2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı şeyleri düşünüyorum ama insan merak ediyo kuzu yaa. sağlıklı mı acaba bi problem var mı? ne olursa olsun evlat vazgeçilmez tabiki... minik tekmelerine kurban olurum ben onun :)

evet o meyveyi azönce duydum :) denicem kaçıncı haftada oynadı bide ilk tekmesi kaçıncıda geldi.. benim daha erken dimi? ayyh çok heycanlıyım

Hiç oynamadı benimki...20 ocakta direk tekme atarak ben burdayım dedi..Hiç kıpırdamadı...
Sora 4gün daha ses seda yoktu, dün ve bugün de kıpırdıyo, tekme değil de, içimde kayıyo gibi...Tuhaf bişey..Anlatamam...
Ama 16. hafta hissedenler var topikte..Benimki biraz geç kaldı...Gerçi doktorlara göre 18-20. haftada ancak hissediliyormuş...

Banada hiç bahsetmedi doktorum ayrıntılı ultrasondan bu rutin bişey mi yoksa risk olduğunda mı ayrıntılıya giriliyor? Bidahaki kontrolüm şubat 7 de istemelimiyim acaba ayrıntılı ultrason ?

Kimi doktora göre sadece para tuzağı..Kimine göre gerekli...
Benim doktorum girmeyeceksin dedi...Doktora gittiğinde danış istersen...

bende aynı şeyleri düşünüyorum ama insan merak ediyo kuzu yaa. sağlıklı mı acaba bi problem var mı? ne olursa olsun evlat vazgeçilmez tabiki... minik tekmelerine kurban olurum ben onun :)

Merak edilmez mi...
Ama sen yenisin bilmiyorsun, ben çok çektim, ilk doktorum % 90 düşecek dedi, progesteron veriyorlarmış düşmesin diye, ona bile gerek duymadı..Hatta alalım falan dedi düşmeyince..Kanamam oldu ağır, rapor kullandım..Bu doktoruma çok güveniyorum beni rahatlatıyor..Ne derse kabul ediyorum, içim rahat etmezse yine de bildiğimi okuyorum ama biliyorum dayanıklı kuzum benim..Bişey olmucak....

geldim bu hafta sabah akşam tansiyonumu ölçüp bilidreceğim dr uma ii çıktı maşallah 7-9
ya kıslar bişey soracağım dün benim kolum uyuştu korktum sizde de oluyormu bu normal mi acaba

Biyerde okuduğuma göre peygamber efendimiz hamilelere ayva bi de hurma yiyin demiş bebek güzel olurmuş e tabi sağlıklı da özellikle son aylarda....

merhaba kızlar
ya kızlar bu hangi meyve yaaa.benimde karnıma bişeyler oluy ama bağırsak gazı falan diyorum.atıyorsada anlamıyorum nasıl tekme atıyor...

geldim bu hafta sabah akşam tansiyonumu ölçüp bilidreceğim dr uma ii çıktı maşallah 7-9
ya kıslar bişey soracağım dün benim kolum uyuştu korktum sizde de oluyormu bu normal mi acaba

İyi tansiyonuna çok sevindim..
Kolum değil de, uzun süre oturunca bacağım uyuşuyor bazen..Bi de sabah yataktan kalkarken belim ağrıyor..ben uzun süe hareketsizliğe gelemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…