2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahah blue sinirlenince daha bi güzel oluyorsun anammmmmmm

heyyyyyyyyyyyyyyt çekilin ben geldim :d akşama ne yemek yapsam ki :):):):)

seni varya deşerim heeeeeeeeeeeeeeeee

hahahahah blue sinirlenince daha bi güzel oluyorsun anammmmmmm

şuanda karı karşımda olsa gözlerimle oymuştum zaten..
yok ya salaklık bende. bi laf söylüyolar 3 gün canımı sıkıyorlar, ben de aman yanlış anlamasınlar diye telefonda ne diceğimi şaşırıyorum. susmıcam kız bundan sonra aklıma ne geliyosa sölicem, akıl sağlığımdan daha önemli değiller..

tatlım çok dertlisin içini boşaltmadan rahatlamzsın.eğer rahatlayacaksan anlat tatlım...hemen hemen hepimizde var bu sorunlar.

ahahahhaaa....
Kahkaha attım, patron karşımda teyzemin oğlu..tuhaf tuhaf bakıyooo...
Aynen senin cümleni söyledim
seni varya deşerim heeeeeeeeeeeeeeee

sıyırdın mı diyo.....
hahahaha bende sıktım kendimi zaten yoksa patlatcaktım kahkahayı:))))))))))))))))
altıma yapccammmmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

olsun o acıkınca bana yemek çıkar iyimi::d:d:d:d

deş beni ege ege deş beni bak kızımda hareketlendi deş bizi:d:d:d

manyak sadist delii .. Seni deşerdimde kıza acıdım.. Git köfte yap bugun bende köfte patates kızartcam..

canım hiç durmadan tatlı yemek istio birde uykum var off
bugünde iş çok ama ben buradayım yine
aksam olsada küfretsek biraz :)
koca da bugunde gec gelir heralde
babamda eşimin geç gelmesine taktı kafayı
sanki cocuk keyfinden geç geliyor ne bileyim ben üzülüyorum babamda öle diyince
ay calıssa dert , calısmasa dert
hoş gec gelince cebinde 3 kurus fazla girdiği yok da ne yapalım onların işi böyle yani

olesine yaziim dedim

Ya onu soracaktım ben de, korkudan sesim çıkmadı..Geçen gün yaptın mı kız köfteyi..Beğendi mi kocişin...

yaa köfteyi dah önce yaptım patlıcanlı bişiler yapiyim ben birden pisleşesim geldi çişiiiiimm geldi beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm...............

Ya onu soracaktım ben de, korkudan sesim çıkmadı..Geçen gün yaptın mı kız köfteyi..Beğendi mi kocişin...

korkmayın ya şu egeden hee yaptım güzel oldu yaa kızlar bana arkadaşım bi mail gödnermişti bu hazır çorbalarda işte bulyonlarda falan içinde bi madde varmış çok zararlı imiş MNG diy maili bulursam buraya kopyalayayım

susma ama kaynananlada zıtlaşma tehlikeli tipse huzurunu kaçırır. Ince ayarla ver zehrini..kendini üzceğine bırak onlar üzülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…