ben bi konu diyeyim.
göbişinize ne süryonuz çatlamasın diye.ben saf z. yağı sürüyorum...
ben bi konu diyeyim.
heyyyyyyyyyyyyyyt çekilin ben geldim :d akşama ne yemek yapsam ki :):):):)
ben bi konu diyeyim.
hahahahah blue sinirlenince daha bi güzel oluyorsun anammmmmmmnaparsa yapsın benim çocuklarım da anneannesini daha çok sevecek.. Bu hep böyledir. Babaannesini daha çok seven ne bi arkadaşım var ne bi tanıdığım. Onun için çatlasa da patlasa da batasıca soyları yürüse de oğlum babasından çok beni, kendisinden çok da annemi sevecek..
heyyyyyyyyyyyyyyt çekilin ben geldim :d akşama ne yemek yapsam ki :):):):)
seni varya deşerim heeeeeeeeeeeeeeeee
Kız ege ağanın acıkma saatleri geliyoo, ne yemeği ...
olsun o acıkınca bana yemek çıkar iyimi:
Kız ege ağanın acıkma saatleri geliyoo, ne yemeği ...
hahahahah blue sinirlenince daha bi güzel oluyorsun anammmmmmm
seni varya deşerim heeeeeeeeeeeeeeeee
deş beni ege ege deş beni bak kızımda hareketlendi deş bizi
hahahahah blue sinirlenince daha bi güzel oluyorsun anammmmmmm
canım ben o kadını umursamıyorum inanki.. veya görümceyi kayınbiraderi falan salladığım yok. ben kocamın denge kuramamasından şikayetçiyim.. yoksa insan cahil der geçer, beni benim kocam deli ediyor..
neyse, sizi üzmek istemem ama dertlinin diline vuruyor işte.. nolur kusura bakmayın sabahtan beri gözlerim dolup duruyorbi yandan kızıyorum kendime bebeğinin sağlığı için dua edeceğine bunları düşünüyosun diye ama yapamıyorum napim..
hahahaha bende sıktım kendimi zaten yoksa patlatcaktım kahkahayı:))))))))))))))))ahahahhaaa....
Kahkaha attım, patron karşımda teyzemin oğlu..tuhaf tuhaf bakıyooo...
Aynen senin cümleni söyledim
seni varya deşerim heeeeeeeeeeeeeeee
sıyırdın mı diyo.....
olsun o acıkınca bana yemek çıkar iyimi::d:d:d:d
deş beni ege ege deş beni bak kızımda hareketlendi deş bizi:d:d:d
hahahaha bende sıktım kendimi zaten yoksa patlatcaktım kahkahayı:))))))))))))))))
altıma yapccammmmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
manyak sadist delii .. Seni deşerdimde kıza acıdım.. Git köfte yap bugun bende köfte patates kızartcam..
hahahaha bende sıktım kendimi zaten yoksa patlatcaktım kahkahayı:))))))))))))))))
altıma yapccammmmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
manyak sadist delii .. Seni deşerdimde kıza acıdım.. Git köfte yap bugun bende köfte patates kızartcam..
Ya onu soracaktım ben de, korkudan sesim çıkmadı..Geçen gün yaptın mı kız köfteyi..Beğendi mi kocişin...
yaa köfteyi dah önce yaptım patlıcanlı bişiler yapiyim ben birden pisleşesim geldi çişiiiiimm geldi beniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm...............
şuanda karı karşımda olsa gözlerimle oymuştum zaten..
Yok ya salaklık bende. Bi laf söylüyolar 3 gün canımı sıkıyorlar, ben de aman yanlış anlamasınlar diye telefonda ne diceğimi şaşırıyorum. Susmıcam kız bundan sonra aklıma ne geliyosa sölicem, akıl sağlığımdan daha önemli değiller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?