2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok suzi canım sıkkın değil birden kendimi buraya attım ondandır. size anlatıyım kızlar... eşimin bi yeğeni var burak diye tutturmuş senin kızı alıcam vermezsen kaçırırım diye size onun resmini göstereyim ben buragı çok severim her hafta ararım sırf onla konuşmak için:) bakın ne tatlı bi o kadarda yaramaz yanlız kızımın kulağına ezanıda burak okuyacakmış öle diyo:):):)

Eki Görüntüle 130329

Bebisi costurmak icin yemek yedim geldim
Ise yariyo kandiriyorum kizimi hehe.
Bende bugün hamilelik bakmaya gidicem bitane almistim kot ama bitane daha alayim.

hamile kıyafeti bulana kadar canım çıkıyo yaaa (( dikkat bebek var tişörtü istiyorummmm

hamile kıyafetleri satan gzel yerler var oralarda bulabilirsin, normal mağazalarda bulman çok zor. ist.da oturuyorsan tavsiye edebileceğim yer var.

Ahahahahah süpermiş yaaa, fırlamaya baakkkk :) Yaaa çok tatlı oluyor erkek çocuklarıııı.. Galiba ben ikinciyi yapıcammm Allah izin verirse :)

amann amann göbeklerınızı sevsınler:))
ıs cok yok ama gereksız bı ınsan kalabalıklıgı mevcut o yuzden ara ara gırıyorum

Ahahahahah süpermiş yaaa, fırlamaya baakkkk :) Yaaa çok tatlı oluyor erkek çocuklarıııı.. Galiba ben ikinciyi yapıcammm Allah izin verirse :)

nedense bu çocugu görünce gözlerimin içi gülüyo hilmide öle diyo burakı çok severim ama varya fırlama bişi bana nedense abla diyo bi yenge demeyi öğretemediler hep fatma abla diyo dün gene diyo kızını bana vercn mi diye çocugumun kısmetleri arttı

oki şeker.. kociş randevuyu iptal etmmesse inşallah görüşürüz ozaman.. süpppperrrrr olurrr ...... ama orda herkes göbişli napcam bennnn.. , yakamıza karanfil takarız tanımak için neyse haberleşiriz ozamana daha çok var.. sen akşama koy res,m bende bakarım merak ettim senin göbişide

hamile kıyafeti bulana kadar canım çıkıyo yaaa (( dikkat bebek var tişörtü istiyorummmm

O tişörtü sanırım Lsw da görmüştüm ben

ya boşver canım çıkmasın daha iyi sonra eğilip kalkamıyosun bilee:76:

evet bencede :)))

yuruyus karın kocaman oldugunda yana yata yata oluyor:))
bady yapmıs kısa boylu erkek gıbı

yok kararlıyım keisn koyucammm :) zaten en kötü doğumda görüşürmüşüz gibi geliyor bana hep :)

yaaa ben tecrübeli bayanlara bi yemek sorucam yaaa ama canınız çekmesin köfte nasıl yapılıyo ben hiç yapmadım

normal et köftesimi:))))))))))) allah iyiliğini versin nasıl hiç yapmadın..
Kıyma bayat ekmek içi soğan sarımısak baharat koy maydonoz ekle yuğur. Sanra elinle şekil ver:))

Son düzenleme:

ahahahaaa oda güzelmişşş... ona göreee yaniii.. adamı deli etmeyin leynnn.. göbişimşz var bizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…