kızlar sabah kahvaltıda bir yumurta yedim . Ama eşim mesaide o yizden kendime yine iki yumurta kırayım diyorum. Acaba bi günde 3 yumurta dokunurmu
Kız öyle diyen çok....
Benim doktor öykü geliyo deyince herifim atladı hemen iyi baktın mı doktor beyyy diyee..
Sanki hayatında ultrason görmüş...
çoookk acıktım bugunn((
suzııı aksam senı eklerım bende nilüfer adım
çoookk acıktım bugunn((
suzııı aksam senı eklerım bende nilüfer adım
eheheh
iyi baktınmı dr.. istersen ben bakıyımm hee..
Bugünün özeti :
Öykü tekme attı..(benim sıpacım)
sezin gelinlik kız olmuş...(fmgnin kızı)
Duru dünden beri tekme atmıyordu, bugün aattı..(egenin kızı)
Bi de egenin kocası şehir dışına gitmiş, hatun depresyonda...
amin tatlım. hayırlı sağlıklı olsun....Rabbim hangisini layık görürse onu verecek zaten.ama benim merakım şundan: ciciler falan almak istiyorum.ne renk alayım.ilk bebişim olacak inşallah.o yüzden sabırsızım.yoksa hangisi olursa olsun....
yok cnmm dokunmaz yemediklerine say..
Kız ne çabuk unuttun,
sapphire bir de esrysl ekledi göbeklerini.
Hatta esrysl hello kitty li tişört giymiş...
kizlar iyi aksamlar ben kactim.
Herkese iyi haftasonlari p.tsi görüsürüz insallah
Evet yaa....Cadı kızımı görmek istyorum ben...
Kızlarr selam benim de dörtlüm iyi çıkmış kuzuu tebrik ederim kızın tekmelemiş aman hepsi sağlıklı olsun kuzularımızın dün de benden su gibi bişey geldi endişelendim kısa bi araştırdım normal diyolar arada olurmuş bir miktar yemeğimi yaptım oturup kocişi bekleyebilirim
Kızlarr selam benim de dörtlüm iyi çıkmış kuzuu tebrik ederim kızın tekmelemiş aman hepsi sağlıklı olsun kuzularımızın dün de benden su gibi bişey geldi endişelendim kısa bi araştırdım normal diyolar arada olurmuş bir miktar yemeğimi yaptım oturup kocişi bekleyebilirim
Ohh, bu da güzel haber...
Ne güzel yaa, hep böyle güzel haberler alalım inşallah...
ben de görmek istiorum kızımızaman geçmio salı günü görücem 1 ayı geçti kocaman olmuştur diyyymiii???
Kısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......Doğuma kadar işten atılmasam bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?