2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin burcunun annesi,
inşallah önemli bişi yoktur, içini ferah tut ve iyi düşün, iyi olsun,
bebek arabasını da güle güle kullanın arada sevibade teyzenize ziyarete de gelin:))

sağol canımmm bende böle oğlan anası nerde bulcam demi
aynen dediğin gibi canım bizim gözüyle bakılıyor, kendileri bilirler walla ektiklerini de biçerler ağlamasınlar sonra
benim bu hafta gidebilirsem kesin bişi der heralde dr doğurana kadar göstermiycek değil ya gösterir inşallah sıpa bu kez,
benim yerimde olsan saçını başını yolardın sinirden, ikinciyi doğurmuşum, daha yatağıma yeni yatırdılar,bekar halası 3.bekliyoz demezmi
3.diye diye getirdiler, körolmayasıcalar
şimdi bakarken kimse yardım etmiyo ama, Allahın hediyesi kimseyi ırgalamaz erkek-kız
içini şişirme laflarını ver ve rahatla bence,
yaniii görümcen gibi kadınları anlamıyorum hakkatende, evladın ne olduğunu bilmeden konuşanlar, bildiği halde konuşanlar, boşver.........kafana bile takma..

takma yaaa,üzülme..
şu isim mevzusu herkeste var sanırım..benımkıde gezmeye geldiklerinde eşime diyodu odada, babanın adını koy diye dolduruyodu kocacımı....Alla allaa ya sanane...
bende eşime dedım; konuştuklarınızı duydum diye, boşver sen takma dedı..ama koyacağım varsa da artık annenin bu davranışı yüzünden koymuyorum dedım...bizim istediğimiz olacak , onların değil dedım....
bişey değilll , bu kayınvalıdeler yüzünden eşlerimizle ister istemez bi tatsızlık oluyoo...hepsi aynııı ....

ayyy çok sinir bozuvcu o işler yaa eşimde takmıştı ya fatma koyacam diye hele şükür vazgeçirttim yaaa

canım onların istedikleri de bu zaten kocalarımızla bizim aramıızı bozmak
benim kide oğlan olursa dedesinin adını koy derdi kesin bende hiç ortada yokken isim konusu ben kararımı verdim kız olursa elvin oğlan olursa kuzey rüzgar ya da poyraz olacak dedim hiç onlar konuyu açmadan ağızları kapansın diye

hayırlı olsun canım arabanız, güle güle gezdirin içinde, büyüsün eskitsin arabasını inşallah :)

canım benim sen de çok sağol
dediğin gibi her derdini sen çek, bulantısını ağırlığını doğumunu, sonra birileri erkek olsun kız olsun, sağlıklı bebek buldunuz da bunuyormusunuz mübarekler? benim babamın 3 tane kızı var, o bile erkek evlat veya torun demedi hiçbi gün. cehalet başka bişey canım. okuyunca bile geçmiyo..bişey derse isim şu olsun bu olsun derse, dicem zaten herkes kendi çocuğuna beğendiği ismi koysun..eşim dedi onlara laf düşmez diye, görcez bakalım..
telefonda diyorum hiç önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsun, bi tabi bile demiyolar, hemen saf değiştirdiler, doktor yanılmış olursa kız olursa öyle bi gülerim ki valla

ayyy çok sinir bozuvcu o işler yaa eşimde takmıştı ya fatma koyacam diye hele şükür vazgeçirttim yaaa

bi ara benimki de dedi bana...demedi değil yani, mehmet koyalım dedı...ismi beğenmediğim için değil..güzel isim fakat kayınvalidem öyle bi davranış sergilediği için koyacağım varsa da artık koymıcam...

aynı yaptığını bende yaptım biliyo musun?? benım konuşulanları duyduğumdan kayınvalidemin haberı yok, bi gün otururken adını da egemen düşünüyoruz dedım :)))
hiç bişey demediler...böyle yapmakta istemıyorum, sonradan da pişman oluyorum ama napayım elimde değil...zorla yaptırıyolar yanii.. gerçi yinede sesi kesilmedi benimkinin...hala muhabbeti oldumu açar konuyu....

sorma ya canım, ilk hamileliğimde artık son aylarım ve cinsiyeti kesin kız olmasına rağmen, eşimin çaçaron halası abimin adını koy diye bi dünya tantana etmişti be kadın karnımdaki kız bebek, yolsanda beni..yırtsanda o ismi nası koyayım

walla benim babamda 3 evlat var ve hiç erkek torunu yok, ondan bi kez bile duymadım wallahi erkek olsa diye..cehalet tabii ki evet başka bişi değil, sende babanın ismini koyda dumur olsunlar
abimin eşi ilk bebeğini öyle zor doğurduki, dr lara anneye bişi olmasın ne olur önce anneyi kurtarın diye yalvarmıştık, nası oğlan-kız tantanası yaparsın? o kadın ne hallerle doğurdu o bebeği, sanki erkek olsa öz yeğende, kız olsa üvey...töbe töbe

valla hiç pişman olmuyorum ben çok zor kavuştum bu bebeğe bir gün arayıpta nasılsın demedi
o yüzden unutamıyorum yaptıklarını olanları
hatta geçen ay bende kaldılar beş gün felan hergün dışarı çıktı bana yardım etmemek için hep yemek saatinde geldi onlar gittikten bir gün sonra ben kanama geçirdim
unutamıyorum bunları ve unutmayacğımda

bizim milletimiz böyle, her ota .oka maydonoz maşallah :)))
yoldan geçen adama bile söz hakkı versen o bile banane demez hemen bi isim bulur numunelik

inanmıyorum yaa ne insanlar var
bizim gelinimiz hamile falan değil, ama bizden ona sıra bile gelmez iş konusunda,
ne münasebet hizmetçi mi abimin eşi diye??
onu almadan şurdan şuraya gezmeye gitmediğimiz gibi,
çarşıda bile onada eğer alabiliyorsak alışveriş yaparız,
annem benim doğumlarımda 15 günde kaçtı gitti, gelinimizin zor olmuştu ilk doğumu 1,5-2 ay kaldı,
sonra kendi annesi geldi....
biraz vicdan lazım insanlara, ne diyelim Allaha havale

öyle canım valla bu sefer eşime de resti çektim doğumda istemiyorum bi şekilde sen söylersin dedim
o da ben söyleyemem sen söyle ben senin arkandayım diyo
söylicem valla annem kalacak yanımda gerek yok gelmenize diycem zaten şimdi bile arayıp halimi sormayan bana mı bakacak doğumda

hatta o kanamadan sonra görüştüğümüzde bile nasıl oldun demedi kadın yaa

ayy neyse bu konular açılınca ben çok sinirleniyorum açmayın en iyisi

benim ki oğlunu bile aramıyor))vallahi benimm işime geliyooo)aman aman aramasın sormasın bizi)allaha yakın benim haneden uzak olsun.-))

benim ki oğlunu bile aramıyor))vallahi benimm işime geliyooo)aman aman aramasın sormasın bizi)allaha yakın benim haneden uzak olsun.-))

valla en güzeli aslında aramasınlar böylece sinir bozmazlar belki ahh bide gelmekten vazgeçse daha ne isterimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…