2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuuuuuuuuuuuu masallahh canımm supersın yaaa
oyku buyumuskı ne buyumek
cuma kacta randevunn??

Sabah erken gidicem...Maşallahı var teyzesi, koca sıpa oldu kızım artık...

Cuma kaçta gidiyon?
haber vericen dimi?
sonra çarşambaya kadar bekleriz.

Canım ofise geri gelemem, ama egeye mesaj atar söylerim işim bitince..Merakta bırakmam sizi...

İyiyiz canım, sen nasılsın...
Tansiyon problemin düzeldi mi artık...

iyiyim çok şükür hergün sabah akşam ölçtürüyorum bir problem yok şimdilik inşallah birdaha hiç yaşamam.... göbüşünü gördümm maşallah maşallah büyümüşsünüzü annesi
ben 3 gündür oğlumu görüyorum rüyamda brgün benim bebekliğime benziyordu dün kayınvalideme bugün de babasına nasıl emziriyorum rüyamda nasıl sütüm geliyor ya sanki gerçekmiş gibi ben en çok o duygusal bağı merak ediyorum inşallah hepimizin sütü bol bol olur ve aşkitolarımızı emziriririz

fmg ya senın ev kac metrekare okadar fıyat verdıler saten felanmı yaptırcan
bende yaptırcamda merak ettımm

Oralarda herşey pahalı yaa..
Benim ev daha bu ay boyandı, gerçi boyayı biz yaptırmadık müteahit yaptırdı...
Ben üzerine sim attırdım, bütün odaları 200 tl.ye simlediler....

Canım ofise geri gelemem, ama egeye mesaj atar söylerim işim bitince..Merakta bırakmam sizi...

ayy kuzu benmde 9da randevum ama ınsallah kıs erkege donme suprızı yapmazzzz
heyecanlandımmm sımdı yıne sankı ılk kez cınsıyet ogrencekmısım gıbı......

ayy kuzu benmde 9da randevum ama ınsallah kıs erkege donme suprızı yapmazzzz
heyecanlandımmm sımdı yıne sankı ılk kez cınsıyet ogrencekmısım gıbı......

Dönmez kız, 60 kişiyiz 2 si ancak döndü..Hepsi dönecek diye bişey yok ki...
Bak benim kızıma, hep kız olarak devam ediyo cimcimecim....
sadece daha belli değilken doktorum ben oğlun olacağını düşünüyorum demişti..Yanılttım adamı...

ayyyy kuzuuu kahkaha attırdın bana senın doktor senden ogrenecek zaten bıcok sey:))):):)
sımmı oda ıyıymıs ya kuzuuu
valla halıne sukur et antalyada yasadıgın ıcın benn sahsen ımrenıyorumm sana:)

fmg ya senın ev kac metrekare okadar fıyat verdıler saten felanmı yaptırcan
bende yaptırcamda merak ettımm

Saten değil canım plastik boya. ev 120 m² bürüt ama netini bilmiyorum.
büyük sayılır. ama alçı vs. hiç işçilik yok sadece boyayacak. hem de her yeri tek renk istedim.
çok dedi yaaaa.

Egeden haber alırız. hayırlısı kuzum.

Oralarda herşey pahalı yaa..
Benim ev daha bu ay boyandı, gerçi boyayı biz yaptırmadık müteahit yaptırdı...
Ben üzerine sim attırdım, bütün odaları 200 tl.ye simlediler....

hem de tanıdık boyacı. bize taşeron iş yapan adamlar bu fiyatı verdi.
eşimi aradım boyatalım gitsin bidaha boyatamayız diyo. çocuk küçük olunca daha zor olur bizim için dedi. haklı ama bilmiom.

ayyyy kuzuuu kahkaha attırdın bana senın doktor senden ogrenecek zaten bıcok sey:))):):)
sımmı oda ıyıymıs ya kuzuuu
valla halıne sukur et antalyada yasadıgın ıcın benn sahsen ımrenıyorumm sana:)

