2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

S - Ş: Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konuşmak. Esiniz dinlemekten hoşlanmıyorsa yandınız. Eş değiştirmek zorundasınız. Çünkü konuşmak sizin için bir ihtiyaç. Hayatınızdaki her şey derli toplu olmalı. Uyumsuzluk ve karmaşadan nefret ediyorsunuz. Siz her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Sizin için flört seksten önemli. Ama bir kere kalbinizi kaptırmaya görün, dünyanın en sadik insani oluverirsiniz. Size uygun sevgili bulamazsanız, iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.

bu mudur yani :84::84::84:

sapphire sapphire sapphire senin kıza varya ben bayıldım bayıldım bittim haa yanımda olsedi ıssırdım her yerini haaaaaaaaaaaaaaaa

slm hanımlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim ama yine de hafif hafif ağrılar var geçmişi okuyamadım kuzu da yokki özet geçsin:76:

E Ben oluyorum..
M eşim...
Ö de kızım....

kız insan kıyabiliyo mu acaba kendi yavrusu olunca bir kucağına al bakalım ısırabilecekmisin:)

ıssırırım kız o poposunu varyaa yerim ben hergün neredeyse bakıyom resimlerine ayyyyyyyyy çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııı benim eşiminde gözleri çekk diyoum inş. gözleri çekik olur diye

E: Seks sizin için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi. Allah kolaylık versin.

ANAAAAAAAA

aaa gelmiş yaa pardon:)))

Doktora gidenler tebrikler...Ne güzel hberlerle gelmişsiniz...
sapphire yettim kı, bak bunlar doktora gidenler..Bi de oykum gitti, o zaman vardım ama ona ayrı cevap yazmıştım...Maşallah o da kızını gelinlik çağa getirmiş...Herkes iyi, problem yok...

U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.

bu kadar olur yaa benim ismim duygu kızım da duru :) bu u harfiymiş demek bizi sakin ağırkanlı yapan:))

E: Seks sizin için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi. Allah kolaylık versin.

yok valla öyle bi düşkünlüğüm, kocamda e bende e, alakamız yok. ilgiyi severim de sexomanyak deiliz valla inanmadım ben bu tezlere...

bende tebrik ederim . Gözünüzaydın hanımlar hepinize çok sevindm...
Darısı bizim başımıza.

Kuzu aynı zamanda girmişiz kız topiğe sözleşmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…