sanada gunaydın ıstanbulda yağmurluu
masaallahhne hafıza sendekı kuzu doktora gıdenlerı ne guzel hatırlıyorsun..
iyi yaptın cnm yaa hafta sonu burası boş oluyor. birazdan fmg de gelir.. blue giirereim demişti neden girmedi ki ..Burdayım kız, akşam yazdım da sen çıkmıştın, müşavirin senelik raporlarını yetiştiremiyoruz, o yüzden mecbur bugün de çalışıcz...
Gerçi evde otursam ne yapıcam, burda hiç olmazsa siz varsınız, canım sıkılmaz....
Bi de dün gelmeyen kaçaklar girer belki seviniriz..Merak ediyorum doktorları ne dedi..
Yok kız, eskiden iyiydi de, artık unutuyorum...Herkesi aklımda tutamıyorum..Hamilelikten mi bilmem...
Aklımda bir tek, blueebottle ve secemce var dün gidecek olan...Öbürküler geldiler zaten..
iyi yaptın cnm yaa hafta sonu burası boş oluyor. birazdan fmg de gelir.. blue giirereim demişti neden girmedi ki ..
maşallahın var valla ben hiççç tutamam hafızam dolu..
ayyy bugun cok aptal bı ruya gordum
esımı gece 2 de kaldırıp anlatım gece gece gulmekten olduk yaa sıze de oluyor mu sacma sapan ruyalar bana cok sık olmaya basladı..
günaydın arkadaşlarrr iyi haftasonlarııı
şu cumartesi çalışmalarına uyuz oluyorum valla, Allahtan 2 haftada bir...utanmasam sabah işe gitmeyecem diye ağlayacaktım...aşırı uykum var yahuuu:18:
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
günaydın arkadaşlarrr iyi haftasonlarııı
şu cumartesi çalışmalarına uyuz oluyorum valla, Allahtan 2 haftada bir...utanmasam sabah işe gitmeyecem diye ağlayacaktım...aşırı uykum var yahuuu:18:
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
olmaz mı hemde ne abukluklar ..:)) olsun en azından güldrmüş seni kuzu gibi salya sümük olmadın..ayyy bugun cok aptal bı ruya gordum
esımı gece 2 de kaldırıp anlatım gece gece gulmekten olduk yaa sıze de oluyor mu sacma sapan ruyalar bana cok sık olmaya basladı..
bende bende sevmiyorum.. kızım okula gitmemek için ağlardı şimdi onu çok iyi anlıyorum:) bende işe gitmek istemiyorum..günaydın arkadaşlarrr iyi haftasonlarııı
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Ayyy, bana rüya deme...
en son gördüğüm rüyanın etkisinden kurtulamadım yaa çok kötüydü..Ama o zamandan beri 1 haftadır rüya falan görmüyorum....
Bugün kalabalığız ne güzel.
Geçen c.tesi kimse yoktu.
ben ıse hep uyuzz oluyorum kımı zaman sabah agladıgımı bılırım
senı etkılemıstıı bayaa ruyan..
valla her gece kısa metrajlı fılmı gıbı ruya goruyorum
günaydın kıssslllaaarr:81::81::81:
İlk hamileyken sapık sapık rüyalar görürdüm..
Sonra değişti rüyalar..1 haftadır görmüyorum, görmek de istemiyorum yaa...
Ama 1 haftadır çok yoruluyorum, yoğun çalışıyoruz...Sanırım deliksiz uyuyorum...Rüya görüyorsam da hatırlamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?