kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorm biraz temizlik yapıyım.kendinize minişlerinize dikkat edin
haziran başı ama sezeryan olcağım için 38.haftadan sonra alırlar. Mayıs sonu:))
ya siz bana nie hep yemek içmek öneriyorsunuz benim kocan konya ya gitti yaaaaaaaaaaaaaa(((((((( yarın sabah gelicek :2::2::2:
hakkaten yaa bak bende şimdi dikkat ettim..
kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorm biraz temizlik yapıyım.kendinize minişlerinize dikkat edin
evet dün gördüm çok hoşuma gitti göbüşüne bayıldııımmm :d çok güzel
Ama bak bi ben demişim kocanı ara diyeee...
Üstüne basayım dedim tekrardan..Öncelik kocanı ara,sonra çiko ye demişim...
yerim onun tırmıklarını ben... imkansız değil kii.. .. bebişin olabilir tabiii.. ama öleyse gerçekten de hiperaktif bu bucurukkk..
canım yaaa dün bizde konustuk burda.. gerçekten bi ağlak durumlar var.. ama hamilelik işte... ragat ol ama çokta üzme bebişini, bendede saçma şeylere ağlamalar başladı.. tv de karı koca arayanlara bile ağladım geçen gün, kendime bi geldim kapattım hemen kızdım da.. onada ağlanırmı artık sen düşün:)))
çileeeekkkkkkkkkkk nerelerdesin sennn hastanedaşımmmm.. nasılsınnn bebiş nasıl...bak gene görmücek bu kız bu yazımıdaaaa ... ufff napsam mendilmi sallasaammm
bizimde war battaniyeler bol miktarda:) hatta bi tane kadife krem rengi hiç açılmamış war:))) ama bi de mawi alacağım diğerleri beyaz, yeşil, turuncu, pembe:)) mawi yok bi:))
hawuzlu han hem uygun hemde aradığın herşeyi aynı yerde bulup alıyosun toptan o yönü iyi
bide biz orda bi han bilioruz daha doğrusu tesadüfen bulduk çok uygundu 3lü çıtçıtlı bodyi 3,50tlye falan almıştık:)) kaliteside iyiydi gayet, yine oraya uğrarız
ben daha hiç bişey almadım, ben pek taraftar değilim erkenden alışwerişe başlamaya.. mart-nisan ideal zamnlar:) zaten biz muhtemelen mayıs annesi oluyoruz senle
önce araaaa, sonraa çiko sonrada kahveee... hüüüppttt diyee
seninde ikinci bebik sanırım:) kızın kaç yaşında) benimde war 11 aylık
yavrum ancak ihtiyaçlarımı karsılıyom kımseden para ıstemıyom o kadar :) gülsemmi :,( ağlasammıozaman danışmayı ara tahlillerim vardı dr verirmisiniz arıycam dersin verirler..
Aradım şimdi bidaha pis asistanı cıktı burada herkezin bi işi var labarotuvarı arasanda zannetmem getıreceklerını sız getırıyosunuz dedi uyusssssssssssssssss kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızım senin maaşın karşılıyormu bu eziyetleri yaa.. Bu ne çin işkencesi gibi. Ne olduğun belli değil.:26:
kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
çilekçilek
banayaklaşma
meri35
_ada
acu35
minikmucizem
-----29kızzzz
hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suziii
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
ceygam
babisim
essebe
bodrum81
-----27erkekkkk
önce araaaa, sonraa çiko sonrada kahveee... Hüüüppttt diyee
[
Suzimmmmmmmmmm ben sana heeeppp cevap yazıyorum sen görmüyosun arkadaşımmmmm :) geçen gün detaylıyı sormuşsunnn hatta cvp yazdım ama gördün mü görmedin mi emin olamadımmm
bende bi konuşsam rahatlarımda toplantısı vardı açamadı tel. Birazdan arar taa sabah uçaktan inince aradıayyy coook kotuuu yaa ben esım bı yere gıdınce boole oluyorum ılk gun guzel oluoda 2. Gun sıkılıommm.
Yrınnnn tatıl sekerım onu dusun sıkıntınn gecsın bırazzz
durunun tekkmelerını dusunn bak bıze o bılem yok:)
Tesadüff tesadüfff
(böle yazıyom yaa valla bi taraftan da korkuyom hee yaa karnı açsa diyee)
sağol cnmm sende koysana merak ettim
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kıslar dikkat edin kendinizee iyi hafta sonları:)))
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kıslar dikkat edin kendinizee iyi hafta sonları:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?