2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun

tanııdk bırı varsa super olur valla. sızın saatler ıyımıs canım ya ıstedıgın zaman gıdıp bakarsın sen zaten nolcakk ınsallah bende bulurmmmm

işte kadına söledik tmm bakarım dedi ama iyice bi anlaşmak konuşmak lazım aslında 1,5 saat süt izni var ya onu erken çıkıp o zaman kullanayım di.yorum zaten öle iznimde var giderim hfta sonu benim p.teside eşimin tatil olunca 3 gün bizimle olucak daha ii olucak inş.

tanııdk bırı varsa super olur valla. sızın saatler ıyımıs canım ya ıstedıgın zaman gıdıp bakarsın sen zaten nolcakk ınsallah bende bulurmmmm

izmirde ortaokul arkadaşım var 2 yaşında bi çocuga bakıyo 750 tl alıyomuş ama yemek bulaşık ütü ortalıgı toplama süpürme gibi işleride yapıyormuş hem çocucga bakıp ayrıyetten çocuga nasıl bakıyo bilmiyorum

Adamın ağlaması normal anacım..

aman ben herşeye üşeniyorum bitek burda yazışmaya üşenmiyorum..

benim de duruyoo, ben klipsli poşete koydum ama, kokar mokar....saklıyorum ne işime yarayacaksa....
ben 4 sene sakladım sonra attım:))))

ya bu çokgüzel hele son vuruş düğünnde gururla babasının kolunda girmek remnen burnumun direği sızladı. Alkışşşşşşşşş

çok duygulandım çok güzelmiş yaa

çocuk uyurken yapıyordur :) keşke bulsam ben de öyle birini bi bakıcı tutup bi de temizliğe ayrıca biri gelecek, nasıl kalkıcaz altından bilmiyorum

Adamın ağlaması normal anacım..

Ben de kötü oldum sormayınnn, duygusuzumdur normalde ama kendim yazdım kendi gözlerim doldu... Allah sağlık sıhhat versin inşallah hepsine, bize mutluluklar yaşatsınlar..

bu hafta sonu hamileliklere bakıyım bari artık sığamıyorum tabi kafama göre bulurmuyum bilmiorum

[/LEFT]
kıyafetmııı bakıcaksınnn:)
ay benım bol kotlarım vardı dedım onları gıyım bare kıs onlar bılee olmadııııııııııııııı
bend eh.sonu kot alcammm

eşimin bu hafta tatil onuda alayım bi bakınayım şöle inş. uygun fiyata ve güzel şeyler buluruz.. artık olmuyo eskiler 5 aya kadr getirdi ya onada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…