iyiakşamlarrrr canımmmkizlar iyi aksamlar ben kactim.
Herkese iyi haftasonlari p.tsi görüsürüz insallah
Anacım ben ona her türlü bakabilirsin diyorum daa,
aahhhh ahhhh...Nerden aklıma düştü valla...Özledim kız herifimi...
Kızlarr selam benim de dörtlüm iyi çıkmış kuzuu tebrik ederim kızın tekmelemiş aman hepsi sağlıklı olsun kuzularımızın dün de benden su gibi bişey geldi endişelendim kısa bi araştırdım normal diyolar arada olurmuş bir miktar yemeğimi yaptım oturup kocişi bekleyebilirim
jery iyi çok şükür şimdi aradım ewi kardeşimle dans ediolarmış kızım çok güzel oynuyo teysesi:)))))Bende sana bakıp durdum :44:
annesinden gelmişmi diye,
sorun yok canım sadece Bade kudurdu azıcıkın
günde 3 kere ev süpür, 3-4 kerede oyuncakları toplar hale geldim
senin jeri nasıl oldu öksürüğü geçtimi annesi
bu haftada artık yanılma olmaz canım hem bak dr da 100de 100demiş..19. haftadayım.bayağı oldu.ama çevremde kız deyip erkek doğuranları çok duydum.hatta komşularımdan bir kaçı kuzenler falan da öyle olmuş....net olmamam bundan...
bide royalist:))) 20küsür haftalık oldu hala dr.a gidecek..herkesee slmmm.kızlar cinsiyetini öğrenemeyn bi ben kaldım herlade.2 kere gittim göstermiyo
hıhhh sna öle gelio paçoz lafını bilmeyen war mı beüüü:89: kenef tamamda paçoz çok yaygınValla o kadar şehir gezdim, kenef ve paçoz lafını kullanan ya da bilen duymadım ben...
:13:büyük ihtimalle kızdır o zaman. genelde kızlar saklıyo kendini
yaw bakma sen komşuya ona buna.. dr. ne dediyseodur kafaya bakıp cinsiyet tahmini yapanıda ilk kez duyuyorum doğrusubana iki ayrı dr kız dedi ama ultrason fotosuna bakıp bu çocuk erkek diyen üst komşum yüzünden çıldıracammmm .aklıma takılıyo
18 şubatmıııııı kız çok geç nasıl beklicen o kadarrrgöstermiyorsa kız diyolar ya bakalım hayırlısı artık..18 şubatta ayrıntılıda görürz inş
ay yok mümkünse benimki olabildiğince geç gelsingünler çabucak geçsiiiiin , kavuşalım minnoşlarımızaaaa hayırlısıylaaa
Kısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......Doğuma kadar işten atılmasam bariii
Kısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......Doğuma kadar işten atılmasam bariii
tövbeeeeeeeee olan var olmayan var:)))))anacım ben ona her türlü bakabilirsin diyorum daa,
aahhhh ahhhh...nerden aklıma düştü valla...özledim kız herifimi...
ohh ne güzel iyi çıkmasına sevindim gözünaydın..kızlarr selam benim de dörtlüm iyi çıkmış kuzuu tebrik ederim kızın tekmelemiş aman hepsi sağlıklı olsun kuzularımızın dün de benden su gibi bişey geldi endişelendim kısa bi araştırdım normal diyolar arada olurmuş bir miktar yemeğimi yaptım oturup kocişi bekleyebilirim
aynen yaa bizim pc ler takip ediliyor hemdekısa zamanda o kadar bağlandım ki buraya...patron tam karşımda ..her zaman yazamasam bile sayfa sürekli açık takip ediyorum.......doğuma kadar işten atılmasam bariii
iki gündür basım ağrıyorve bugun sanırım tansiyonum düstü tuzlu ayran içince düzeldim.
Işe gelmek de cok yorucu oluyor. Her gün karsıdan eminönüne bu ara koymaya basladı vallahi.
tövbeeeeeeeee olan var olmayan var:)))))
ben bu gidişle doğuma kadar da kalamayacam....
Bu gün patrona çay götürecem diye sıcak suyu götürdüm, ağzımda kulaklarımdaa..
Allahtan biliyolar öykünün tekmelediğini de, ses eden yok...
Kendi halime bıraktılar...
ciddimisin:)Ne yaptın peki mosmor olurdum herhalde..
Bacım üzülme, olanı da işe yaramıyoooo....
Ben bu gidişle doğuma kadar da kalamayacam....
Bu gün patrona çay götürecem diye sıcak suyu götürdüm, ağzımda kulaklarımdaa..
Allahtan biliyolar öykünün tekmelediğini de, ses eden yok...
Kendi halime bıraktılar...
Olmaz mı kızz..Büyümüştür...
fmg nin sezini gelinlik kız olmuş maşallah 350 kküsur gram olmuş..
Seninki de büyümüştür, kocaman olmuştur...
ne mosmor olacam, hamile karıdan çay istersen böyle olur dedim...
Dua et boş bardağı getirmemişim dedim...senin bana getirmen lazım dedim..
Tabii, patronun teyzemin oğlu olduğunu bi kez daha hatırlatayım...
tövbeeeeeeeee olan var olmayan var:)))))
ohh ne güzel iyi çıkmasına sevindim gözünaydın..
aynen yaa bizim pc ler takip ediliyor hemde(
saçmalama karşıdan mı geliyorsun valla helal olsun. Bende sen bzen diyorsun ya aşşaya işe iniyorum diye bende evin orada sanıyorum.. Zor beaa
Orası öyle ama en azından evde olur.. Eylül bu sabah kalktı bi baktı baba yok sessizce bi ağladı eşime dedim hemen aramış kızını dedim kızıyoruz bağırıyoruz ama yanımızda ol çocuk içimi dağladı
kızlar çıkıyorum. babamız mesaide ,oğullarımı ve kendimi doyurayım. sonra girmeye çalışırım. hepinizi öptüm.
yaaa kuzuuu yaaaa çok güldürüyosun he beniii..
sonrada doğru bişi yapmış gibi ağzın kulaklaında hee
ama merak etme seni doğumdan sorada tutarlar.. kzıım sen onların morel kaynağıısındır kesin, gülmüyolarmı sana.. ondan gönderemezlerrrrr
Kızlar benden hepinize iyi akşamlarrr.
Yarın burdayım görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?