2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çoookk acıktım bugunn((
suzııı aksam senı eklerım bende nilüfer adım

bende yaa ama yemiycem eve gidince yiycem ama midem bulanıyor..
Evde olanlara bu yüzden imreniyorum benim 7,30 dan önce yemek yemem imankansız oda en iyi ihtimal yemeğim vara yoksa 8-8,30 dan önce zor..

Kızlarr selam benim de dörtlüm iyi çıkmış kuzuu tebrik ederim kızın tekmelemiş aman hepsi sağlıklı olsun kuzularımızın dün de benden su gibi bişey geldi endişelendim kısa bi araştırdım normal diyolar arada olurmuş bir miktar yemeğimi yaptım oturup kocişi bekleyebilirim

tabii merak edersin en doğal hakkın yani. hemde ilk bebeğin dahada bi heyecanlısındır sen şimdi. canın ne istiyorsa onu al. olmazsa değiştirirsin ne olacak

yok cnmm dokunmaz yemediklerine say..

saol canım . insan hamileyken daha evhamlı oluyor galiba.

Kız ne çabuk unuttun,
sapphire bir de esrysl ekledi göbeklerini.
Hatta esrysl hello kitty li tişört giymiş...

sorma kuzuuu yaaa bende bi agriplik var bu aralar.. dalgınlık olurmus hamilelikte ama bende aşırı oldu yaa dalgınlık unutkanlık.. noluyo anlamıyorum herşeyi unututr oldum..
saol buarada..

gözünaydın canım.

Ohh, bu da güzel haber...
Ne güzel yaa, hep böyle güzel haberler alalım inşallah...

Kısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......Doğuma kadar işten atılmasam bariii

iki gündür basım ağrıyor ve bugun sanırım tansiyonum düstü tuzlu ayran içince düzeldim.
işe gelmek de cok yorucu oluyor. her gün karsıdan eminönüne bu ara koymaya basladı vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…