Valla benim doktorum çok rahat..Gerek yok dedi..
Ben biraz pimpirikli olduğumdan başka hastaneden randevu aldım o da 25. haftaya verdiler normalde 22. hafta falan yapıyorlar..
Ama bi yandan da şöyle düşünüyorum, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz da, ayrıntılıya girsem, ters bişey çıkarsa(Allah korusun), ben öykümden vazgeçmem...Ama sinirlrim harap olur..Gireceğim gerçi de, inşallah hepimiz için de herşey yolunda gider..
evet o meyveyi azönce duydum :) denicemkaçıncı haftada oynadı bide ilk tekmesi kaçıncıda geldi.. benim daha erken dimi? ayyh çok heycanlıyım
Banada hiç bahsetmedi doktorum ayrıntılı ultrasondan bu rutin bişey mi yoksa risk olduğunda mı ayrıntılıya giriliyor? Bidahaki kontrolüm şubat 7 de istemelimiyim acaba ayrıntılı ultrason ?
Kimi doktora göre sadece para tuzağı..Kimine göre gerekli...
Benim doktorum girmeyeceksin dedi...Doktora gittiğinde danış istersen...
Kimi doktora göre sadece para tuzağı..Kimine göre gerekli...
Benim doktorum girmeyeceksin dedi...Doktora gittiğinde danış istersen...[/QUOTE
Gittiğimde vakit geçirmeden sorayım o zaman bana kalsa herşey gerekli tuzağa düşürülmeye müsaitim :26:
bende aynı şeyleri düşünüyorum ama insan merak ediyo kuzu yaa. sağlıklı mı acaba bi problem var mı? ne olursa olsun evlat vazgeçilmez tabiki... minik tekmelerine kurban olurum ben onun :)
ya dun ark araadı bı doktora gıtmıs ıkız annesı ve 1 mılyar vermıs detaylı ıcınnnnn.
ya dun ark araadı bı doktora gıtmıs ıkız annesı ve 1 mılyar vermıs detaylı ıcınnnnn.
evet o meyveyi azönce duydum :) denicemkaçıncı haftada oynadı bide ilk tekmesi kaçıncıda geldi.. benim daha erken dimi? ayyh çok heycanlıyım
ne meyvesi kızlar merak ettim söyleyin de bizde yiyelim
Valla benimki ilk tekme attığında ben eşimin kucağnda oturuyordum, ikimiz de hissettik..
Ama kıpırtıları hissedemiyorlar daha..Bazen hafif oluyo onu anlamıyo..
Ama bi meyve var ki onu yiyince coşuyo kızım, o zaman elini koyduğunda hissetti eşim de...
geldim bu hafta sabah akşam tansiyonumu ölçüp bilidreceğim dr uma ii çıktı maşallah 7-9
ya kıslar bişey soracağım dün benim kolum uyuştu korktum sizde de oluyormu bu normal mi acaba
hello kızlarrrrr
umarım herkes iyidirrrrrr
egeciiiim gelmişsin bugun cok cok gecmis olsun
Kivi...Canınız çekmesin diye yazmayayım demiştim tekrardan..
Biyerde okuduğuma göre peygamber efendimiz hamilelere ayva bi de hurma yiyin demiş bebek güzel olurmuş e tabi sağlıklı da özellikle son aylarda....
merhaba kızlar
ya kızlar bu hangi meyve yaaa.benimde karnıma bişeyler oluy ama bağırsak gazı falan diyorum.atıyorsada anlamıyorumnasıl tekme atıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?