2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla basları bana bayagı uyuyorrr kıneeeeeeee benım esımmm konusmayı cok sevmezzz okuyunca coook guldummmm

hellooooooo
bende geldiiiiiiiim
doktora gidenlerin güzel haberlerini okudum ne güzel
bende gidip görmek istiyorum oğlumu artık ya 8 subata daha 18 gun var poooooof

bende tebrik ederim . Gözünüzaydın hanımlar hepinize çok sevindm...
Darısı bizim başımıza.

Kuzu aynı zamanda girmişiz kız topiğe sözleşmiş gibi.

Kız çaktırmaaaa, sen demiyon mu topikte sen olmayınca zevki olmuyooo, birlikte girelim dieee....
Sözleştik de geldik yaa...

aşkımmmmmmmmm iyiki sende varsın tatlım benimmm

HAZIRAN anneleri 1 numaraaaaaa

egee bak D harfineeeeeee

D: Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı da fazla. Popülerliğinizin kaynağı da bu. Sıfatlarınız şunlar; Seksi, sadık, kıskanç ve bencil

bende tebrik ederim . Gözünüzaydın hanımlar hepinize çok sevindm...
Darısı bizim başımıza. Kuzu aynı zamanda girmişiz kız topiğe sözleşmiş gibi.

merhaba fıstık ege, bugün neler yaptım bilseniz, kendimi pek cadı buldum
önce sabah canım sıkkındı hala, doktora gittim bebeğimi göreyim hem de moralim düzelsin diye.hem de başka bi dr görmüş oldu. bakar bakmaz %100 erkek dedi, sonra da 180 gr dedi, herşey güzel çokşükür. sonra eve geldim, aradım kaynanayı, dedimki anne tekrar doktora gittim erkekmiş, hıh iyi falan dedi, hani hayırlısı olsun diyodun dedim, erkek istiyomuşsunuz hepiniz dedim, güldüm (hep şaka ya hani), yok canım olur mu falan filan, ne bileyim dedim hep böyle erkek erkek diyosunuz dedim. neyse sonra rüyalarında görmüşler falan, 2.de belki erkek olur dedi, hayırlısı olsun ama 1 tane de kızım olsun inşallah dedim, erkek olursa da olsun erkekler annelerini daha çok seviyor dedim güldüm.
sonra da e artık örgülere başlarsınız dedim, örgü örmesini bilmediğini biliyorum..ben yapamıyorum ki falan işte, annen becerikli o başlamıştır dedi, annem herşeyini yapacak dedim cinsiyetin belli olmasını bekliyodu dedim..sen örgüyü bilmiyomusun dedim, yok ben bilmiyorum parayla yaptırcam falan dedi, yok yok annem yapar parayla yaptıracaksan yaptırma dedim.. bunlar yapılır sağlıklı olsun da hayırlı olsun da demeye başladı.. 1 haftadır sağlıktan bahsetmiyodu..
valla içim soğudu yaa, salak gibi ne içime atmışım bi de kocamla huzurumu kaçırıyorum salak gibi.. bundan sonra böyle..

valla basları bana bayagı uyuyorrr kıneeeeeeee benım esımmm konusmayı cok sevmezzz okuyunca coook guldummmm

bana da uyuyor aslında, çok komik, özellikle de düzen konusu, çünkü bende simetri hastalığı var ve en tahammül edemediğim şey dağınıklık. Eşimde dinler ama sıkılır beni dinlerken.

tabii ya örsün benim annem düzine düzine ördü oda artık 2. Torunu gelio ilk defa bişiler örmüş örüwersin bi zahmet
zaten örgülerin değeri başka oluyo ya ben çok sewiyorum el emeği göz nuru.. Farklı bi anlamı war bence

kız çaktırmaaaa, sen demiyon mu topikte sen olmayınca zevki olmuyooo, birlikte girelim dieee....
allah canını almasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
millette gerçek anlıycak
hepsi pırlanta benim kardeşlerimin..

wowwwwwwwwwwwwwwwwww populer bir kız olacaklar desene:)) alllahhhhhhhh

yürü blue kim tutar seni :)
şaka bir yana atma içine minik minik gecir lafları hiç birşey olmaz eşinle aranıza soğukluk girmesine değmez

Kız çaktırmaaaa, sen demiyon mu topikte sen olmayınca zevki olmuyooo, birlikte girelim dieee....

slm millet nbr.blue çok sevindim ii olduğuna.ben evde patlıycam ama ne yapalım miniğim için katlanıyom.yoksa bağlasan durmaz bi tipim.iyiki burası var.benim gibi ve beni anlayan birileriyle konusmk çok ii geliyo.bu arada dün çıkmak zorunda kaldım.diş macunlarıyla ilgili yazdıklarımı okudunuz mu????? bence önemli.bi daha ekleyeyim...

bak gördünmü ya ohhh içime su serpildi.. Ince ince karşındakini işliyceksin. Ne oldu üzüldün de sen terslensen oda terslencekti inada bincektin. Bak içindekinide döktün hem tatlı tatlı. Aferin akıllı kadının hali başka..
Oğluşuna çok sevndim hayırlı olsun canım..

Diş macunu konusu açılmışken bende sölim kızlar, benim kızımda çok sık aft çıkardı ve bir türlü çözemedik o sorunu, ama sensodyn çıktıktan sonra onu kullanmaya başladım ve aft falan çıkmadı kızımda. Geçenlerde de gazetede okudum diş mucunlarının içindeki bazı maddeler neden oluyormuş afta diye.. gerçekten doğru o madde sensodyn de yok. bende de dişeti problemi falan hiç olmadı şimdiye kadar. çocuğu olanlara şiddetle tavsiye ederim.

Diş Macununun Zararı
Temizlik amaçlı olarak kullanılan bazı maddelerin insan sağlığını olumsuz yönde etkilediği belirlendi.Bu maddelerin özellikle anne adaylarını fazlasıyla olumsuz yönde etkilediği yapılan araştırmalarda kanıtlandı.

Diş macunları ve sabunlarda kullanılan kimyasal maddeler anne adayları için çok tehlikeli.

Florida Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre Türkiye’de de satılan birçok ünlü diş macunu markasında ve sabunun içinde bulunan triclosan maddesi anne karnındaki bebeğe zarar veriyor.

Profesör Margaret James, ıslak mendillerde de bulunan bu maddenin anne karnındaki bebeğin yeterli oksijeni almasına engel olduğunu ve bunun da bebeklerin beyinlerinde hasara neden olduğunu söyledi.

Daha önce yapılan araştırmalarda triclosanın laboratuvar hayvanlarında karaciğer hasarına neden olduğu belirlenmişti......

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…