haftasonu kontrolüm var zaten canım sorarım muhakkak ya ben aşağıda olsun istemyorum o zaman küçük oluyomuş öyle diyolar galiba dinlenmem lazım zaten ayrıntılıya giricez bakalım nolacak
Zamanla çıkıyormuş zaten yukarıyaa..
Ahh, bi bilsen ben de neler istiyorum kızım için ama isteklerimiz olmuyor,sadece dua ediyoruz onlar içn..Hiç sorunsuz kanamasız çok güzel bi hamilelik geçirip rahat ettirmek isterdim kızımı..ama oteli pek rahat değil yazık yavrumun...İnşallah ayrıntılıdan çok güzel haberlerle gelirsin..
bende kızımmm kıme bvenzıycek onu coook merakk edıyorummmmm
slmmmmmmmm guzel yıgenlerımın fıstık analarıııııııııııııııııııııııııııııı
bende kızımmm kıme bvenzıycek onu coook merakk edıyorummmmm
sağol canım inş hepimiz için öyle olur sizler ne zaman gireceksiniz
selam canım hoşgeldin,
bebekpoyraz kız senin cinsiyetten ne haber? kızmıymış kesinleştimi? benimkini kıza benzetmişti doktor, ama erkekmiş :)
benim kızım bana benziyor teyzeleri
gaçan hafta kontrolde ilk defa 4 boyutluda gösterdi dr um alnı çıkık aynı benimki gibi
birde tam tekme atarkn fotosu var eşim diyorki ayakları biraz taraklı olacak sanki bende dedim kime çekmiş acaba annesinin ayakları gib olacak
bu sefer eşim kıskandı bana benzeyen biyeri yokmu bu kızın diye
hosbulduk askıtolarım nınemle konusyorum ne zamana bıter emın degılm yav ıyı hasta bu karıyı ne zaman arasam tuttumu bırakmıo hemen gelınlerı kınıyor yaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyy
Benim rahat oktoruma göre gerek yokmuş....
Ama ben pimpirikli tıp hastanesinden randevu aldım 28 şubatta gireceğim...
Kız onun bebe her gittiğinde cinsiyet değiştiriyo, çocuk karar veremedi ne olacağına...
gaçan hafta kontrolde ilk defa 4 boyutluda gösterdi dr um alnı çıkık aynı benimki gibi
birde tam tekme atarkn fotosu var eşim diyorki ayakları biraz taraklı olacak sanki bende dedim kime çekmiş acaba annesinin ayakları gib olacak
Ben de...Ben de....
Hatta eşime soruyorum da, dalga geçiyor, saddam hüseyine benzicek hali yok herhlde..Ya sana benzer ya bana dyor...
Ama kendinden emin, zenci veya renkli gözlü olmayacakmış kızımız...
çok uzak bi tarih değilmi 22. haftada yapıyolar diye biliyorum
Benimki de sırf bana benzerse kıskanır kocam..Şimdiden yarışıyo zaten çocukla..Sen onu daha çok seviyorsun, o doğunca ben ne olacam demeye başladı....Hamilelik depresyonu bile yaşayamıyorum adamın depresyonunu düzeltecem diye uğraşmaktan..
ben de avatarda pembe fiyonklar görünce heralde kız dedim
anam benimki de değişirse ya bi daha gidince, kaynanama çok pis kapak olur heekarının gerçek yüzünü gördüm ne de olsa, çok pis gülerim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?