2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kuşş,
Bugün nasılsın, keyfin yerinde sanırım kıpırdanıp duruyorsun bugün...Ben burdayım annecimm diyorsun...Bak böyle yaparsan hergün hergün isterim, sen öğrenmişsindir artık annenin huyunu..Oynamazsan ellerim, dürterim haberin olsun...Rahat battı sana kızım, yatıp duruyordun ne güzel, ben de hiç kurcalamıyordum....
O kadar çok merak ediyorum ki seni,kime benzeyeceksin, bana mı babana mı..
Huyun kime benzeyecek, karakterin nasıl...Gerçi bunu az çok biliyorum annesi ne derse yapmayan cinstensin sen...Olsun kuzucum, sen kendi bildiklerini yap hep...Hayatta hep kendi doğrularınla yürü...
Ne olursan ol, ne yaparsan yap kabulümsün..Benimsin...Çok tuhaf bi duygu bu...Hiç kimseyi bu kadar sevmedim ben daha önce, hiç kimseyi bu kadar ilahlaştırmadım gözümde...Yokluğunda seni nasıl sevdiğimi anlayamaz hiç kimse...Btün bebekler sana benziyor, bütün resimlerde sen de varsın sanki..
Meğer ne türr bir sevgiymiş bu,meğer bütün şarkılarda senin daha duymadığım sesini duymak varmış,meğer ne tür bi yalnızlıkmış yokluğun...Tarif edilemez...
O kadar çok şey tattırdın ki bana şimdiden, seninle beraberken ben kendimi anladım, kim olduğumu anladım...Sen şimdiden kendimi iyi hissetmemi sağlıyorsun ve işin tuhafı bunu konuşarak, gülerek değil sadece varlığını düşünerek yaşıyorum...
Seni çok seviyorum melek kızım, iyi ki annen olarak beni seçtin, iyi ki benim kızımsın....Tembelsin falan ama, ne yapalım baban da öylee,az ona benziyorsun sanırım..

Bebiş bi ara korkuttu beni ama şuan iyiyim ...

Hayırdır canım ne oldu, inşallah önemli bişey değildir..

tamam , bende koycam resim...ama işteyim şimdi. ..musait zamanda inşallahh...:)

bekliyorum..

içim sıkılıyor kızlar yaaaa çok fena

Hayırdır inşallah..

Maşşallah baya göstermiş kendisini bebiş, 1 hafta bile farkediyor demek, diğer koyduğun resimlerde daha azdı karnın...

eeee tekmeliyordur artık dimi ama :82:

Tekmeliyor teyzesi...Bugün kıpır kıpır zilli..

selammmm
nasılsınız? dayanamadım sizi görmemeye internet kafeden gireyim dedim:))) var mı yeni haberler? inşallah herkes iyidir...

Nerelerdesin, ne zaman döneceksin, çok özledik seniiii.......
İyi herkes seni özledik...

Yanlış yere yazmışım yaa,öbür topiğe yazacaktım bebişe ne söylemek istersiniz topiğine yazacaktım...Pardon..

kuzucuğum göbüş çok güzel olmuş canım benimkide senin gibi büyük biliyomusun ama ben sorun yapıyorum maşallah sen hiç takılmamışsın sana nu konuda özenmedim değil keşke bende şu göbek psikolojisinden kurtulsam

slm kızlar nasılsınız ya benim feci şekilde pöçüm ağrıyo belimin alt kısmı sanki bıçak darbesi gibi girdi dün nefesim kesildi inş kötü değildir demi bebektendir diye olumlu düşüneye çalışıyorum

Valla eskiden göbek takıntım vardı...Evimde dambıllarım var, ab rocket, twist falan var..Düşün yani..
Ama şimdi büyüsün istiyorum ya..Göbeğim büyüyecek ki kızım da büyüyecek...Küçülüveriyo bazen, üzülüyorum kızım sıkıştı içerde diye....

selamlar ben geldim
bugün burdayım yani dükkana geldim, şöför gelmemiş eşim çıktı arabayla ama yoğunum yine başımda birikmiş hesaplar kesilecek faturalar war
bizde yaramazlık yok annemlerde kalmaya dewamedioruz.. kaynanam we kayınpeder bizim ewe postu sermiş geldimki.. ew ayakta herşey kalkmış büyük bi temizlik war yani anlayacağınız.. temizlesin işi ne benim annem 2 senedir yapıyor o da yapsın
karnımdaki sıpam sürekli tepiniyor, yarın dra gideceğim 3lü test sonucum falan çıktı drla görüşeceğim, birde uygun görürse dopplere yönlendirecek yada haftaya bırakacak bakalım, hayırlısı..
herkesler iyimi kızlar???

