2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
ya geçmişi okuyayım diyorum şimdi yazılanları kaçırıyorum.hepsini okuyana kadar başım dönüyo

bide doktora gittim kontrole 3 lü test sonucu iyi dedi.çok şükür. cinsiyetinede KIZ dedi.yanılma payı var mı dedim.% 0 dedi.ne diyorsunuz bu işe bi sürpriz yapıp erkek olur mu acaba...Net olamıyorum bi türlü.morlar pembeler falan alsam mı almasam mı..ayrıntılı ulrasonda net olur mu. pinpiriklilik mi yapıyorum..... :26:

kızlarrrr yaaa bu haziran anneleri amma güzelmişsiniz hee..bayıldıımm.. taş hatunlar siziiii... ekleyen olmuş faceden.. tşkkrler.. bide meryem kimdi.. meltemmeryem mi acaba

Gözünaydın canım,sonucun iyi çıkmış çok sevindim...

bekle ayrıntılıya gir sonra alırsın. Ksin kızdır ama içinde bişey kalmasın..

kızlarrrr yaaa bu haziran anneleri amma güzelmişsiniz hee..bayıldıımm.. Taş hatunlar siziiii... Ekleyen olmuş faceden.. Tşkkrler.. Bide meryem kimdi.. Meltemmeryem mi acaba

beide eklemiş meryem ama kim bilmiyorum ..
Ekleyenler lütfen nicklerini yazsınlar..

bnde seni sordum hatta baktım en son 17ocakta mesaj yazmışsın neyseki bi sorun yok sanırım iyisin?

Bende sana bakıp durdum :44:
annesinden gelmişmi diye,
sorun yok canım sadece Bade kudurdu azıcıkın
günde 3 kere ev süpür, 3-4 kerede oyuncakları toplar hale geldim
senin jeri nasıl oldu öksürüğü geçtimi annesi

meme ucu yarası için; ayva çekirdeği az miktarda suyla kaynatıp jöle kıvamına getiriliyor,soğunca içine saf zeytinyağ az eklenip,temizlenmiş meme uçlarına sürülüyor

çatlak olmaması için; bir kahve fincanı limon suyu
bir tatlı kaşığı kako yağı
bir tatlı kaşığı greyfurt yağı
bir tatlı kaşığı lavanta yağı
bir tatlı kaşığı jojoba yağı
bir tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı
bir tatlı kaşığı bal
her gün duştan sonra karın bacak ve göğüslere masajla sürülürse çatlak olmazmış..

üşünmedim yazdım vallaha

yokkk canım sen geçmişi okumaa.. bende öle yapıyom dalıyom, aradan özetleyen çıkıyo .. ençokta kuzum yardımcıdır bu konuda, hakkını yemiyim.. gerçi onda hafızada müthiş,iyi hatırlıyo..
hayırlı olsun canım bebişin... kzıın olcak demek..topiğe bi prenses dahaaaa... %100 demiş dr. ben olsam inanırdım.. kız derdim artık.. baya da zaman geçmiş tickerin yok ama 3lüye gittiğine göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…