Sevgili Babacığım,
Günaydın, umarım iyisindir. Sana hayırlı işler dilerim. Seni çok hem de çok merak ediyorum. Annemin içinde olduğum için onun kokusunu, neleri yemekten hoşlandığını, nelere kızıp üzüldüğünü (çünkü o üzülünce ben de üzülüyorum karnında) nelere mutlu olduğunu, kahkaha attığını (en çok seninleyken gülüyor) biliyorum.
Ama seni bu şekilde hissedemiyorum. Annem seni sabahları gıdından öpüyor ve hiç olmadığı kadar mutlu oluyor. Demek ki seni öpmek çok çok çok güzel bi duygu, demek ki annemden bile güzel kokuyorsun. Ben de bir an önce doğup senin göğsünde kalp atışlarını duyarak sakinleşmeyi, boynuna annemin yaptığı gibi burnumu gömmeyi çok istiyorum. Bunların yanında seninle yapmak istediğim çok fazla şey var. Seninle oyun oynamak, banyo yapmak, senin kucağında gezmek, sana şımarmak, nazlanmak, işten eve geldiğinde kucağına atlamak, seninle yüzmeyi öğrenmek, annemle siz uyurken ortanıza girip sana sarılmak, genç bir kız olunca düğünlerde seninle dans etmek, kendi düğünümde salona gururla senin kolunda girmek istiyorum…
diye başılyorr.... uzun epey :)
kıss valla 1 ay sonra bak onun gobegı herkesten once gıtcekkk:):):)
o sonradan acılanlardannnn
internet gitmişti. telekom çalışma yapıyomuş.
şimdi geldi kızlar :)
ya kızlar bısı sorcam sızın sadece gobrkmı sısıo yoksaa basen felanda sısıomu
(naSILSA EGE YOK kılo konusundaa )
Ben de dedim bu kız haber vermeden gitmezdi...
Gidermiyim hiç habersiz bacım.
kocamaaaaan cevaplar yazmıştım size yollayamadan gümledi internet.
şimdi geldi.
EGE çıktı mı?
oyyy kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm büyümüş tabiiiiiiii yerim onuda tutusunuda kopartırım
Maşallah kuzubüyütüyon kızını valla.
günaydın kıslar
herkes iyidir umarım herkese güzel bir gün diliyorum
Koparmadan ye leynnnn....Niye kopartıyon....
hihihih dünde hilmiye dyom bu kızın tutusunu yerim diyom sus leyn diyo kız o tutu mutu deme diyo sanane dedim onun tutusuda var memişide var dedimadam şimdiden kıskançlık krizlerine giriyo
Büyümüş demi teyzesi...Seninki gelinlik kız oldu, ona yetişiyoz biz de yavaş yavaş....Cuma civanım ne dicek bakalım, o da büyümüş diyecek mi...
hihihih dünde hilmiye dyom bu kızın tutusunu yerim diyom sus leyn diyo kız o tutu mutu deme diyo sanane dedim onun tutusuda var memişide var dedimadam şimdiden kıskançlık krizlerine giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?