Uyuyabilenlere imreniyorum yaa, ben 6 da kalkıyorum ne işim varsa sabahın köründe...
günaydın kıssslllaaarr:81::81::81:
senin uyuman için yorulman gerekyor demekki.
kızlar benim dişetlerim fena ya sürekli kanıyor elimle dişimedokunsam etne gelse hemen kanıyor. uzadı şşişti bi hal oldu. sizin ne durumda
Günaydın kızlarr..İyiyiz,siz nasılsınz...
günaydın sezinimin annesi.
gittin mi görmcenin d.gününe.
günaydın meri nasılsın sendemi çalışanlardansın
Sana da günaydın, nasılsın...
benımde dıs etlerımde sorun henuz yok ama olabılırmıss
Yorgun ama iyiyiz.
Bugün biraz gezerim diyodum ama hava sağolsun bana gıcık galiba :)))))
Ay çok tatlısın canım.
Babası şu isim konusuna karar verse artık diyorum. Bir türlü sevemedi sezin ismini.
Kendi de bişey bulamıyo sinir etti valla :)
Görümcemin d.günü perşembeydi. ogün erken çıktım gittim.
Dünde 8de çıktım. bayılıcam artık yorgunluktan.
Sabah ''bugün niye pazar değil sanki'' diye söylene söylene zorla kalktım.
bende bugun kimse olmaz dedim ama iyi herkes burda..
ama ben geçen hafta yoktum sahi. haftayada olmam:) sana hava atayım
kızlar benim dişetlerim fena ya sürekli kanıyor elimle dişimedokunsam etne gelse hemen kanıyor. uzadı şşişti bi hal oldu. sizin ne durumda
bizim babamızda dur bakalım başka isim deyip duruyor duru da güelmiş ama daha güzelide olabilrimiş. o istediğini desin eylülü kendi buldu beyendim bunuda ben buldum:) bende aynı şeyi dedim bugun neden pazar değil diye:)) bi insan hergün işe ağlayarak mı gelir kardeşim resmen sızlanıyorum of puf diyeek geliyorumYorgun ama iyiyiz.
Bugün biraz gezerim diyodum ama hava sağolsun bana gıcık galiba :)))))
Ay çok tatlısın canım.
Babası şu isim konusuna karar verse artık diyorum. Bir türlü sevemedi sezin ismini.
Kendi de bişey bulamıyo sinir etti valla :)
Görümcemin d.günü perşembeydi. ogün erken çıktım gittim.
Dünde 8de çıktım. bayılıcam artık yorgunluktan.
Sabah ''bugün niye pazar değil sanki'' diye söylene söylene zorla kalktım.
evett yaaa...Geldik işe..hava kasvetli.... açımmm...uykum varrr :84:siz napıyonuzz??
fmg bende soylenerek ıse gelıyorum sonrada buraya gelınce senı goruyorum yaa bu kızz ne kadaar uzuun calısıyor dyorum kendı derdımı unutuyorumm...
iyidir kuzucuk seni sormalııı..
:))))))
Moral olsun size.
Valla bu gidişle şirkette doğurucam kızlar.
Bi taraftan yazarım size
Kizlar gunaydin hepinize.
Benim disetlerim oldu olasi kanar hep ama son 2-3 haftadir her sabah burnum kaniyor az az. Doktor olabilir dedi. icinizde bu durumu yasayan var mi?
günaydın canımm.. baya bi çalışan varmış beeeeeGünaydın Kızlaaar...
Dişeti kanamaları olması normalmiş doktorum yumuşak bi diş fırçası ve hassas dişmacunu kullanarak azaltabilirsin demişti.
sen zaten ödüllü elemansın kızım. sana yetişmek ne mümkün..Evet geçen hafta hiiiç kimse yoktu.
Yapayanlız kaldım
Haftaya da öyle olur kesin. Her c.tesi sadece ben çalışıyorum galiba.
Benim dişlerimde de hassaslaşma var.
Çiğneyemiyorum. Sabah zor kahvaltı ettim.
Kizlar gunaydin hepinize.
Benim disetlerim oldu olasi kanar hep ama son 2-3 haftadir her sabah burnum kaniyor az az. Doktor olabilir dedi. icinizde bu durumu yasayan var mi?
bizim babamızda dur bakalım başka isim deyip duruyor duru da güelmiş ama daha güzelide olabilrimiş. o istediğini desin eylülü kendi buldu beyendim bunuda ben buldum:) bende aynı şeyi dedim bugun neden pazar değil diye:)) bi insan hergün işe ağlayarak mı gelir kardeşim resmen sızlanıyorum of puf diyeek geliyorum
bugun gezersin ya hava çokta kötü değil yağmurl yağmıyor sadece hafif ıslatıyor:)))
bizim babamızda dur bakalım başka isim deyip duruyor duru da güelmiş ama daha güzelide olabilrimiş. o istediğini desin eylülü kendi buldu beyendim bunuda ben buldum:) bende aynı şeyi dedim bugun neden pazar değil diye:)) bi insan hergün işe ağlayarak mı gelir kardeşim resmen sızlanıyorum of puf diyeek geliyorum
bugun gezersin ya hava çokta kötü değil yağmurl yağmıyor sadece hafif ıslatıyor:)))
:))))) sanırım herkes aynı:) bizimde uyumuz var tokuz am aeve gitmek ve işlerimi halletmek istiyorum.
bugun balık istedi kızım yani büyük kızım bide balık yapcam akşam sonrasını sevmiyorum temizle sil pakla(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?