2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bi sürü alıntı yaptım hepsi gitti hatırladıklarımı yazayım..
bircecim nerdesin sen bakem?? cinsiyet öğrenmeyen sevibade we royalist war benim bildiğim..

kuzum ne temizliği yahu yapsın işi ne nasıl osa benm annem kendinide paralasa yine kıymetli onlar oluyo, çocuuma bi çorap bile almadı bunca zamndır
hareketleri artık hergün hissedersin ne güzelbişey dimi ama[

kız ne güzel işte büyüdüğü için oynuyor annesi, artık kasları daha güçlü o yüzden :)) ben de istiyorum ama bizim daha var:)

bnde öyleydim kızıma hamileyken 7.ayda karnım olmasa hamile olduumu anlamk imkansızdı incecik bel we hiç büyümeyen kalçalar süper formumdaydım walla şimdi doğum sonrası kiloları weremeden tekrar hamile kaldığım için biraz kalınım

ayyy o kadar para veremiycem doğrusu, şunun şurasında kaç ay giycez

tavsiyen için teşekkürler canım,
bide vücut şekline göre cinsiyet tahmini yapanlar yokmu deli oluyorum, yok senin oğlun olcak, yok kıza benziyo, ultrasonlar mübarek...

ben de avatarda pembe fiyonklar görünce heralde kız dedim
anam benimki de değişirse ya bi daha gidince, kaynanama çok pis kapak olur hee karının gerçek yüzünü gördüm ne de olsa, çok pis gülerim valla

blue hiç kafana takma bile güzelim, erkek bebek meraklısı sadece senin kocanın ailesi değil, inan ben bıktım artık, her telefonda cinsiyet soranlardan artık gınaa geldi resmen.Kimse sağlığımızı sormuyor, anca cinsiyet soruyolar, sanki onların asil sülalesinin devamı benim umrumdaymış gibi....
walla bunlara inat yine kız doğurcam

öyledir demi. bu hafat büyüdü yaa bugün gören herkes senin karnın ne çıkmış kiloda almışsın diyorlar

benim cogu zaman agrir karnim, yan taraftan ve alttan, internettende okudum cekiyor ve büyüyor ondan diye yaziyor...olacak o kadar demi canim bebis rahat etsin

aynen benimkide oh çekeceğini sanıyordu bebekten sonra ama ben o psikolojiyle dahada sarmaya başladım kendisine

benim de oluyor arada canım, normalşdir herhalde..

demin de yazdım gerçi cinsiyeti öğrenmişsin sonunda, gözünaydın. ismi bile belli olmuş kızımızın:)

çok agrımıyo hafif ama rahatsız edici işde normaldir herhalde..üşütmedimde... dr büyük ihtimalle kız dedi 2 hafta sonratekrar gidicem bakalım

kizlar bende dün ne kadar pantalon varsa kaldirdim artik sigmiyorum ne zamandir. Bari kaldirayim dedim... artik dolapta rahat giyebilecegim seyleri biraktim:))

kuzum ne temizliği yahu yapsın işi ne nasıl osa benm annem kendinide paralasa yine kıymetli onlar oluyo, çocuuma bi çorap bile almadı bunca zamndır
hareketleri artık hergün hissedersin ne güzelbişey dimi ama[

Sormabenim kaynana da almadı daha bişey, almasını geçtim, annem alıp kargoyla yolluyor diyor ki, ismini koyun diye yapıyor...Halbuki kızımın ismi çookk önceden belliydi..İnsanda fesatlık olmaya görsün...Yapsın tabi temizliğini...Sonuçta kendi batırdığı...
Valla çok güzelmiş yaa, çok tuhaf çok değişik..ama hergün hissetmiyorum daha...Bi hissettirdi sıpa 4 gün sonra bi daha hissettirdi bugün...Öyle çok aktif bi bebek değil benimki..Bütün uykuları içerde depoluyor, çıkınca hep beni seyredecek, birbirimize kavuşacağız.

valla benim sıpa çok hareketli herhalde sabah 10-10.30 gibi başlıyo gece ben yatana kadr sık aralıkla hissediyorum

öyle valla, bi de yok önemli değil falan diyodu kaynanam, hayır yani benim anlamadığım şu; bu soy kayınvalidemin soyu değil ki, görümcemin de değil, kayınpeder yapsa istese anlıcam..bu kadınlar var ya bu erkekleri tepemize çıkaran hep bu cahil karılar...ben oğlumu hiç böyle yetiştirmicem inşallah gelinim de bana dua edecek

valla benim sıpa çok hareketli herhalde sabah 10-10.30 gibi başlıyo gece ben yatana kadr sık aralıkla hissediyorum

ben daha gercekten hissetmnedim, annemde diyor ki hemen hissetmezsin belki diyor gerci kipirdama vardir ama sen anlamiyorsundur diyor... aslinda bazen hani balik suyun icindeyken agzindan baloncuk cikarya, sanki öyle oluyor arada bir:89: ama o mudur degilmidir anlamadim... birde sanirim bizim bebis sol tafafimda orasi daha sert

Seninkinin maşallahı var canım..Hem haftası bile küçüktü sen ilk hissettiğinde...
cimcimem benim....

valla anasıda babasıda küçükken hareketli imiş :) ben kapının tepesinden inmezdim gördüğüm heryere tırmanırdım düün görümceme sordum babasıda öleymiş küçükken hiç oturarak göremezlermiş hep dolanır durumuş:):) artık dahada sert hissediyorum önceden yüzeyseldi şimdi daha belirgin döndüğünü falan hissediyorum

ben tek bi yerde hissetmiyorum yaa bazem göbek deliğimin altında bazen sağda bazen solda sıpa durmuyo ki

ewet ya kızıma hamileyken yoldan geçen kadınlar nerdeyse iddaya girecekti benle oğlun olacak die mannaklamı neler ya kızım olacak 100de100diyorum hala yok bu erkek karnı.. yok çok güzeleştin oğlun olacak kafayı yedim walla
geçende biri diyor ne kadar aşağıda karnın kız bu galiba, erkek diyorum ben oğlumu midemde taşıyodum falan allah allah yaa sen midende taşımışsın ben sidik torbamda taşıyorum napıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…