2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

taze naneli hiç yemedim
bende kekik koyarım mutlaka

hee bugünde hilmi bana seninmiki diyo evet benim dedim benim kızım o o benim diyo söylendim durdum

iyi eğlencelerrr sizeee.. byeee
bugün suna dumankayanın hamileler için çatlak önleyici tariflerini aldınız mı? emzirirken göğüs uçları yaraları içinde verdi

almadık canım uzun deilse yazsanaaa:)) sanaa zahmett..

bak hakkaten başladınız hee acıkma saaatimdeyim ama bi yandan da iyi oluyor ertesi günn menüsü hazır sayılıyor..
Kuzzuuu kocam aradı kızzzzzzz rahatladım..
Bugun ne çok kişi vardı dr gidecek bi tek fmg den haber aldık niyekü ben mi kaçırıdm..

yaaa evet hep aynı saatlerde yemek muhabbeti dönüyor :) fena oldum çok ben de :)
Sanki birinden daha haber geldi ama kimdi ki??? resmen balık hafıza oldumm ben

bnde seni sordum hatta baktım en son 17ocakta mesaj yazmışsın neyseki bi sorun yok sanırım iyisin?

Son düzenleme:

Ohhh, güzel haber iştee...
Sen sabahtan beri kcan yok diye huysuzlanıyon da herşeye mana buluyon, yok kızım tekmelemiyo, yok canım sıkılıyoo..
Desene kocişimi özlediimmm, akşam yatak buz gibi diyee..
eylülle yatın annesi koyun koyuna...

akşama gelde göbek atalım egeeee şöle koca göbüşlerimizle

gogus ucu yaraları ıcın krem tarıfını yazar mısın sankı bende o potansıyel var yasayacakmısım gıbı:))

kakao yağı ve lansinoh iyi geliyo canım göğüs yaralarına

niye ellesin bacım, annesi yapıyo yemekleri nasılsa
topiğin mutfak kraliçesi olarak seni nası unuttuk :26:
kuzuya sorun kızlar mutfak konusunu,
evet bu saatler semirme saatlerimizde sahi kapatalım bu bahsi en iyisi

evet kızıma sarılcam götüşüne öbürüde karnımdan tepikliycek mutlu mesut uyuycaz inşallah

bu da benim göbiş :) henüz kıpraşmasa da minik kız...

Eklentiler

• $21012011022.webp
    13 KB · Görüntüleme: 20
  • $21012011020.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $21012011023.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $21012011021.webp
    14 KB · Görüntüleme: 19

göbek atalımda annem izmirdesin ben istanbuldayım yoksam gelirsim kesin..
Annem yapıyorda sanki hergün yapıyor. Sulu yemek oldumu yapıyor . Ama kızartma felan olursa ben giidince yaparım zaten annem hemen gidiyor ben gidince. Ama bugun bendeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…