Benim bebek aşağıdaydı bi kaç hafta öncesine kadar bıçak darbesi ağrıları sürekli hissediyordum ama doktorum demişti zaten, bebeğin yukarı çıkamıyo çok ağrın olabilir..Kanama olmadıkça ağrıyı sorun etme diye..Sanırım artık yukarılara çıktı sıpam, ağrımıor eskisi gibi..İnşallah seninki de geçer biran önce..Ama ihmal etme,doktoruna danış bence...

Biz iyiyiz canım...Sakın temizlik falan yapma...yiyip içmeyi batırmayı biliyorlar, temizlemeyi de bilsinler..

kuzucum bazen benimkide küçülüyor neden anlamadım geçen hafta daha belirgindi bu hafta küçülmüştü sanki biraz önceleri tedirgin oldum sonra seninde bunu yaşadığınıhatırladım herkeste olabiliyor demekki

Bi ben değil kız , ben çok söylüyorum aklında kalmıştır, fmg ege falan da göbek küçüldü demişlerdi...Sonra yine büyüyo...

kuzucum iyiyim ben. 9 şubatta döneceğim. ben de çok özledim valla sizi. yeni topiklerimiz açılmış. üstün körü baktım ama çok duygusal şeyler yazılmış, etkilendim valla. öykü'yü hissetmeye başlamışsın sonunda çoook sevindim.. ben de minik minik kıpırtılar hissediyorum ama net tekme yok henüz bir de 4-5 gündür özellikle akşamları otururken karnımın içi geriliyor yumru gibi oluyor. çok garip bir şey..

birkaç kere cepten girmiştim fatmanın ve minik mucizemin kızı oluyormuş. gözünaydın kızlar... cinsiyet öğrenmeyen yok herhalde artık

sağol canım öğrendik sonunda fatmanın kesin değil ama benimki kesin galiba

Bi ben değil kız , ben çok söylüyorum aklında kalmıştır, fmg ege falan da göbek küçüldü demişlerdi...Sonra yine büyüyo...

benim göbüşde atağa kalkıcak o zaman önce küçülüyor sonra iyice belli oluyor

Sen iyi ol da, ne zaman dönersen dön canım..Sohbetini özledik.Yaman bey iyidir inşallah..İyidir gerçi, memleketimin havasını soluyor..Birceee, benim için kahvaltıda ordaki meşhur şeyden ye olur mu, açık açık yazmayayım bi izmirli olarak anladın sen...
Evet, yeni topikler açtık, öykü bi kere tekmeledi bugün de zillim kıpır kıpır...Ben kıpırtı falan hissetmemiştim hiç, babasının kucağında otururken hooppp ne oluyo orda diye kıskandı da tekmeledi kuşum...Ama dediğin gibi,gerçekten çok garip bişey...
Evet ikisinin de kız...Bluebottle da kız diyorlardı erkeğe döndü...

Kuzu kıpranıyor içimde sebepsiz yere...
Hayırdır inşallah.....
Çocuk kıpırdasa neden kıpırdıyo diyorum, kıpırdamasa neden kıpırdamıyor yavru kuşum diye üzülüyorum...
kız ne güzel işte büyüdüğü için oynuyor annesi, artık kasları daha güçlü o yüzden :)) ben de istiyorum ama bizim daha var:)
canım geçmiş olsun tertemiz olmuştur evin güle güle kirletin.. ben de taşındım gözümde çok büyümüştü ama çok iyi oldu şimdi daha rahatım..
oy oyyyyy, kız tam kız karnı bu :))) benimkini görseniz, önden siyah tişört giyince hiçbişey yok, yanlar bel hala ince, yan dönünce sivri bir göbüş öne çıkıyor :))) tam erkek karnı :)) inşallah kalçalarım da büyümez bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…