2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar iyi aksamlar ben kactim.
Herkese iyi haftasonlari p.tsi görüsürüz insallah
iyiakşamlarrrr canımmm

Anacım ben ona her türlü bakabilirsin diyorum daa,
aahhhh ahhhh...Nerden aklıma düştü valla...Özledim kız herifimi...
seni delikız senii.. valla aklın neye calısıtı bak şimdiii

selamm canımmmm... testin iyi çıkmış...ohh negüzel..

jery iyi çok şükür şimdi aradım ewi kardeşimle dans ediolarmış kızım çok güzel oynuyo teysesi:)))))
e bebekini gördünmü hiç bahsetmion?????
19. haftadayım.bayağı oldu.ama çevremde kız deyip erkek doğuranları çok duydum.hatta komşularımdan bir kaçı kuzenler falan da öyle olmuş....net olmamam bundan...
bu haftada artık yanılma olmaz canım hem bak dr da 100de 100demiş..
herkesee slmmm.kızlar cinsiyetini öğrenemeyn bi ben kaldım herlade.2 kere gittim göstermiyo
bide royalist:))) 20küsür haftalık oldu hala dr.a gidecek..
ben olsam 2. gidişimde göstertirmeden kalkmazdım o masadan kız olabilir ama genelde kızlar saklıyo
Valla o kadar şehir gezdim, kenef ve paçoz lafını kullanan ya da bilen duymadım ben...
hıhhh sna öle gelio paçoz lafını bilmeyen war mı beüüü:89: kenef tamamda paçoz çok yaygın
büyük ihtimalle kızdır o zaman. genelde kızlar saklıyo kendini
:13:
bana iki ayrı dr kız dedi ama ultrason fotosuna bakıp bu çocuk erkek diyen üst komşum yüzünden çıldıracammmm .aklıma takılıyo
yaw bakma sen komşuya ona buna.. dr. ne dediyseodur kafaya bakıp cinsiyet tahmini yapanıda ilk kez duyuyorum doğrusu
göstermiyorsa kız diyolar ya bakalım hayırlısı artık..18 şubatta ayrıntılıda görürz inş
18 şubatmıııııı kız çok geç nasıl beklicen o kadarrr
günler çabucak geçsiiiiin , kavuşalım minnoşlarımızaaaa hayırlısıylaaa
ay yok mümkünse benimki olabildiğince geç gelsin kızım büyüse dillense(((((( öyle gelse oğlıum acelemiz yok:89: hem hamile olmak emin olun çok keyifli doğduktan sonra bu günleri özleyeceksiniz.. uykusuz gazlı gecelerrrr, hastalıklar, iştah sorunları

Kısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......Doğuma kadar işten atılmasam bariii

Ben bu gidişle doğuma kadar da kalamayacam....
Bu gün patrona çay götürecem diye sıcak suyu götürdüm, ağzımda kulaklarımdaa..
Allahtan biliyolar öykünün tekmelediğini de, ses eden yok...
Kendi halime bıraktılar...

Kısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......Doğuma kadar işten atılmasam bariii

eet canım gerçekten bağımlılık yapıyo burası..
aman Allah korusun dikkat et patronuna görmesinnn

anacım ben ona her türlü bakabilirsin diyorum daa,
aahhhh ahhhh...nerden aklıma düştü valla...özledim kız herifimi...
tövbeeeeeeeee olan var olmayan var:)))))

ohh ne güzel iyi çıkmasına sevindim gözünaydın..

kısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......doğuma kadar işten atılmasam bariii
aynen yaa bizim pc ler takip ediliyor hemde(

iki gündür basım ağrıyor ve bugun sanırım tansiyonum düstü tuzlu ayran içince düzeldim.
Işe gelmek de cok yorucu oluyor. Her gün karsıdan eminönüne bu ara koymaya basladı vallahi.

saçmalama karşıdan mı geliyorsun valla helal olsun. Bende sen bzen diyorsun ya aşşaya işe iniyorum diye bende evin orada sanıyorum.. Zor beaa

yaaa kuzuuu yaaaa çok güldürüyosun he beniii..
sonrada doğru bişi yapmış gibi ağzın kulaklaında hee
ama merak etme seni doğumdan sorada tutarlar.. kzıım sen onların morel kaynağıısındır kesin, gülmüyolarmı sana.. ondan gönderemezlerrrrr

Olmaz mı kızz..Büyümüştür...
fmg nin sezini gelinlik kız olmuş maşallah 350 kküsur gram olmuş..
Seninki de büyümüştür, kocaman olmuştur...

bu heyecanı yaşamak bile süper
3lü testmiz var, bide doktor olur da kız deil bu erkek der die ödüm kopuo tüm aile erkek dio hala değişmesin nolaaarrr:86:

keske öle olsa suadiyeden geliyorum gercekten yorucu oluyor yani olmazdı da biraz psikolojim bozuldu galiba bu ara ) pek yoruluyorum yoksa cok hareketliyimdir

teşekkür ederim kızlarr darısı sonuç bekleyenlerin amniyosentez yaptıranların başına sağlıktan daha güzel bişey varmı ya ah bi de doğsa....

Yok kız göndermezler,akrabayız hepimiz....
Ben taşınıyom diye bunlar da doğumdan sonra işe gelmez diye, benim evime yakın yere taşıyorlar ofisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…