2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz bulunduğum şehirde ayrıntılı yok o yüzden bende ist de girebilirim. şuan araştırıyorum bakalım. fiyat olarak seninki çok uygunmuş.

Benim kocişim git desem bile gitmezzz...Kuyruğumdur o benim...
Gitse bende özlerim ama...

bende 10 gündür fln annemde kalıyorum yatmak zorunda olduğum için kayınvalidemler kendi başımın caresine bakmamı bekliyolar bugune kadar hiç aramadı da beni .. bende annecim deyim aşkitomda 1 gün evde 1 gün benim yanımda kalıyo ama o kadar özlüyorum ki anlatamam Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden...

amin

günaydıııınn..
evdeyım uyku tutmadı bı bakayım napıyosunuz?

günaydın canım..
ya nasıl uyku tutmaz sıcacık yatak çıkma hiç dinlen bebişinle konuş..:)) biz buraya geldik yine yaa sevmiyorum cumartesi çalışmayı. neyse ki izin var 4 ay aklıma geldikçe seviniyorum olmadı 1-2 ayda ücretsiz alırırm. tam olur.

butun hafta hayalını kuruyorum uyuyacagım yatacagım dıye ama gozum bı acılıyor kurulu saat gıbı:))
bende ızın gunumu beklıyorum dogum oncesını kullanacak mısın ege?

butun hafta hayalını kuruyorum uyuyacagım yatacagım dıye ama gozum bı acılıyor kurulu saat gıbı:))
bende ızın gunumu beklıyorum dogum oncesını kullanacak mısın ege?

valla cnm eğer herşey normal giderse kullanmayı düşünmüyorum. yani 3 haftasını kullanıp 5 haftasını ertelemek istiyorum ama kısmet inş. böyle rahat devam eder. sonrasında belki 1-2 ayda izin alırım 6 aya kadar hakkımız varmış .. biraz ele avuca gelir emer bebişim sonra mecbur..
sen nasıl yapcan

benım mudur yardımcılıgı gorevlendırmem nısanda bıtıyor uzatmayı dusunmuyorum ogretmenlıge gececegım zaten dogum sonrası yaz tatılıne denk geldıgı ıcın dogum oncesını kullanacagım.Maddı durum degısmez boyle gıderse ucretsız ızın 1 sene..
eşin geldi mi?

senin kötü olmuş doğum sonrası iznin..hayırlısı olsun.. eşim gelmedi. ama 9 da uçuşu var . ordan işe geçicek anca akşam görürüm ama akşam msnden kamera ile görüştük. diyorum ki odayı göster bana bilgisayuarı döndür amacın ne diyor. saklanan birini mi arıyorsun diyır... çok güldük.. zor ya kimseyi allah ayırmasın eylül çok özledi..

aa kuzuuu hoşgeldin. bugun burdasın desene bende kimse olmaz dedeim

Burdayım kız, akşam yazdım da sen çıkmıştın, müşavirin senelik raporlarını yetiştiremiyoruz, o yüzden mecbur bugün de çalışıcz...
Gerçi evde otursam ne yapıcam, burda hiç olmazsa siz varsınız, canım sıkılmaz....
Bi de dün gelmeyen kaçaklar girer belki seviniriz..Merak ediyorum doktorları ne dedi..

bende aynısını yapardım

Soğuk kasvetli, yağmurlu bi antalya sabahından,
sıcacık bi günaydın hepinize....
İnşallah çok güzl gçer bugün...

sanada gunaydın ıstanbulda yağmurluu

masaallahh ne hafıza sendekı kuzu doktora gıdenlerı ne guzel hatırlıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…