herkesee slmmm.kızlar cinsiyetini öğrenemeyn bi ben kaldım herlade.2 kere gittim göstermiyo
saol şekerrr .. çok merciiiimeme ucu yarası için; ayva çekirdeği az miktarda suyla kaynatıp jöle kıvamına getiriliyor,soğunca içine saf zeytinyağ az eklenip,temizlenmiş meme uçlarına sürülüyor
çatlak olmaması için; bir kahve fincanı limon suyu
bir tatlı kaşığı kako yağı
bir tatlı kaşığı greyfurt yağı
bir tatlı kaşığı lavanta yağı
bir tatlı kaşığı jojoba yağı
bir tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı
bir tatlı kaşığı bal
her gün duştan sonra karın bacak ve göğüslere masajla sürülürse çatlak olmazmış..
üşünmedim yazdım vallaha
herkesee slmmm.kızlar cinsiyetini öğrenemeyn bi ben kaldım herlade.2 kere gittim göstermiyo
bende varım canım :86:
herkes büyük bir merakla bekliyo,
kızlar şimdilik kaçıyorum pc yi kızıma vericem,
pasta oyunu oynuycakmış
byyy
bana iki ayrı dr kız dedi ama ultrason fotosuna bakıp bu çocuk erkek diyen üst komşum yüzünden çıldıracammmm .aklıma takılıyo
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay yukarıda okudugum dogrumuuuuuuuuuuu
kuzu kuzusu tarafından gercekten tepiklendimiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindiiiiiiiiimmmmmmmm
bana iki ayrı dr kız dedi ama ultrason fotosuna bakıp bu çocuk erkek diyen üst komşum yüzünden çıldıracammmm .aklıma takılıyo
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmm
ay yukarıda okudugum dogrumuuuuuuuuuuu
kuzu kuzusu tarafından gercekten tepiklendimiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindiiiiiiiiimmmmmmmm
benimikde hareket etse artık ya.ufak ufak bişeyler oluyo gibi aslında ama tam ayrıt edemiyorum bebek hareketimi başka bişeymi
komşun ne anlıyormuş ultrson fotosundan yaa, doktordan iyimi biliyormuş yanibırak takma canım
bütün topik kocamı bekliycek :)))))))))bugünün özeti :
öykü tekme attı..(benim sıpacım)
sezin gelinlik kız olmuş...(fmgnin kızı)
duru dünden beri tekme atmıyordu, bugün aattı..(egenin kızı)
bi de egenin kocası şehir dışına gitmiş, hatun depresyonda...
cnm o eskiden di şimdi yanımda da ayrıyızege cim üzülme..küçük ayrılıkların kavuşması daha bi güzel oluyor....:))
bende varım canım :86:
Herkes büyük bir merakla bekliyo,
kızlar şimdilik kaçıyorum pc yi kızıma vericem,
pasta oyunu oynuycakmış
byyy
komşun ne anlıyormuş ultrson fotosundan yaa, doktordan iyimi biliyormuş yanibırak takma canım
noldu teptimi yine kızın:))bir taş attım pencereye tık dediii,
anası çıktı kızım evde yok dedi vayyy vayyyy....
bende doktoruma demiştim ki bana kız diyodunuz ama bi arkadaşım yok seninki erkek falan demişti dedim.bana dediki sor bakalım o arkadaşına onun gözleri 4 boyutluda çekiyomu die....
Sustum tabi sonraaa
bende doktoruma demiştim ki bana kız diyodunuz ama bi arkadaşım yok seninki erkek falan demişti dedim.Bana dediki sor bakalım o arkadaşına onun gözleri 4 boyutluda çekiyomu die....
sustum tabi sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?