cnm oykum bızım topıkte herseyı bılen ablamızz bı sorun oldunda ona danısacaksın:)
cnm oykum bızım topıkte herseyı bılen ablamızz bı sorun oldunda ona danısacaksın:)
sapphire sapphire sapphire senin kıza varya ben bayıldım bayıldım bittim haa yanımda olsedi ıssırdım her yerini haaaaaaaaaaaaaaaa
İsminiz kişiliğinizi etkiliyor
Maxicep.com - İsme Göre Kişilik Analizi. Uzmanlar, kullanılan isimlerin baş harflerinin, o kişinin karakterini yansıttığını görüşünü ileri sürdüler. İsmi A harfiyle başlayanlar, flört edecek kadar sabırlı olmazken, Z ile başlayanlar samimi, hassas, duygusal ve hayalperest oluyor. Baş harflerine göre şekillenen kişilikler şöyle:
E: Seks sizin için zevkten daha öte bir şey! İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi. Allah kolaylık versin.
M: Çok duygusalsınız. Bir ilişkiye girdiğinizde tüm benliğiniz eriyip gidiyor. Seks özgürlüğüne inanıyor gibi görünseniz de, lafta, doğru değil. Fantezileriniz ve seksüel enerjiniz tükenecekmiş gibi durmuyor. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz. Ama onun bundan sıkılabileceğini hiç düşünmüyorsunuz.
O - Ö: Oooo sekse çok düşkünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi başka alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çıkış yolu. Düşkün olmanıza rağmen seksi ciddi bir iş gibi görüyorsunuz, karşınızdakini de seksüel bir obje gibi. Bu yüzden itirazlar geliyor.
kız insan kıyabiliyo mu acaba kendi yavrusu oluncabir kucağına al bakalım ısırabilecekmisin:)
kız insan kıyabiliyo mu acaba kendi yavrusu oluncabir kucağına al bakalım ısırabilecekmisin:)
E Ben oluyorum..
M eşim...
Ö de kızım....
Günaydın kıslarrr,
Dün doktorma gittim. Kızım tam 265 gr 18 cm olmuş, :) Kocaman olmuş yani=)
Sağlıklı ve mutlu bi bebek olmuş.
3lü test için kan verdik. Sonuçlar kaç günde çıkıyor biliyormusunuz?
Ayyy çok mutluyumTaklalar attığını da hissediorum onun da içimde=)
merhaba kızlar nasılsınız?
dünki sıkıntılarımın hepsini çözdüm de geldim bugün bi de gittim bebeğimi gördüm, hem başka bi doktor görmüş olsun diye, hem de içim rahat etsin keyfim yerine gelsin diye..
180 grcık olmuş bıcırık oğluşum.. hemen 5 gr daha almış annesinin gülü..çok seviyorum onu çook..
bugün öğle çıkışı aile hekimimize gittik tetenoz aşımızı olduk 28 şubatta 2. sini olucakmışım kilomuz ölçüldü 77 olmuşum kızımın kalbi 142 atıyordu onuda dşnlediktansiyonumda 10/5 çıktı
aaa gelmiş yaa pardon:)))
doktora gidenler tebrikler...ne güzel hberlerle gelmişsiniz...
Sapphire yettim kı, bak bunlar doktora gidenler..bi de oykum gitti, o zaman vardım ama ona ayrı cevap yazmıştım...maşallah o da kızını gelinlik çağa getirmiş...herkes iyi, problem yok...
Estağfirullah kuzum sadece biraz tecrübe var bizde, Ege de de tabi.. Bizim ikinci olunca ilkinden dolayı tecrübeliyiz yani.
Ay ama seninki tam ısırmalık bence de, çok tatlı hele o dudaklar.. çok şeker Allah bağışlasın..
ıyıkı varsınızzzz ıkıncı annelerrrrrrrrrrrr:):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?