Zaten adam da diyoo, bebeğine ismiyle hitap ettiğim ilk hastamsın diyo..
Adam diyo, bebek gayet iyi..Adama diyorum bebek değil o Öykü...
Eşim yazık garibim kızarıyo, bozarıyo...Adam ben bunu doğurtmam diyor, her seferinde eşime sen de girecen doğuma diyor...
Bu sefer eşim gelmeyecek kontrole, civana uyuz oluyom diyo, doğurtamıcaksa ne diye almış diplomayı, gitmicem ben siz kızınla gidin görürün diyor....
Geçen cumartesi aradı, kontrole niye gelmediniz diyee...Doktoru gel diyen ilk hasta olabilirim... :)
Valla antalya konusunda şükrediyorum, hem turistik yer, hem ucuz hem güzel, trafik derdi yok...
Taşının siz de kız burayaaa...

Son düzenleme:

Başka yerlere de sorun derim ben..Çok pahalı ya fiyat..Zaten tanıdıklar kazık atıyor insana...

herkese günaydın arkadaşlar,
Ben kızımı görmeye gittim bugün, çok tatlıydı ve çok hareketli.. 4 boyutluda da baktık, ağzını balık gibi açıp kapatıyordu. Çok komikti, bacaklarını da kafasına kadar çekmişti.. Çok büyümüş benim kızım 403 gr. olmuş teyzeleri, çok mutlu oldum.. Ama kan tahlillerinde lökosit biraz yüksek çıktı, antibiyortik verdi, gribal bir durum varmış... Neyse napalım kaçamadık antibiyotikten.. tetanoz aşısını da sordum yaptırsan da olur, yaptırmasanda dedi.. Ama tetanoz aşısı genel olarak faydalı, başka yerden de mikrop alabilirsin onun için istersen yaptır ama 2 hafta sonra git dedi.. Bilginize...
Tekmeledi durdu beni velet... sizden naber kızlar..

oyy bi kuzu daha yesinler onuda

Canım yaaa, hakkatten çok büyümüş annesi..Maşallah kuzuya...
Ağzını açıp kapadığını ben de görmüştüm, çok ilginç oluyor değil mi...Tekmelerine kurban olurum ben onun yaa...Grip salgın var zaten, dikkat et canım kendine ilerlemesin...Herkes hasta..
İyiyiz biz de, ege falan yoğun yok, topikte bi sakinlik var şimdilik....

senın koçişş doktordan kacıyorr desene ::):):):):):):) ama kuzu sen gercekten coooooooooook renklı bır kısılıksınnn yaaaaaaa doktorda haklııı yaniii:)::):):):):):)gercekten doktorunda cok ınceymıs nıye gelmedınız dıe aradıgına gore:)

bnm doktor 4lu ıcın aramıstı ben ondan bılem mutlu olmustummmm

Kızlar Merhaba , nasılsınız ,

Ancak okuyabildim geçmişi , sizinde fikrinizi alayım istedim , kızımın ismini ADA koymaya karar verdik , nasıllll??

Ya aslında kendimi pek hasta gibi hissetmiyorum ama boğazım yanıyor, aslında başında yakalamış olduk, iyi oldu kullanırım ilaçlarımı olur biter.. Ay çok güzeldi yüzü, yarık damak falan da yok dedi.. çok rahatladım... Allah a çok şükür.. Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın..

Kaçıyor valla...Özledi kız beni doktor...Diyo resmen, arayı çok uzattın 1 ayı geçti diye...Halbuki kendi dedi, ayın 20 si tam bir ay oluyordu, 20 sinden önce gelme sakın diyeee, ben de gitmedim...Büroda işler de yoğundu 28 ine aldım randevuyu, bu sefer de kendi dayanamadı...
Renkliyimdir canım, renga-renga-rengarenkkkkkkkkkk.............
Öyle olmasak ne yapacaz, somurtsak da aynı şeyleri yaşıyoruz gülüp geçmek kolayıma geliyor...
Doktor arayınca insan mutlu oluyo ama demi, kendini özel hissediyor..

Başka yerlere de sorun derim ben..Çok pahalı ya fiyat..Zaten tanıdıklar kazık atıyor insana...

Valla birine daha sormuş eşim 700 demişti ama o adamın işini bilmiyoruz.

Maşalllah bebişine annesi nasıl büyütmüşsün
Sen dikkat et kendine. geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…