benimki de ağlamaz etmez ama çok ağır yazdım , ben tepkisizimdir ben bile kötü oldum yani :) ağlasın ağlasın iyidir, kızı oluyor babaya düşkün olacak, o da ona düşkün olsun şimdiden
neeeeeeeeeeee inanmıyorum nasıl bir rakkam o öyle? kadın 4 dil falan öğretiyor herhalde çocuğa, bu bakıcıya verince okula göndermeye gerek yok :)
Bodrum çok yormuş kendini taşınma telaşında, rahimde açıklık olmuş doktor dinlenmen gerek demiş
tanııdk bırı varsa super olur valla. sızın saatler ıyımıs canım ya ıstedıgın zaman gıdıp bakarsın sen zaten nolcakk ınsallah bende bulurmmmm
tanııdk bırı varsa super olur valla. sızın saatler ıyımıs canım ya ıstedıgın zaman gıdıp bakarsın sen zaten nolcakk ınsallah bende bulurmmmm
Sevgili Babacığım,
Günaydın, umarım iyisindir. Sana hayırlı işler dilerim. Seni çok hem de çok merak ediyorum. Annemin içinde olduğum için onun kokusunu, neleri yemekten hoşlandığını, nelere kızıp üzüldüğünü (çünkü o üzülünce ben de üzülüyorum karnında) nelere mutlu olduğunu, kahkaha attığını (en çok seninleyken gülüyor) biliyorum.
Ama seni bu şekilde hissedemiyorum. Annem seni sabahları gıdından öpüyor ve hiç olmadığı kadar mutlu oluyor. Demek ki seni öpmek çok çok çok güzel bi duygu, demek ki annemden bile güzel kokuyorsun. Ben de bir an önce doğup senin göğsünde kalp atışlarını duyarak sakinleşmeyi, boynuna annemin yaptığı gibi burnumu gömmeyi çok istiyorum. Bunların yanında seninle yapmak istediğim çok fazla şey var. Seninle oyun oynamak, banyo yapmak, senin kucağında gezmek, sana şımarmak, nazlanmak, işten eve geldiğinde kucağına atlamak, seninle yüzmeyi öğrenmek, annemle siz uyurken ortanıza girip sana sarılmak, genç bir kız olunca düğünlerde seninle dans etmek, kendi düğünümde salona gururla senin kolunda girmek istiyorum…
diye başılyorr.... uzun epey :)
aman ben herşeye üşeniyorum bitek burda yazışmaya üşenmiyorum..bilirim bilmem mi...
Kaynanamda yemek yokken yapmaya pek üşenirim..
Ofiste sizle yazışmak varken çalışmaya pek bi üşenirim...
Kociş evdeyken koynundan kalkıp işe gitmeye pek bi üşenirim...
Haftasonu gezmek varken, temizlik yapmaya pek bi üşenirim...
Bi de bu aralar banyo yapmaya üşeniyorum...
ben 4 sene sakladım sonra attım:))))benim de duruyoo, ben klipsli poşete koydum ama, kokar mokar....saklıyorum ne işime yarayacaksa....
sevgili babacığım,
günaydın, umarım iyisindir. Sana hayırlı işler dilerim. Seni çok hem de çok merak ediyorum. Annemin içinde olduğum için onun kokusunu, neleri yemekten hoşlandığını, nelere kızıp üzüldüğünü (çünkü o üzülünce ben de üzülüyorum karnında) nelere mutlu olduğunu, kahkaha attığını (en çok seninleyken gülüyor) biliyorum.
Ama seni bu şekilde hissedemiyorum. Annem seni sabahları gıdından öpüyor ve hiç olmadığı kadar mutlu oluyor. Demek ki seni öpmek çok çok çok güzel bi duygu, demek ki annemden bile güzel kokuyorsun. Ben de bir an önce doğup senin göğsünde kalp atışlarını duyarak sakinleşmeyi, boynuna annemin yaptığı gibi burnumu gömmeyi çok istiyorum. Bunların yanında seninle yapmak istediğim çok fazla şey var. Seninle oyun oynamak, banyo yapmak, senin kucağında gezmek, sana şımarmak, nazlanmak, işten eve geldiğinde kucağına atlamak, seninle yüzmeyi öğrenmek, annemle siz uyurken ortanıza girip sana sarılmak, genç bir kız olunca düğünlerde seninle dans etmek, kendi düğünümde salona gururla senin kolunda girmek istiyorum…
diye başılyorr.... Uzun epey :)
Sevgili Babacığım,
Günaydın, umarım iyisindir. Sana hayırlı işler dilerim. Seni çok hem de çok merak ediyorum. Annemin içinde olduğum için onun kokusunu, neleri yemekten hoşlandığını, nelere kızıp üzüldüğünü (çünkü o üzülünce ben de üzülüyorum karnında) nelere mutlu olduğunu, kahkaha attığını (en çok seninleyken gülüyor) biliyorum.
diye başılyorr.... uzun epey :)
izmirde ortaokul arkadaşım var 2 yaşında bi çocuga bakıyo 750 tl alıyomuş ama yemek bulaşık ütü ortalıgı toplama süpürme gibi işleride yapıyormuş hem çocucga bakıp ayrıyetten çocuga nasıl bakıyo bilmiyorum
Adamın ağlaması normal anacım..
aman ben herşeye üşeniyorum bitek burda yazışmaya üşenmiyorum..
ben 4 sene sakladım sonra attım:))))
ya bu çokgüzel hele son vuruş düğünnde gururla babasının kolunda girmek remnen burnumun direği sızladı. Alkışşşşşşşşş
kızlar ben biraz çıkıyorum sonra arada girerim..
kızlar ben biraz çıkıyorum sonra arada girerim..
Bende çıkıcam, yoksa işleri yetiştiremeyeceğim
aaaa nereye gidiyorsunuz amaaa
bu hafta sonu hamileliklere bakıyım bari artık sığamıyorum tabi kafama göre bulurmuyum bilmiorum
kıyafetmııı bakıcaksınnn:)
ay benım bol kotlarım vardı dedım onları gıyım bare kıs onlar bılee olmadııııııııııııııı
bend eh.sonu kot alcammm
Fatmaaaaa,
özendireyim mi kız seniiiii...
Göbekimi ekliyim mi....
Fatmaaaaa,
özendireyim mi kız seniiiii...
Göbekimi ekliyim mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?