Bir taş attım pencereye tık dediii,
anası çıktı kızım evde yok dedi vayyy vayyyy....
Bir taş attım pencereye tık dediii,
anası çıktı kızım evde yok dedi vayyy vayyyy....
noldu teptimi yine kızın:))
bende doktoruma demiştim ki bana kız diyodunuz ama bi arkadaşım yok seninki erkek falan demişti dedim.Bana dediki sor bakalım o arkadaşına onun gözleri 4 boyutluda çekiyomu die....
sustum tabi sonraaa
bn 3 çocouk doğurdum bu oğlan diyo kafası falan erkek gibi diyo, sırtını dönmüş olduğu fotoya bakarak söylüyo, dr um kesinlikle kız dedi ama evham yaptım, ben kızıma pembişler aldım yaaa kafamı karıştırıyo bilmiş insanlarrrrr
bende doktoruma demiştim ki bana kız diyodunuz ama bi arkadaşım yok seninki erkek falan demişti dedim.Bana dediki sor bakalım o arkadaşına onun gözleri 4 boyutluda çekiyomu die....
sustum tabi sonraaa
kızlarrr kızlarr gelemmi yanağıızzdan öpemmiiiiiiiiiii
kusura bakma ama komşunun çocuklarının hepside erkekse , kız özlemi çekiyorsa seni kıskandığı için yapıyor olabilir.böyle insanlar da var
oğlu olan bi akrabamız var, ona da cinsiyeti söylediğimde;;;; HAYIR NASIL OLUR SENDE ERKEK BEBEK BELİRTİLERİ VARDI TEKRAR BAKSIN DOKTORUN DEMİŞTİ :))))
oğlu olan bi akrabamız var, ona da cinsiyeti söylediğimde;;;; HAYIR NASIL OLUR SENDE ERKEK BEBEK BELİRTİLERİ VARDI TEKRAR BAKSIN DOKTORUN DEMİŞTİ :))))
amma güldürdü beni ama varyaaaa..
günler çabucak geçsiiiiin , kavuşalım minnoşlarımızaaaa hayırlısıylaaa
istiklal marşı söylenecek. Rahat hazır ol korkmaaaaaaaaaa
hocam konuşmada yapcan mı
bak benim bir oğlum var bu ikinciside erkek dedi doktor. kız olsun tabiiki isterdim , yani her kadın kız çocuk ister herhalde yada cinsiyeti değişik olsun ister. ama hiç takıntı boyutunda olmadım. Allah hayırlısını sağlıklısını versin ama etrafımda öyle tipler var .Allah böyle fesat insanların şerrinden korusun hepimizi
bak benim bir oğlum var bu ikinciside erkek dedi doktor. kız olsun tabiiki isterdim , yani her kadın kız çocuk ister herhalde yada cinsiyeti değişik olsun ister. ama hiç takıntı boyutunda olmadım. Allah hayırlısını sağlıklısını versin ama etrafımda öyle tipler var .Allah böyle fesat insanların şerrinden korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?