bak okadar beni düşünüyon yine yaranamadın:)) şaka şaka aşkım benim aradımda açmadı..
Cnm sağol kahve içiyim iyi aklıma getirdin stresimi alır..
göbek topiğinde
asıl se dikkat et tatlımm
görüşürüz
aaaa valla nasıl kaçırmışım özür dileriz. Bidaha eklesene
:)))) senden beklerim zten koca delisi:))))) kız bak okadar beni düşünüyon yine yaranamadın:)) şaka şaka aşkım benim aradımda açmadı..
Cnm sağol kahve içiyim iyi aklıma getirdin stresimi alır..
göbek topiğinde
asıl se dikkat et tatlımm
görüşürüz
aaaa valla nasıl kaçırmışım özür dileriz. Bidaha eklesene
valla ben dedim benimde derken canım çektiii:))))
ayy ben görmedim... bidaha koyarmısın..zatii birbirinize faceden de bakmısınız.. aldım haberlerini o iki günlük yokluğumda... kıskanırımmm heeee..
güle güleee şekerrrr ayyy hafta sonunu hatırlattın .. yine sevinidirik oldummm..iyi hafta sonları ...
cnm ben kendi göbeğimden bahsediyodum ama seninki de benden aşağı değilmiş hani
cnm ben kendi göbeğimden bahsediyodum ama seninki de benden aşağı değilmiş hani
Bebişkom gördünmüüü
ikinize de
Benimkini görseniz korkarsınız ama :) benim bi arkadaşım geçen gün ben böyle doğuma girmiştim dedi çok rencide oldummm
İyi benim prenses, daha hareket yok keyif yapıyor içerde.. Yaman paşam nasılllll :))) Benim kontrol 5 şubat'da. Ayrıntılı için beni de cem beye yönlendirdiler ama benim başları falan biraz sorunlu olunca ya atıl yüksele ya rıza madazlıya gideyim dedim. dr.umda iyi sen bilirsin dedi... Kocam da diyorki boşuna masraf yapıyorsun, dopru söylüyor aslında :)
ikinize de
Benimkini görseniz korkarsınız ama :) benim bi arkadaşım geçen gün ben böyle doğuma girmiştim dedi çok rencide oldummm
ikinize de
benimkini görseniz korkarsınız ama :) benim bi arkadaşım geçen gün ben böyle doğuma girmiştim dedi çok rencide oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?