ben çıkıyorum kızlar evimi toparlayayım biraz
bugün çooook tembelim
işlerimi halledince yine gelirim bye
kuzucum iyiyim ben. 9 şubatta döneceğim. ben de çok özledim valla sizi. yeni topiklerimiz açılmış. üstün körü baktım ama çok duygusal şeyler yazılmış, etkilendim valla. öykü'yü hissetmeye başlamışsın sonunda çoook sevindim.. ben de minik minik kıpırtılar hissediyorum ama net tekme yok henüzbir de 4-5 gündür özellikle akşamları otururken karnımın içi geriliyor yumru gibi oluyor. çok garip bir şey..
birkaç kere cepten girmiştim fatmanın ve minik mucizemin kızı oluyormuş. gözünaydın kızlar... cinsiyet öğrenmeyen yok herhalde artık
kız ne güzel işte büyüdüğü için oynuyor annesi, artık kasları daha güçlü o yüzden :)) ben de istiyorum ama bizim daha var:)
oy oyyyyy, kız tam kız karnı bu :))) benimkini görseniz, önden siyah tişört giyince hiçbişey yok, yanlar bel hala ince, yan dönünce sivri bir göbüş öne çıkıyor :))) tam erkek karnı :)) inşallah kalçalarım da büyümez bari :)
Valla benim kalçalar falan da büyüyor artık..Duba gibi olacam yakında egeyi de geçicem...
kıs sus sız 20 haftalıkjsınız ben 18ım ama heryerden genıslıyorummmmmmm
Sen iyi ol da, ne zaman dönersen dön canım..Sohbetini özledik.Yaman bey iyidir inşallah..İyidir gerçi, memleketimin havasını soluyor..Birceee, benim için kahvaltıda ordaki meşhur şeyden ye olur mu, açık açık yazmayayım bi izmirli olarak anladın sen...
Evet, yeni topikler açtık, öykü bi kere tekmeledi bugün de zillim kıpır kıpır...Ben kıpırtı falan hissetmemiştim hiç, babasının kucağında otururken hooppp ne oluyo orda diye kıskandı da tekmeledi kuşum...Ama dediğin gibi,gerçekten çok garip bişey...
Evet ikisinin de kız...Bluebottle da kız diyorlardı erkeğe döndü...
canım hoşgeldin nasılsın? özledik seni, oğluşun nasıl?
benim de oğlum oluyorr birceeeee :))
hoşbulduk canım, ben de özledim sizi... bana hep senin oğlun olacakmış gibi geliyordu nedense:)) gözünaydın canım, sağlıklı olsunlar da hepsi bizim kabulümüz nasılsa:)
ege nerde kızlar?
oyy yerim ben o öyküyü:)) yaman iyidir herhalde hem izmiri keşfediyor hem anneannesiyle dedesinin sesini tanıyor:))) çok özledim ama onu görmeyi, nerdeyse 2 hafta olacak görmeyeli, bu kadar görmediğim olmamıştı hiç. 3 şubata burdan bir doktora randevu aldım, dönünce de kendi doktorum çağırmıştı. biraz sabredeceğim artık:))
dediğin şeyden her gün alıyor babam sağolsun. mardinde deli gibi istiyordu canım, bol bol yiyorum iyice doymak için. senin için de yerim bana yemek bahanesi lazım zaten
ege nerde kızlar?
Olsun yaaa, içimizde bebişlerimiz de büyüyor bizimle..Doğurunca zayıflarız...
valla umarım ben zayıflayabılırım canımmm:):):)
oyy yerim ben o öyküyü:)) yaman iyidir herhalde hem izmiri keşfediyor hem anneannesiyle dedesinin sesini tanıyor:))) çok özledim ama onu görmeyi, nerdeyse 2 hafta olacak görmeyeli, bu kadar görmediğim olmamıştı hiç. 3 şubata burdan bir doktora randevu aldım, dönünce de kendi doktorum çağırmıştı. biraz sabredeceğim artık:))
dediğin şeyden her gün alıyor babam sağolsun. mardinde deli gibi istiyordu canım, bol bol yiyorum iyice doymak için. senin için de yerim bana yemek bahanesi lazım zaten
hoşbulduk canım, ben de özledim sizi... bana hep senin oğlun olacakmış gibi geliyordu nedense:)) gözünaydın canım, sağlıklı olsunlar da hepsi bizim kabulümüz nasılsa:)
ege nerde kızlar?
bırcecımmm mrb. oğluusnla ıkınızde ıyımıssınız sevındımmm masallahh.
ay valla ozendım sana ohh annenlerın yanındasın tatıldesınnn....
Ben 1 ay oldu gitmeyeli, kendi rekorumu kırdım resmen..Ama çok özledim kuzumu....
Ye bacım, benim için de ye, gidince yine hasret kalacaksın nasılsa..Bol bol stok yap...
Ege de bugün grip olmuş evde dinleneceğim dedi..O yüzden gelmedi, yoksa geliyo hergün...
senink
rekor olmuş gerçekten:))) ama bak o da özletmemiş kendini ben burdayım annecim demiş sana
üzüldüm egeye yazık kaçıncı bu. geçmiş olsun..
yazdıkça aklıma birileri geliyor. sevibadenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
slmmmmmmmm guzel yıgenlerımın fıstık analarıııııııııııııııııııııııııııııı
Benim bebek aşağıdaydı bi kaç hafta öncesine kadar bıçak darbesi ağrıları sürekli hissediyordum ama doktorum demişti zaten, bebeğin yukarı çıkamıyo çok ağrın olabilir..Kanama olmadıkça ağrıyı sorun etme diye..Sanırım artık yukarılara çıktı sıpam, ağrımıor eskisi gibi..İnşallah seninki de geçer biran önce..Ama ihmal etme,doktoruna danış bence...
Sorma yaa,ben de acayip özendim..Yazık annem benim hamile halimi hiç göremeyecek...Ancak doğumda gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?