2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haziran başı ama sezeryan olcağım için 38.haftadan sonra alırlar. Mayıs sonu:))

ya siz bana nie hep yemek içmek öneriyorsunuz benim kocan konya ya gitti yaaaaaaaaaaaaaa(((((((( yarın sabah gelicek :2::2::2:

ayyyy kıyamammm.. kocişini özlemiş canım yaaa...
köpüklü kahve::: içecek yiyecek gibi görme keyifin gelmesiii için yaaanii...

[
Suzimmmmmmmmmm ben sana heeeppp cevap yazıyorum sen görmüyosun arkadaşımmmmm :) geçen gün detaylıyı sormuşsunnn hatta cvp yazdım ama gördün mü görmedin mi emin olamadımmm

bende havuzlu hana gitmiştim alışverişe 30haftalık falandım yanlış hatırlamıyosam çok iyi oluyor herşeyi toptan bir seferde alabiliyoruz ordan ben diğer yeri merak ettim şimdi varmı bi ismi falan..

yavrum ancak ihtiyaçlarımı karsılıyom kımseden para ıstemıyom o kadar :) gülsemmi :,( ağlasammı

kızlat ağır basmışşş

önce araaaa, sonraa çiko sonrada kahveee... Hüüüppttt diyee

oh ne güsel yarasın bebiklere

[

Suzimmmmmmmmmm ben sana heeeppp cevap yazıyorum sen görmüyosun arkadaşımmmmm :) geçen gün detaylıyı sormuşsunnn hatta cvp yazdım ama gördün mü görmedin mi emin olamadımmm

aaaa görmedim canımmm... pardon ozaman detaylıyı ne yazmıstın şekerrr.. bide napiyo senin fıstıkkkk..ne zaman dr dasın..

bende bi konuşsam rahatlarımda toplantısı vardı açamadı tel. Birazdan arar taa sabah uçaktan inince aradı( kızlarım var onlarla avunuyorum eylüşümle akşam başnbaşayz annem bende kalıcak babam gelicek duru tekmeliycek:)) babamız sabah gelir inşallah

Tesadüff tesadüfff

(böle yazıyom yaa valla bi taraftan da korkuyom hee yaa karnı açsa diyee)

çok güldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…