2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haftasonu kontrolüm var zaten canım sorarım muhakkak ya ben aşağıda olsun istemyorum o zaman küçük oluyomuş öyle diyolar galiba dinlenmem lazım zaten ayrıntılıya giricez bakalım nolacak

Zamanla çıkıyormuş zaten yukarıyaa..
Ahh, bi bilsen ben de neler istiyorum kızım için ama isteklerimiz olmuyor,sadece dua ediyoruz onlar içn..Hiç sorunsuz kanamasız çok güzel bi hamilelik geçirip rahat ettirmek isterdim kızımı..ama oteli pek rahat değil yazık yavrumun...İnşallah ayrıntılıdan çok güzel haberlerle gelirsin..

sağol canım inş hepimiz için öyle olur sizler ne zaman gireceksiniz

bende kızımmm kıme bvenzıycek onu coook merakk edıyorummmmm

benim kızım bana benziyor teyzeleri
gaçan hafta kontrolde ilk defa 4 boyutluda gösterdi dr um alnı çıkık aynı benimki gibi
birde tam tekme atarkn fotosu var eşim diyorki ayakları biraz taraklı olacak sanki bende dedim kime çekmiş acaba annesinin ayakları gib olacak
bu sefer eşim kıskandı bana benzeyen biyeri yokmu bu kızın diye

hosbulduk askıtolarım nınemle konusyorum ne zamana bıter emın degılm yav ıyı hasta bu karıyı ne zaman arasam tuttumu bırakmıo hemen gelınlerı kınıyor yaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyy

Benimki de sırf bana benzerse kıskanır kocam..Şimdiden yarışıyo zaten çocukla..Sen onu daha çok seviyorsun, o doğunca ben ne olacam demeye başladı....Hamilelik depresyonu bile yaşayamıyorum adamın depresyonunu düzeltecem diye uğraşmaktan..

Kız onun bebe her gittiğinde cinsiyet değiştiriyo, çocuk karar veremedi ne olacağına...

ben de avatarda pembe fiyonklar görünce heralde kız dedim
anam benimki de değişirse ya bi daha gidince, kaynanama çok pis kapak olur hee karının gerçek yüzünü gördüm ne de olsa, çok pis gülerim valla

bende korkuyorum esıme benzıcekkk dıeee...:) kayınvalıdem bıle dıo sana benzesın dıeee::)):)

valla kıskanıyo hergün soruyo tekmelemedimi daha diye sanırım onu hissetmek istiyor
hafta sonu avm gezdik biraz her gördüğü pembe şeyi almaya kalktı ben aldırmayınca kızdı bu sefer
çocuk gibi oldu koca adam

Ben de...Ben de....
Hatta eşime soruyorum da, dalga geçiyor, saddam hüseyine benzicek hali yok herhlde..Ya sana benzer ya bana dyor...
Ama kendinden emin, zenci veya renkli gözlü olmayacakmış kızımız...

dun ark bebısını gordum valla anasıda cok guzel babasıda ama cocuk bı daha cırkındı:):))
bebelerın cırkını olmaz tabıkıdeee::):):)

haha :))) benzesinler tabi, hepsi anasına benzesin, ay bi de o dertler var ha, bize benziyo yok size benziyo :))))))) benim halam hala yapar, ben ona benziyomuşum herkes ona benziyomuş, halbuki anneme daha çok benziyorum
neyse, benim oğluşumun yüz şekli de şimdiden belli bana benziyor, herşeyi bana benzesin yavrumun gayet de güzel olur eşim kendi dedi hatta, sana benziyo diye..

benimki de bi oh çeker heralde ben bebeğe sararsam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…