hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suziii
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
ceygam
babisim
essebe
bodrum81
simal06
_heidi
-----29erkekkkk
kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
çilekçilek
banayaklaşma
meri35
_ada
acu35
minikmucizem
hilmi fatma
ebrukorkmaz
japones
esrysl
efsanee83
osylem
-----35kızzzz
selam kızlar az biraz geçmişe göz attım kuzunun öyküsü tekme atmış ne güzel :)) egecimin kocişi gurbet ellere gitmiş hemen döner inş. fmg nin kızı kocaman olmuş 350 grmış maşallahbenimki 202 gr. dı en son eşşek kadar olmuş diyodum bende benimkine denizsurayın 4lü sonucu iyi çıkmış sanırım gözün aydın canım, Hasret sen en son annenlere gidiyodun gitmedinmi canım ?
bende bi değişiklik yok bildiğiniz gibi kızım tekmelemeye içerde tepinmeye devam ediyo eşimde kıskanıyo ben niye hissedemiyorum tekmelerini tek sen hissediyosun diyebaşka haber varmı herkes nasıl?
iwet cnm ne sandın
maaşallah nazar değmesin, hepsi sağ salim kavuşsun annelerine inş...
selam meri hoşgeldin
bi de benimki belli olsa da bende eklensem şu listeye
kaç haftalık seninki?
18+5 günlük 19a giricem hala göstercek benim bebk kendisini :44: saklanıyo
herkesin iyi olmasına sevindim canım, bu erkeklerin hepsi aynı demekki elini karnıma koyup duruyo hadi kızım tekmele anneyi babanda hissetsin diyeevet canım bugunun özeti kısaca buydu iyi gözlemlemişsin... bizler iyiyiz bugun baya kaynattık, senin eşin kıskanıyormuş, aynı dert bende de var... ne zaman hissetcem diye başımın etini yiyor
18+5 günlük 19a giricem hala göstercek benim bebk kendisini :44: saklanıyo
kız geçen çarşambadan beri ordayım bugün dükkana geldim kocamın işleri warmış gidiorıum şimdi nasılsın:)selam kızlar az biraz geçmişe göz attım kuzunun öyküsü tekme atmış ne güzel :)) egecimin kocişi gurbet ellere gitmiş hemen döner inş. fmg nin kızı kocaman olmuş 350 grmış maşallahbenimki 202 gr. dı en son eşşek kadar olmuş diyodum bende benimkine denizsurayın 4lü sonucu iyi çıkmış sanırım gözün aydın canım, Hasret sen en son annenlere gidiyodun gitmedinmi canım ?
bende bi değişiklik yok bildiğiniz gibi kızım tekmelemeye içerde tepinmeye devam ediyo eşimde kıskanıyo ben niye hissedemiyorum tekmelerini tek sen hissediyosun diyebaşka haber varmı herkes nasıl?
selam kızlar
kendi druma gittim bebeğimin kız olduğu kesinleşti
uzun uzun bakıştık ultrasonda çok güzeldi
ayrıntılı için ayın 10 una randevu aldım
kızım bana benzeyecek teyzeleri alnım açık ve hafif dışarı doğrudur benim onunkide aynı benimki gibi
aha bi tam anlamıyla cinsiyet öğrenen daha...kıskanıyorum ama yaa
nese şaka bi yana hayırlı uğurlu gelsin kızın sana cnım.
kız geçen çarşambadan beri ordayım bugün dükkana geldim kocamın işleri warmış gidiorıum şimdi nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?