hamile kıyafeti bulana kadar canım çıkıyo yaaa(( dikkat bebek var tişörtü istiyorummmm
yok suzi canım sıkkın değil birden kendimi buraya attım ondandır. size anlatıyım kızlar... eşimin bi yeğeni var burak diye tutturmuş senin kızı alıcam vermezsen kaçırırım diye size onun resmini göstereyim ben buragı çok severim her hafta ararım sırf onla konuşmak için:) bakın ne tatlı bi o kadarda yaramaz yanlızkızımın kulağına ezanıda burak okuyacakmış öle diyo:):):)
Eki Görüntüle 130329
Ahahahahah süpermiş yaaa, fırlamaya baakkkk :) Yaaa çok tatlı oluyor erkek çocuklarıııı.. Galiba ben ikinciyi yapıcammm Allah izin verirse:)
koyucam ama evdeeennnn, burda makina yok ki... evde çekiyim kesinnn ekliycemmm akşam :)
Aaaaa süperr bombaaaaaaaaa 11:30da ordayım ben, tanırsın zaten koca göbişimden kesinnn :)))))
Akşam koyucam bekleyin beni anacımmm :)
hamile kıyafeti bulana kadar canım çıkıyo yaaa(( dikkat bebek var tişörtü istiyorummmm
ya boşver canım çıkmasın daha iyi sonra eğilip kalkamıyosun bilee:76:
:))))))) valla sataştıklarımı özlüyorum tabi:)) iyi bişeyiniz olmasında bizde buralardayız iişte malum iş güç felan:))
niyee kıss ötekilere sataşamıyomusun mıhtar
kız kocamanın .. Müşterim geldi oturuyorum masadan karnım gözükmüyor diyorki elif hnm neden buu kadar kilo aldınız bi kalktım pardon ayyyyy maşallha diyor. Sus otur yerine diycektim..
Ahahahahah süpermiş yaaa, fırlamaya baakkkk :) Yaaa çok tatlı oluyor erkek çocuklarıııı.. Galiba ben ikinciyi yapıcammm Allah izin verirse:)
ayyy canım yaa çok tatlııı göbişin.. maşallahhh...
bende sezen arslan eren ..
kızlarrrr duydunuzmuuuuuuu sizdeeeee....
hoşgeldin fısstık.. noldu canın mı sıkkıınn..
oohhh hamarat kadın.. bendee nerdeeeeee o işler.. heleee kaş almak hiç beceremem.. ne güzel sen hallediyosunn
egeeeeeee bayıldım senin göbişe de yaaa.. bende yokkk daha hiççç.. ufff bende çıksın istiyom yaaaaaa.. kocişim diyo ki geçende.. yolda yürürken..
'' aşkım senin yürüyüşün değişmiş,
nasıl olmuş?
hamileler gibi yürüyosun
eee hamileyim çünkü ondandır
yok öle deil.. karnı olan hamilelelr gibi yürüyosun '' böle diyoo, gıcık ediyoooo:)) bi sinir oldum bi bakış attım soraa yürüdüm gene.. ama doğru mu ne... ben moda girdimde göbek yok.. varmış gibide yürüyomm.. elimle belimide tutcam nerdeyse...ehhehee
oki şeker.. kociş randevuyu iptal etmmesse inşallah görüşürüz ozaman.. süpppperrrrr olurrr ......ama orda herkes göbişli napcam bennnn.. , yakamıza karanfil takarız tanımak için neyse haberleşiriz ozamana daha çok var.. sen akşama koy res,m bende bakarım merak ettim senin göbişide
Kız sevbade yemeğini yaptınmı geziyon internetlerde..,
yaaa ben tecrübeli bayanlara bi yemek sorucam yaaa ama canınız çekmesin köfte nasıl yapılıyo ben hiç yapmadım
:))))))) valla sataştıklarımı özlüyorum tabi:)) iyi bişeyiniz olmasında bizde buralardayız iişte malum iş güç felan:))
kız kocamanın .. Müşterim geldi oturuyorum masadan karnım gözükmüyor diyorki elif hnm neden buu kadar kilo aldınız bi kalktım pardon ayyyyy maşallha diyor. Sus otur yerine diycektim..
yaaa ben tecrübeli bayanlara bi yemek sorucam yaaa ama canınız çekmesin köfte nasıl yapılıyo ben hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?