aklıma gelmedi dur bi daha derse derimben olmadan ....... olurdu derse
bu da benim göbiş :) henüz kıpraşmasa da minik kız...
merhaba kızlar
ya geçmişi okuyayım diyorum şimdi yazılanları kaçırıyorum.hepsini okuyana kadar başım dönüyo
bide doktora gittim kontrole 3 lü test sonucu iyi dedi.çok şükür. cinsiyetinede KIZ dedi.yanılma payı var mı dedim.% 0 dedi.ne diyorsunuz bu işe bi sürpriz yapıp erkek olur mu acaba...Net olamıyorum bi türlü.morlar pembeler falan alsam mı almasam mı..ayrıntılı ulrasonda net olur mu. pinpiriklilik mi yapıyorum.....:26:
bekle ayrıntılıya gir sonra alırsın. Ksin kızdır ama içinde bişey kalmasın..merhaba kızlar
ya geçmişi okuyayım diyorum şimdi yazılanları kaçırıyorum.hepsini okuyana kadar başım dönüyo
Bide doktora gittim kontrole 3 lü test sonucu iyi dedi.çok şükür. Cinsiyetinede kız dedi.yanılma payı var mı dedim.% 0 dedi.ne diyorsunuz bu işe bi sürpriz yapıp erkek olur mu acaba...net olamıyorum bi türlü.morlar pembeler falan alsam mı almasam mı..ayrıntılı ulrasonda net olur mu. Pinpiriklilik mi yapıyorum.....:26:
kızlarrrr yaaa bu haziran anneleri amma güzelmişsiniz hee..bayıldıımm.. Taş hatunlar siziiii... Ekleyen olmuş faceden.. Tşkkrler.. Bide meryem kimdi.. Meltemmeryem mi acaba
bnde seni sordum hatta baktım en son 17ocakta mesaj yazmışsın neyseki bi sorun yok sanırım iyisin?
merhaba kızlar
bide doktora gittim kontrole 3 lü test sonucu iyi dedi.çok şükür. cinsiyetinede KIZ dedi.yanılma payı var mı dedim.% 0 dedi.ne diyorsunuz bu işe bi sürpriz yapıp erkek olur mu acaba...Net olamıyorum bi türlü.morlar pembeler falan alsam mı almasam mı..ayrıntılı ulrasonda net olur mu. pinpiriklilik mi yapıyorum.....:26:
zuzulaaar ben kaçtımmmmm, iyi haftasonları herkeseee
Akşam göbişimi eklemeye çalışıcam inşallah beceririmm
bekle ayrıntılıya gir sonra alırsın. Ksin kızdır ama içinde bişey kalmasın..
beide eklemiş meryem ama kim bilmiyorum ..
Ekleyenler lütfen nicklerini yazsınlar..
Gözünaydın canım,sonucun iyi çıkmış çok sevindim...
kızlarrrr yaaa bu haziran anneleri amma güzelmişsiniz hee..bayıldıımm.. taş hatunlar siziiii... ekleyen olmuş faceden.. tşkkrler.. bide meryem kimdi.. meltemmeryem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?