S - Ş: Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konuşmak. Esiniz dinlemekten hoşlanmıyorsa yandınız. Eş değiştirmek zorundasınız. Çünkü konuşmak sizin için bir ihtiyaç. Hayatınızdaki her şey derli toplu olmalı. Uyumsuzluk ve karmaşadan nefret ediyorsunuz. Siz her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Sizin için flört seksten önemli. Ama bir kere kalbinizi kaptırmaya görün, dünyanın en sadik insani oluverirsiniz. Size uygun sevgili bulamazsanız, iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.
bu mudur yani :84::84::84:
bende tebrik ederim . Gözünüzaydın hanımlar hepinize çok sevindm...
Darısı bizim başımıza.
Kuzu aynı zamanda girmişiz kız topiğe sözleşmiş gibi.
aşkımmmmmmmmm iyiki sende varsın tatlım benimmm
bende tebrik ederim . Gözünüzaydın hanımlar hepinize çok sevindm...
Darısı bizim başımıza. Kuzu aynı zamanda girmişiz kız topiğe sözleşmiş gibi.
valla basları bana bayagı uyuyorrr kıneeeeeeee benım esımmm konusmayı cok sevmezzz okuyunca coook guldummmm
tabii ya örsün benim annem düzine düzine ördü oda artık 2. Torunu gelio ilk defa bişiler örmüş örüwersin bi zahmetkadıncağızın içinde varmış demekki ne güzel işte.. Aranızda bi tatsızlık varsa bu sayede sende biraz yumuşamışsındır aranız düzelir.. Genede allah razı olsun.. Bende kaynanama ördürcem .. örcekler tabisi torun istemeyi biliyolar minik minik bişiler yapamıcaklar mı yaniAnneme de uyku tulumu ördürüyorum çok tatlı oluyo
allah canını almasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikız çaktırmaaaa, sen demiyon mu topikte sen olmayınca zevki olmuyooo, birlikte girelim dieee....
Sözleştik de geldik yaa...
wowwwwwwwwwwwwwwwwww populer bir kız olacaklar desene:)) alllahhhhhhhhhazıran anneleri 1 numaraaaaaa
egee bak d harfineeeeeee
d: Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. Imkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı da fazla. Popülerliğinizin kaynağı da bu. Sıfatlarınız şunlar; seksi, sadık, kıskanç ve bencil
hellooooooo
bende geldiiiiiiiim
doktora gidenlerin güzel haberlerini okudum ne güzel
bende gidip görmek istiyorum oğlumu artık ya 8 subata daha 18 gun var poooooof
merhaba fıstık ege, bugün neler yaptım bilseniz, kendimi pek cadı buldum
önce sabah canım sıkkındı hala, doktora gittim bebeğimi göreyim hem de moralim düzelsin diye.hem de başka bi dr görmüş oldu. bakar bakmaz %100 erkek dedi, sonra da 180 gr dedi, herşey güzel çokşükür. sonra eve geldim, aradım kaynanayı, dedimki anne tekrar doktora gittim erkekmiş, hıh iyi falan dedi, hani hayırlısı olsun diyodun dedim, erkek istiyomuşsunuz hepiniz dedim, güldüm (hep şaka ya hani), yok canım olur mu falan filan, ne bileyim dedim hep böyle erkek erkek diyosunuz dedim. neyse sonra rüyalarında görmüşler falan, 2.de belki erkek olur dedi, hayırlısı olsun ama 1 tane de kızım olsun inşallah dedim, erkek olursa da olsun erkekler annelerini daha çok seviyor dedim güldüm.
sonra da e artık örgülere başlarsınız dedim, örgü örmesini bilmediğini biliyorum..ben yapamıyorum ki falan işte, annen becerikli o başlamıştır dedi, annem herşeyini yapacak dedim cinsiyetin belli olmasını bekliyodu dedim..sen örgüyü bilmiyomusun dedim, yok ben bilmiyorum parayla yaptırcam falan dedi, yok yok annem yapar parayla yaptıracaksan yaptırma dedim.. bunlar yapılır sağlıklı olsun da hayırlı olsun da demeye başladı.. 1 haftadır sağlıktan bahsetmiyodu..
valla içim soğudu yaa, salak gibi ne içime atmışım bi de kocamla huzurumu kaçırıyorum salak gibi.. bundan sonra böyle..
Siz ailecek çok ateşlisiniz demek ki anacım ..
Kız çaktırmaaaa, sen demiyon mu topikte sen olmayınca zevki olmuyooo, birlikte girelim dieee....
Sözleştik de geldik yaa...
hellooooooo
bende geldiiiiiiiim
doktora gidenlerin güzel haberlerini okudum ne güzel
bende gidip görmek istiyorum oğlumu artık ya 8 subata daha 18 gun var poooooof
allah canını almasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
millette gerçek anlıycak
hepsi pırlanta benim kardeşlerimin..
benimki 12 şubatta 17 gün var , senin günler çok uzunmuşşş, 13 günün var
merhaba fıstık ege, bugün neler yaptım bilseniz, kendimi pek cadı buldum
önce sabah canım sıkkındı hala, doktora gittim bebeğimi göreyim hem de moralim düzelsin diye.hem de başka bi dr görmüş oldu. Bakar bakmaz %100 erkek dedi, sonra da 180 gr dedi, herşey güzel çokşükür. Sonra eve geldim, aradım kaynanayı, dedimki anne tekrar doktora gittim erkekmiş, hıh iyi falan dedi, hani hayırlısı olsun diyodun dedim, erkek istiyomuşsunuz hepiniz dedim, güldüm (hep şaka ya hani), yok canım olur mu falan filan, ne bileyim dedim hep böyle erkek erkek diyosunuz dedim. Neyse sonra rüyalarında görmüşler falan, 2.de belki erkek olur dedi, hayırlısı olsun ama 1 tane de kızım olsun inşallah dedim, erkek olursa da olsun erkekler annelerini daha çok seviyor dedim güldüm.
Sonra da e artık örgülere başlarsınız dedim, örgü örmesini bilmediğini biliyorum..ben yapamıyorum ki falan işte, annen becerikli o başlamıştır dedi, annem herşeyini yapacak dedim cinsiyetin belli olmasını bekliyodu dedim..sen örgüyü bilmiyomusun dedim, yok ben bilmiyorum parayla yaptırcam falan dedi, yok yok annem yapar parayla yaptıracaksan yaptırma dedim.. Bunlar yapılır sağlıklı olsun da hayırlı olsun da demeye başladı.. 1 haftadır sağlıktan bahsetmiyodu..
Valla içim soğudu yaa, salak gibi ne içime atmışım bi de kocamla huzurumu kaçırıyorum salak gibi.. Bundan sonra böyle..
slm millet nbr.blue çok sevindim ii olduğuna.ben evde patlıycam ama ne yapalım miniğim için katlanıyom.yoksa bağlasan durmaz bi tipim.iyiki burası var.benim gibi ve beni anlayan birileriyle konusmk çok ii geliyo.bu arada dün çıkmak zorunda kaldım.diş macunlarıyla ilgili yazdıklarımı okudunuz mu????? bence önemli.bi daha ekleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?