2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kusura bakma ama komşunun çocuklarının hepside erkekse , kız özlemi çekiyorsa seni kıskandığı için yapıyor olabilir. böyle insanlar da var

kusura bakma ama komşunun çocuklarının hepside erkekse , kız özlemi çekiyorsa seni kıskandığı için yapıyor olabilir. böyle insanlar da var

oğlu olan bi akrabamız var, ona da cinsiyeti söylediğimde;;;; HAYIR NASIL OLUR SENDE ERKEK BEBEK BELİRTİLERİ VARDI TEKRAR BAKSIN DOKTORUN DEMİŞTİ :))))

kuzuuu bişi takıldı kafama..sen hatırlarsın biz bugün kimlerin göbişlerine baktık kızzz.. ege koydu, sen koydun.. bide 2 kişi daha vardı bii egeyle beraber koyan bide senden soraa .. kimdi onlar hatırlayamadım..aklıma takılır şimi benimm

oğlu olan bi akrabamız var, ona da cinsiyeti söylediğimde;;;; HAYIR NASIL OLUR SENDE ERKEK BEBEK BELİRTİLERİ VARDI TEKRAR BAKSIN DOKTORUN DEMİŞTİ :))))

bak benim bir oğlum var bu ikinciside erkek dedi doktor. kız olsun tabiiki isterdim , yani her kadın kız çocuk ister herhalde yada cinsiyeti değişik olsun ister. ama hiç takıntı boyutunda olmadım. Allah hayırlısını sağlıklısını versin ama etrafımda öyle tipler var .Allah böyle fesat insanların şerrinden korusun hepimizi

AMİNNNNN, allah sağlıklı hayırlı evlat versin cümlemize...

amin tatlım. hayırlı sağlıklı olsun....Rabbim hangisini layık görürse onu verecek zaten.ama benim merakım şundan: ciciler falan almak istiyorum.ne renk alayım.ilk bebişim olacak inşallah.o yüzden sabırsızım.yoksa hangisi olursa olsun....

kızlar sabah kahvaltıda bir yumurta yedim . ama eşim mesaide o yizden kendime yine iki yumurta kırayım diyorum. acaba bi günde 3 yumurta dokunurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…