2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr..İyiyiz,siz nasılsınz...

Yorgun ama iyiyiz.
Bugün biraz gezerim diyodum ama hava sağolsun bana gıcık galiba :)))))

günaydın sezinimin annesi.
gittin mi görmcenin d.gününe.

Ay çok tatlısın canım.
Babası şu isim konusuna karar verse artık diyorum. Bir türlü sevemedi sezin ismini.
Kendi de bişey bulamıyo sinir etti valla :)

Görümcemin d.günü perşembeydi. ogün erken çıktım gittim.
Dünde 8de çıktım. bayılıcam artık yorgunluktan.
Sabah ''bugün niye pazar değil sanki'' diye söylene söylene zorla kalktım.

fmg bende soylenerek ıse gelıyorum sonrada buraya gelınce senı goruyorum yaa bu kızz ne kadaar uzuun calısıyor dyorum kendı derdımı unutuyorumm...

bende bugun kimse olmaz dedim ama iyi herkes burda..
ama ben geçen hafta yoktum sahi. haftayada olmam:) sana hava atayım

Evet geçen hafta hiiiç kimse yoktu.
Yapayanlız kaldım
Haftaya da öyle olur kesin. Her c.tesi sadece ben çalışıyorum galiba.

kızlar benim dişetlerim fena ya sürekli kanıyor elimle dişimedokunsam etne gelse hemen kanıyor. uzadı şşişti bi hal oldu. sizin ne durumda

Benim dişlerimde de hassaslaşma var.
Çiğneyemiyorum. Sabah zor kahvaltı ettim.

bizim babamızda dur bakalım başka isim deyip duruyor duru da güelmiş ama daha güzelide olabilrimiş. o istediğini desin eylülü kendi buldu beyendim bunuda ben buldum:) bende aynı şeyi dedim bugun neden pazar değil diye:)) bi insan hergün işe ağlayarak mı gelir kardeşim resmen sızlanıyorum of puf diyeek geliyorum
bugun gezersin ya hava çokta kötü değil yağmurl yağmıyor sadece hafif ıslatıyor:)))

evett yaaa...Geldik işe..hava kasvetli.... açımmm...uykum varrr :84:siz napıyonuzz??

:))))) sanırım herkes aynı:) bizimde uyumuz var tokuz am aeve gitmek ve işlerimi halletmek istiyorum.
bugun balık istedi kızım yani büyük kızım bide balık yapcam akşam sonrasını sevmiyorum temizle sil pakla(((((((

Kizlar gunaydin hepinize.
Benim disetlerim oldu olasi kanar hep ama son 2-3 haftadir her sabah burnum kaniyor az az. Doktor olabilir dedi. icinizde bu durumu yasayan var mi?

Günaydın Kızlaaar...
Dişeti kanamaları olması normalmiş doktorum yumuşak bi diş fırçası ve hassas dişmacunu kullanarak azaltabilirsin demişti.
günaydın canımm.. baya bi çalışan varmış beeeee
sağol cnmm benimde dr demişti ama uygulamadım almadım diş macununu ( sanırım almalıydım

sen zaten ödüllü elemansın kızım. sana yetişmek ne mümkün..

Kizlar gunaydin hepinize.
Benim disetlerim oldu olasi kanar hep ama son 2-3 haftadir her sabah burnum kaniyor az az. Doktor olabilir dedi. icinizde bu durumu yasayan var mi?

günaydın çin de demi cumartesi çalışılıyor:)))))))))))) burun kanamasıda olurmuş çünkü damarlar daralıyormuş. normal yani korkmana gerek yok

Kararsızlığı hiç sevmiyorum. Eşimde sağolsun biraz kararsızdır.
Ama ben hep sezin diyorum güze isim ben sevdim.

Gezmeyi istiyorum ama pek halim yok. Pert oldum hafta içi.
Bütün eklemlerim ağrıyo, yüzüm süzüldü.
Dün doktorum kilo vermişsin dedi.
Tabi ben söyleyemedim çok çalışıyorum diye.
Valla dayardı 1 hafta raporu.

Bizde c.tesi 2 ye kadar çalışyıoruz.Bende aynı şeyi düşünüyorum..eve gideyim evimi bi silip süpüreyim .Çünkü pazar günüm var onuda oğlumla eşimle geçiriyorum.diğer türlü çok zor oluyo...Bid oğlanın cimnastiği var.Oraya gittikmi zaten gün ölüyo..,,

Egee, bişey diycem, bilmem farkında mısın, oykum eskisi kadar girmiyor artık...
Eskiden çalışmadığı halde 8.30 burda olurdu...Akşama kadar da dururdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…