2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanada gunaydın ıstanbulda yağmurluu

Günaydın canım..Hiç sevmem yağmurlu havayı, zaten ağustosda doğmuşum, eşim haziran, öykü haziran olacak Allah nasip ederse...Kış hiç bizim ailemize göre değil......
Kız doğum sonrası iznin tam çalışmadığın zamana denk gelmiş, tühh..O zaman zaten evdesin, kötü denk gelmiş...

iyi yaptın cnm yaa hafta sonu burası boş oluyor. birazdan fmg de gelir.. blue giirereim demişti neden girmedi ki ..

Yok kız, eskiden iyiydi de, artık unutuyorum...Herkesi aklımda tutamıyorum..Hamilelikten mi bilmem...
Aklımda bir tek, blueebottle ve secemce var dün gidecek olan...Öbürküler geldiler zaten..

maşallahın var valla ben hiççç tutamam hafızam dolu..

ayyy bugun cok aptal bı ruya gordum
esımı gece 2 de kaldırıp anlatım gece gece gulmekten olduk yaa sıze de oluyor mu sacma sapan ruyalar bana cok sık olmaya basladı..

günaydın arkadaşlarrr iyi haftasonlarııı
şu cumartesi çalışmalarına uyuz oluyorum valla, Allahtan 2 haftada bir...utanmasam sabah işe gitmeyecem diye ağlayacaktım...aşırı uykum var yahuuu:18:

iyi yaptın cnm yaa hafta sonu burası boş oluyor. birazdan fmg de gelir.. blue giirereim demişti neden girmedi ki ..

maşallahın var valla ben hiççç tutamam hafızam dolu..

Belki doktorda işi uzun sürdüyse, işe gelmemiştir tekrardan diye düşündüm ben de...
Gerçi c.tesileri girip girmediğini bilmiyorum, inşallah gelir...

esımı gece 2 de kaldırıp anlatım gece gece gulmekten olduk yaa sıze de oluyor mu sacma sapan ruyalar bana cok sık olmaya basladı..

Ayyy, bana rüya deme...
en son gördüğüm rüyanın etkisinden kurtulamadım yaa çok kötüydü..Ama o zamandan beri 1 haftadır rüya falan görmüyorum....

şu cumartesi çalışmalarına uyuz oluyorum valla, Allahtan 2 haftada bir...utanmasam sabah işe gitmeyecem diye ağlayacaktım...aşırı uykum var yahuuu:18:

ben ıse hep uyuzz oluyorum kımı zaman sabah agladıgımı bılırım
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?

sanada gunaydınn...

olmaz mı hemde ne abukluklar ..:)) olsun en azından güldrmüş seni kuzu gibi salya sümük olmadın..

bende bende sevmiyorum.. kızım okula gitmemek için ağlardı şimdi onu çok iyi anlıyorum:) bende işe gitmek istemiyorum..

Günaydın kızlar.
Nasılsınız?

günaydın sezinimin annesi.
gittin mi görmcenin d.gününe.

senı etkılemıstıı bayaa ruyan..
valla her gece kısa metrajlı fılmı gıbı ruya goruyorum

İlk hamileyken sapık sapık rüyalar görürdüm..
Sonra değişti rüyalar..1 haftadır görmüyorum, görmek de istemiyorum yaa...
Ama 1 haftadır çok yoruluyorum, yoğun çalışıyoruz...Sanırım deliksiz uyuyorum...Rüya görüyorsam da hatırlamıyorum....

senin uyuman için yorulman gerekyor demekki.

kızlar benim dişetlerim fena ya sürekli kanıyor elimle dişimedokunsam etne gelse hemen kanıyor. uzadı şşişti bi hal oldu. sizin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…