ben tek bi yerde hissetmiyorum yaa bazem göbek deliğimin altında bazen sağda bazen solda sıpa durmuyo ki
ay bende hissetsem onu, babasi herv zaman kulagini dayiyor karnima ve sen sus bakalim ses geliyor mu diyor bana o da artik hissetmek istiyor...gerci sagligi yerinde olsun da hissederim birgün
ewet ya kızıma hamileyken yoldan geçen kadınlar nerdeyse iddaya girecekti benle oğlun olacak die mannaklamı neler ya kızım olacak 100de100diyorum hala yok bu erkek karnı.. yok çok güzeleştin oğlun olacak kafayı yedim walla
geçende biri diyor ne kadar aşağıda karnın kız bu galiba, erkek diyorum ben oğlumu midemde taşıyodum falan allah allah yaa sen midende taşımışsın ben sidik torbamda taşıyorum napıcan
ay bende hissetsem onu, babasi herv zaman kulagini dayiyor karnima ve sen sus bakalim ses geliyor mu diyor bana o da artik hissetmek istiyor...gerci sagligi yerinde olsun da hissederim birgün
evt hilmide elini koyuyo bazen ama benim sıpa sıkıştırmaya gelmyo bende elimi koysam hilmide koysa hiç kıpırdamıyo eli çektinmi hemen kıpırdanıyo
Kıyamam, hissetmek isteyenler hissedemiyor, hissetmek istemeyenlere denk geliyor...
Benim eşim de elini karnıma koy diyorum koymaz, hissedince ne olacak der, geçen gün onun kucağındayken ben tekmeledi sıpacım, ikimiz birden hissettik irkildi adam....
evt hilmide elini koyuyo bazen ama benim sıpa sıkıştırmaya gelmyo bende elimi koysam hilmide koysa hiç kıpırdamıyo eli çektinmi hemen kıpırdanıyo
esim benden merakli yaaa vallah... insallah yakin zamanda bende hissederim:))
öyle valla, bi de yok önemli değil falan diyodu kaynanam, hayır yani benim anlamadığım şu; bu soy kayınvalidemin soyu değil ki, görümcemin de değil, kayınpeder yapsa istese anlıcam..bu kadınlar var ya bu erkekleri tepemize çıkaran hep bu cahil karılar...ben oğlumu hiç böyle yetiştirmicem inşallah gelinim de bana dua edecek
alemsin kız hasret
O kdar güzel bi duygu kii, tarif edilemez...Merak etme az kaldı,sen de hissedersin yakında...
kız dur daha seninki 5aylık karnında bebe benim kızım 11aylık yürüyor ona bile bi çorap almadı bunu geçtim zatenSormabenim kaynana da almadı daha bişey, almasını geçtim, annem alıp kargoyla yolluyor diyor ki, ismini koyun diye yapıyor...Halbuki kızımın ismi çookk önceden belliydi..İnsanda fesatlık olmaya görsün...Yapsın tabi temizliğini...Sonuçta kendi batırdığı...
Valla çok güzelmiş yaa, çok tuhaf çok değişik..ama hergün hissetmiyorum daha...Bi hissettirdi sıpa 4 gün sonra bi daha hissettirdi bugün...Öyle çok aktif bi bebek değil benimki..Bütün uykuları içerde depoluyor, çıkınca hep beni seyredecek, birbirimize kavuşacağız.
kız dur daha seninki 5aylık karnında bebe benim kızım 11aylık yürüyor ona bile bi çorap almadı bunu geçtim zaten
yinede kıymetliler işte
ewet ya kızıma hamileyken yoldan geçen kadınlar nerdeyse iddaya girecekti benle oğlun olacak die mannaklamı neler ya kızım olacak 100de100diyorum hala yok bu erkek karnı.. yok çok güzeleştin oğlun olacak kafayı yedim walla
geçende biri diyor ne kadar aşağıda karnın kız bu galiba, erkek diyorum ben oğlumu midemde taşıyodum falan allah allah yaa sen midende taşımışsın ben sidik torbamda taşıyorum napıcan
kız dur daha seninki 5aylık karnında bebe benim kızım 11aylık yürüyor ona bile bi çorap almadı bunu geçtim zaten
walla kızlar en iyisi ben hiç sesimi çıkarmayım,
Cerende eşimin rahmetli halası bana ve bebeğe hediyeler almıştı,
sanki babane olan oymuş gibi,
gördüğümüz sadece bu oldu, bnoşverin böyle şeyleri Allah eşlerimize çooook versin,
hiçbişeyimi içimde bırakmadı Allah ondan razı olsun,
iki doğumumu da İzmirin en güzel hastanesinde yaptım diye kudum kudum kudurmuşlardı
yinede kıymetliler işte
Çok yaşa sen emi , benimki eğer kızsa tanışalım dünür olalım bari böyle düşünen insanları pek etrafta görmek mümkün olmuyor maalesef...
walla şu iki senede kızım ameliyat oldu, ben ameliyat oldum, bi sürü olay geldi başımıza kimse oralı olmadı şimdi herkesi bi cinsiyet merakı tutmuş, cinsiyet belli olunca da isim merakı tutar, nerde lazım olmasalar orda biterler, Allahtan kocam herkesin ne olduğunu biliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?