2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay yukarıda okudugum dogrumuuuuuuuuuuu
kuzu kuzusu tarafından gercekten tepiklendimiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindiiiiiiiiimmmmmmmm

bana iki ayrı dr kız dedi ama ultrason fotosuna bakıp bu çocuk erkek diyen üst komşum yüzünden çıldıracammmm .aklıma takılıyo

saol şekerrr .. çok merciiii

herkesee slmmm.kızlar cinsiyetini öğrenemeyn bi ben kaldım herlade.2 kere gittim göstermiyo

selammm canımm.. öğrenirsin inş. tez zamandaaaa..ilk önce sağlıklı sıhhatli olsun sonrada inş. gönlünüzden geçen olur..

blueebottle ile secemce gelmediler kızlar doktordan..
bluu ye değil de secemceyi merak ediyorum, bluee normal geçiyordu herşey, ama secemce bebişin kalbine baktıracaktı..Kuzucuğumun inşallah bişeyi yoktur, merak ettim akşam oldu..

benimikde hareket etse artık ya.ufak ufak bişeyler oluyo gibi aslında ama tam ayrıt edemiyorum bebek hareketimi başka bişeymi

bana iki ayrı dr kız dedi ama ultrason fotosuna bakıp bu çocuk erkek diyen üst komşum yüzünden çıldıracammmm .aklıma takılıyo

aaaa aaa canım sen takma boşver, gül geç,...dr deil ki o, kimbilir ne gördüüü.. ala alalaa.. 2 dr kız demiş zaten..
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay yukarıda okudugum dogrumuuuuuuuuuuu
kuzu kuzusu tarafından gercekten tepiklendimiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindiiiiiiiiimmmmmmmm

hoş geldiiinnn.. eet eet canım kuzunuın bebiş tepiklemiş dün akşamm.. bizde sevindik ona baya..sen napiyonnn

komşun ne anlıyormuş ultrson fotosundan yaa, doktordan iyimi biliyormuş yanibırak takma canım

bende doktoruma demiştim ki bana kız diyodunuz ama bi arkadaşım yok seninki erkek falan demişti dedim.Bana dediki sor bakalım o arkadaşına onun gözleri 4 boyutluda çekiyomu die....
sustum tabi sonraaa

bütün topik kocamı bekliycek :)))))))))
özete bak..
:)))))))))))))

ege cim üzülme..küçük ayrılıkların kavuşması daha bi güzel oluyor....:))
cnm o eskiden di şimdi yanımda da ayrıyız(((((((

bende varım canım :86:
Herkes büyük bir merakla bekliyo,
kızlar şimdilik kaçıyorum pc yi kızıma vericem,
pasta oyunu oynuycakmış
byyy

ay bilirim o pasta oyunlarını hadi görüşürüz bidhaa çok bekletme bizi..

komşun ne anlıyormuş ultrson fotosundan yaa, doktordan iyimi biliyormuş yanibırak takma canım

bn 3 çocouk doğurdum bu oğlan diyo kafası falan erkek gibi diyo, sırtını dönmüş olduğu fotoya bakarak söylüyo, dr um kesinlikle kız dedi ama evham yaptım, ben kızıma pembişler aldım yaaa kafamı karıştırıyo bilmiş insanlarrrrr

bir taş attım pencereye tık dediii,
anası çıktı kızım evde yok dedi vayyy vayyyy....
noldu teptimi yine kızın:))

bende doktoruma demiştim ki bana kız diyodunuz ama bi arkadaşım yok seninki erkek falan demişti dedim.bana dediki sor bakalım o arkadaşına onun gözleri 4 boyutluda çekiyomu die....
Sustum tabi sonraaa

Helal sana dr amca..

bende doktoruma demiştim ki bana kız diyodunuz ama bi arkadaşım yok seninki erkek falan demişti dedim.Bana dediki sor bakalım o arkadaşına onun gözleri 4 boyutluda çekiyomu die....
sustum tabi sonraaa

heyt be doktora bakk. lafı gediğine koymuş. ama bu lafları asıl komşun orda olup duymalıydı muhatabı o çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…