2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


anammmm kuzulaarrrr ne kadar da çok lar. hepsi haziran bebişi mi :)
 
selam kızlar az biraz geçmişe göz attım kuzunun öyküsü tekme atmış ne güzel :)) egecimin kocişi gurbet ellere gitmiş hemen döner inş. fmg nin kızı kocaman olmuş 350 grmış maşallah benimki 202 gr. dı en son eşşek kadar olmuş diyodum bende benimkine denizsurayın 4lü sonucu iyi çıkmış sanırım gözün aydın canım, Hasret sen en son annenlere gidiyodun gitmedinmi canım ?
bende bi değişiklik yok bildiğiniz gibi kızım tekmelemeye içerde tepinmeye devam ediyo eşimde kıskanıyo ben niye hissedemiyorum tekmelerini tek sen hissediyosun diye başka haber varmı herkes nasıl?
 

evet canım bugunun özeti kısaca buydu iyi gözlemlemişsin... bizler iyiyiz bugun baya kaynattık, senin eşin kıskanıyormuş, aynı dert bende de var... ne zaman hissetcem diye başımın etini yiyor
 
evet canım bugunun özeti kısaca buydu iyi gözlemlemişsin... bizler iyiyiz bugun baya kaynattık, senin eşin kıskanıyormuş, aynı dert bende de var... ne zaman hissetcem diye başımın etini yiyor
herkesin iyi olmasına sevindim canım, bu erkeklerin hepsi aynı demekki elini karnıma koyup duruyo hadi kızım tekmele anneyi babanda hissetsin diye sanki anlıycak Allahım :))
18+5 günlük 19a giricem hala göstercek benim bebk kendisini :44: saklanıyo

utanıyodur annesini görünce belki :)) benimkide en son gittiğimde yüzünü kapatmıştı göstermiyo güzel yüzünü sıpa
 
Son düzenleme:
Bugün nette okuduğum bir haberi sizinle paylaşayım dedim hanımlar, siz de bir okuyun...


Jelli doğum, 'sezaryen'i tarihe gömecek

Demirel, " Jel doğum sancısını, korkusunu ve sezaryeni tarihe gömecek" dedi...

İsviçre'de geliştirilen Dianatal adlı jel, İ kadınların korkulu rüyası doğum sancısına çözüm oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Çiğdem Demirel, anne adayı Şadiye Ukıtürk'e özel bir jelle ağrısız ve dikişsiz normal doğum yaptırdı. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Ukıtürk, bir kız bebek dünyaya getirdi.

Dünyanın en güzel duygusu

Marmaris'de yaşayan Şadiye Ukıtürk "Anne olmak dünyanın en güzel duygusu. Açıkçası doğumdan, özellikle dikişli olmasından, kesilip biçilmekten ve canımın acımasından korkuyordum. Ama Dr. Çiğdem Hanım'ın kullandığı jel sayesinde inanılmaz kolay doğum yaptım. O anı bir daha yaşamak isterdim. Dünyanın en güzel duygusuydu" dedi.

Hiçbir yan etkisi yok

Hastaların normal doğum yapmaktan korkup, sezaryene ciddi eğilimli olduğunu vurgulayan Demirel, "Özellikle Batı bölgelerinde hastaları normal doğum yapmaya çok zorlanıyorduk. Ege Bölgesinde ilk defa jeli Şadiye Hanım'da denedik. Doğum gerçekten çok kolay oldu. Dikiş ihtiyacımız olmadı. Hekim arkadaşımlarıma tavsiye ediyorum" dedi.

Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: "İsviçre'de icat edilen bu jel normal doğumu kolaylaştırıp ağrıyı önlüyor. Dikişe ihtiyaç kalmıyor. Sağlık Bakanlığından onaylı. Tüm eczanelerde var. Hiçbir yan etkisi yok. Jelin içinde glikoz, selüloz, karbomer ve su bulunuyor. Doğum anında jel sürtünmeyi ortadan kaldırıyor ve doğumu kolaylaştırıyor."
 
selam kızlar
kendi druma gittim bebeğimin kız olduğu kesinleşti
uzun uzun bakıştık ultrasonda çok güzeldi
ayrıntılı için ayın 10 una randevu aldım
kızım bana benzeyecek teyzeleri alnım açık ve hafif dışarı doğrudur benim onunkide aynı benimki gibi
 
kız geçen çarşambadan beri ordayım bugün dükkana geldim kocamın işleri warmış gidiorıum şimdi nasılsın:)
 

aha bi tam anlamıyla cinsiyet öğrenen daha... kıskanıyorum ama yaa

nese şaka bi yana hayırlı uğurlu gelsin kızın sana cnım.
 
kız geçen çarşambadan beri ordayım bugün dükkana geldim kocamın işleri warmış gidiorıum şimdi nasılsın:)

geçmişi okuyamayınca haberim olmamış demek :)) cerenin iyileşmesine sevindim canım görüşemeyince yazamamıştım, bende iyiyim canımcım bende herşey aynı kocacım yıllık izne ayrıldı yanımda o yüzden sık giremiyorum öpüldün kocaman
 
slm bugun tetanoz asım oldu ve kuzumun kalp atısı dınlendı 120 ıle 160 arası dedıler 150 atmıs tam cok ıyı dedı dr um ama ılk bas cok korkuttu bızı kalp atısını duyamadılar bebegın yuzu koyun yatmıs sonra karnımı az salladılar nanıkkkkkkkkk der gıbı hop dönü verdı hıc durmadı güm güm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…