2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben yemek yedikden sonra cok sisiyorum midem sisiyo yani baya bi rahatsiz oluyorum simdi 1 saat yürüsem ancak kendime gelirim:)

19. haftadayım.bayağı oldu.ama çevremde kız deyip erkek doğuranları çok duydum.hatta komşularımdan bir kaçı kuzenler falan da öyle olmuş....net olmamam bundan...

Röfle yaptırmaya ne zaman başlıcazz????:84::84::84:canım çekiyooo

aynen canım, ama daha çook zaman var,
paçoz paçoz gezcez artık bi kaç ay daha

ellerine sağlık,
göğüs için olan kolaymış da..
diğerini yapmaya ben üşenirm walla,
al bi krem sür

Röfle yaptırmaya ne zaman başlıcazz????:84::84::84:canım çekiyooo

aynen katılıyorum. röfle yaptırmak istiyorum ama mecburen bekliycez. bi doğurayım ilk işim olsun
iyi tatiller iyi akşamlar

zuzulaaar ben kaçtımmmmm, iyi haftasonları herkeseee
Akşam göbişimi eklemeye çalışıcam inşallah beceririmm
ikinizede iyi akşamlar, iyi tatiller

teşekkürler

Bugünün özeti :

Öykü tekme attı..(benim sıpacım)
sezin gelinlik kız olmuş...(fmgnin kızı)
Duru dünden beri tekme atmıyordu, bugün aattı..(egenin kızı)

Bi de egenin kocası şehir dışına gitmiş, hatun depresyonda...

19. haftadayım.bayağı oldu.ama çevremde kız deyip erkek doğuranları çok duydum.hatta komşularımdan bir kaçı kuzenler falan da öyle olmuş....net olmamam bundan...

hmm anladım canımmm.. çevremde böle örnekler olsa bende tereddüt eder inanamazdım hemen, haklısın.. rahat ol diye dedim .. dr. kesin demiş yaa mutluluğunu yaşa , olmazsa bi dr a daha gösterirsin..

Oyyyyyyyyyyy, çok güzel yaaa...
Ben de böyle olsun istiyom, benim heryer şişiyo yaa...
Yalnız hello kitty e bayılırım ben...

halbuki iştahım da yerinde ama bünyem pek sevmez kiloyu oldum olası, ilk defa deviriyorum 55 i :) tüm pantolonlarım oluyo sadece üst düğmeleri kapanmıyo.

ooo bayağı aktifmiş geçmiş.maşallah maaşşallah...teşekkür ederim canımcım süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…