yokkk canım sen geçmişi okumaa.. bende öle yapıyom dalıyom, aradan özetleyen çıkıyo .. ençokta kuzum yardımcıdır bu konuda, hakkını yemiyim.. gerçi onda hafızada müthiş,iyi hatırlıyo..
hayırlı olsun canım bebişin... kzıın olcak demek..topiğe bi prenses dahaaaa... %100 demiş dr. ben olsam inanırdım.. kız derdim artık.. baya da zaman geçmiş tickerin yok ama 3lüye gittiğine göre...
Röfle yaptırmaya ne zaman başlıcazz????:84::84::84:canım çekiyooo
meme ucu yarası için; ayva çekirdeği az miktarda suyla kaynatıp jöle kıvamına getiriliyor,soğunca içine saf zeytinyağ az eklenip,temizlenmiş meme uçlarına sürülüyor
çatlak olmaması için; bir kahve fincanı limon suyu
bir tatlı kaşığı kako yağı
bir tatlı kaşığı greyfurt yağı
bir tatlı kaşığı lavanta yağı
bir tatlı kaşığı jojoba yağı
bir tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı
bir tatlı kaşığı bal
her gün duştan sonra karın bacak ve göğüslere masajla sürülürse çatlak olmazmış..
üşünmedim yazdım vallaha
Röfle yaptırmaya ne zaman başlıcazz????:84::84::84:canım çekiyooo
iyi tatiller iyi akşamlar
ikinizede iyi akşamlar, iyi tatillerzuzulaaar ben kaçtımmmmm, iyi haftasonları herkeseee
Akşam göbişimi eklemeye çalışıcam inşallah beceririmm
meme ucu yarası için; ayva çekirdeği az miktarda suyla kaynatıp jöle kıvamına getiriliyor,soğunca içine saf zeytinyağ az eklenip,temizlenmiş meme uçlarına sürülüyor
çatlak olmaması için; bir kahve fincanı limon suyu
bir tatlı kaşığı kako yağı
bir tatlı kaşığı greyfurt yağı
bir tatlı kaşığı lavanta yağı
bir tatlı kaşığı jojoba yağı
bir tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı
bir tatlı kaşığı bal
her gün duştan sonra karın bacak ve göğüslere masajla sürülürse çatlak olmazmış..
üşünmedim yazdım vallaha
bendeeeeeee :84::84:Röfle yaptırmaya ne zaman başlıcazz????:84::84::84:canım çekiyooo
zuzulaaar ben kaçtımmmmm, iyi haftasonları herkeseee
Akşam göbişimi eklemeye çalışıcam inşallah beceririmm
bekle ayrıntılıya gir sonra alırsın. Ksin kızdır ama içinde bişey kalmasın..
öyle yapıyım evet bencede sağol tatlım...
merhaba kızlar
ya geçmişi okuyayım diyorum şimdi yazılanları kaçırıyorum.hepsini okuyana kadar başım dönüyo
bide doktora gittim kontrole 3 lü test sonucu iyi dedi.çok şükür. cinsiyetinede KIZ dedi.yanılma payı var mı dedim.% 0 dedi.ne diyorsunuz bu işe bi sürpriz yapıp erkek olur mu acaba...Net olamıyorum bi türlü.morlar pembeler falan alsam mı almasam mı..ayrıntılı ulrasonda net olur mu. pinpiriklilik mi yapıyorum.....:26:
kizlar ben yemek yedikden sonra cok sisiyorum midem sisiyo yani baya bi rahatsiz oluyorum simdi 1 saat yürüsem ancak kendime gelirim:)
aynen canım, ama daha çook zaman var,
paçoz paçoz gezcez artık bi kaç ay daha
bekle ayrıntılıya gir sonra alırsın. Ksin kızdır ama içinde bişey kalmasın..
öyle yapıyım evet bencede sağol tatlım...
ayrıntılıda kız bebeklerin rahşmleri bile gözüküyo. o yüzden ayrıntılıda iyice emin olabilirsin canım
19. haftadayım.bayağı oldu.ama çevremde kız deyip erkek doğuranları çok duydum.hatta komşularımdan bir kaçı kuzenler falan da öyle olmuş....net olmamam bundan...
Oyyyyyyyyyyy, çok güzel yaaa...
Ben de böyle olsun istiyom, benim heryer şişiyo yaa...
Yalnız hello kitty e bayılırım ben...
Bugünün özeti :
Öykü tekme attı..(benim sıpacım)
sezin gelinlik kız olmuş...(fmgnin kızı)
Duru dünden beri tekme atmıyordu, bugün aattı..(egenin kızı)
Bi de egenin kocası şehir dışına gitmiş, hatun depresyonda...
PAÇOZ muuuuuuuuuu...
Kız sen izmirlimiydin ???????
niyeki kıss ne alaka??
sadece İzmirlilermi der paçoz diye
herkesee slmmm.kızlar cinsiyetini öğrenemeyn bi ben kaldım herlade.2 kere gittim göstermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?