2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben tek bi yerde hissetmiyorum yaa bazem göbek deliğimin altında bazen sağda bazen solda sıpa durmuyo ki

ay bende hissetsem onu, babasi herv zaman kulagini dayiyor karnima ve sen sus bakalim ses geliyor mu diyor bana o da artik hissetmek istiyor...gerci sagligi yerinde olsun da hissederim birgün

ay bende hissetsem onu, babasi herv zaman kulagini dayiyor karnima ve sen sus bakalim ses geliyor mu diyor bana o da artik hissetmek istiyor...gerci sagligi yerinde olsun da hissederim birgün

evt hilmide elini koyuyo bazen ama benim sıpa sıkıştırmaya gelmyo bende elimi koysam hilmide koysa hiç kıpırdamıyo eli çektinmi hemen kıpırdanıyo

alemsin vallah...herkes bisey diyor evet, banada öyle yok kiz yok erkek...amaaaaaann su ultrasona girsekte belli olsa artik cok merak ediyorum, herkese de diyebilirim o zaman cinsiyetini

Kıyamam, hissetmek isteyenler hissedemiyor, hissetmek istemeyenlere denk geliyor...
Benim eşim de elini karnıma koy diyorum koymaz, hissedince ne olacak der, geçen gün onun kucağındayken ben tekmeledi sıpacım, ikimiz birden hissettik irkildi adam....

esim benden merakli yaaa vallah... insallah yakin zamanda bende hissederim:))

evt hilmide elini koyuyo bazen ama benim sıpa sıkıştırmaya gelmyo bende elimi koysam hilmide koysa hiç kıpırdamıyo eli çektinmi hemen kıpırdanıyo

Aaaaa, ece bebek gibi...
Kız hani diyorum ya aralıkta doğum yaptı arkadaşım diyee..Onun kız da 9 ay elleyince kıpırdamadı hiç..Ama ellemediğinde resmen karşıdan görüyordun tekme attığını 8-9 alıkken..Hemen elimizi dayıyorduk, kız tekmelemiyordu bi daha hiç..

Çok yaşa sen emi , benimki eğer kızsa tanışalım dünür olalım bari böyle düşünen insanları pek etrafta görmek mümkün olmuyor maalesef...
walla şu iki senede kızım ameliyat oldu, ben ameliyat oldum, bi sürü olay geldi başımıza kimse oralı olmadı şimdi herkesi bi cinsiyet merakı tutmuş, cinsiyet belli olunca da isim merakı tutar, nerde lazım olmasalar orda biterler, Allahtan kocam herkesin ne olduğunu biliyo...

alemsin kız hasret

bende sarmak için doğumu bekliyom,
ne yapalım hayat müşterek azda o yesin kafayı demi

kız dur daha seninki 5aylık karnında bebe benim kızım 11aylık yürüyor ona bile bi çorap almadı bunu geçtim zaten
yinede kıymetliler işte

kız dur daha seninki 5aylık karnında bebe benim kızım 11aylık yürüyor ona bile bi çorap almadı bunu geçtim zaten
yinede kıymetliler işte

Aman takma, bi çorap alır, bunun bütün eşyalarını ben aldım der ...Almadığı aldığından hayırlı böylelerinin..Hiç takma kafana...Sanki sen çeyizinden getirdin, öz torunu yahu bu..Hayret bişey..

selamlar herkese..

cuma günü doktordan sonra bi daha giremedim. Ama iyimiş sıpam çok sağlıklı dedi doktorum. Sadece bi böbreği biraz büyükmüş bide kalbinde beyaz bi noktacık gözüküyo ama bunlar sorun olcak şeyler değil takmayın kafanıza muhtemelen detaylı ultrasonda da söylenicek bunlar size dedi. O kalbindeki beyaz noktacık için eskiden amniyosentez bile yapılıyomuş bilinmediği için. Hala daha neden olduğu bilinmiyomuş. İnşallah önemli bişey değildir doktorun dediği gibi..

Bunlar dışında bide gittik hafta sonu bebek arabasını aldık kızımın :)

Sizler iyisinizdir inşallah.. Ege yok hastaymış sanırsam

neyse hanimlar sohbetinize doyum olmuyor ama cikmaliyim, yemek yapicam daha...isim var...görüsürüz insallah...ii günler herkese:98:

Evet ya millete düşüyo kaygısı, sanki onlara doğruyoz,
şimdi bana gören diyo aaaa hiç kilon, kalçan yok karnın sivri kesin oğlan diye,
bende diyorum diğerlerinde de öyleydi
yanii oğlann olsa sananeeeeee kızsa sananee be kadın

he kız alayım kızın olursa, senden iyi dünür nerde bulcam :))
ne zaman belli olacak canım seninki? erkek olunca bizim gözüyle bakıyolar heralde, benim görümcemi de ikinci plana atıyo anası bazen, salak kız, kızların tarafını tut demi diyorum hala olarak senin kız istemen gerekir, yok ben erkek istiyorum ilki erkek olsun da sonrası önemli değil bilmemne...kendin evlen de kendin doğur o zaman demi..
ay neyse bunları düşününce içim şişiyo valla

benim çakma kaynana da önceden kız olsun derdi hamile kalınca oğlan olsun soy devam etsin demeye başladı
bende birgün dayanamadım sanki kraliyet soyu devam etce sağlıklı olsun dedim

şimdide herkes isim derdinde arkadaşlara söyledim kızmış diye adını naz koy dedi hemen
yahu sanane ben 7 sene beklemişim bu bebeği bırak adını ne koyacağıma ben karar vereyim değil mi ama niye her .oka burnunu sokuyosun ki

çok kızıyorum yaaa bazı şeylere
eşim babasını aramış söylemiş kız olduğunu kaynana daha arayıp gözünaydın bile demedi
görümceme haber verdim ona göre örerim bende dedi bende hazırlar daha güzel örgü giydirmiycem dedim sinirimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…