- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
sağol canım hakkaten iyi niyet bi yere kadar, biri kocama şikayet edecekse bundan sonra o ben olmıcam, onlar dert etsin onlar şikayet etsin, kocam da onlara versin cevaplarını..bundan sonra kesinlikle eşimle arama sokmıcam onları...yürü blue kim tutar seni :)
şaka bir yana atma içine minik minik gecir lafları hiç birşey olmaz eşinle aranıza soğukluk girmesine değmez
slm millet nbr.blue çok sevindim ii olduğuna.ben evde patlıycam ama ne yapalım miniğim için katlanıyom.yoksa bağlasan durmaz bi tipim.iyiki burası var.benim gibi ve beni anlayan birileriyle konusmk çok ii geliyo.bu arada dün çıkmak zorunda kaldım.diş macunlarıyla ilgili yazdıklarımı okudunuz mu????? bence önemli.bi daha ekleyeyim...
çokk işim var çokkkk....
Fazla kaynatmayın bakayım, okuyorum da cevap yazamıyorum.....
sağol canım hakkaten iyi niyet bi yere kadar, biri kocama şikayet edecekse bundan sonra o ben olmıcam, onlar dert etsin onlar şikayet etsin, kocam da onlara versin cevaplarını..bundan sonra kesinlikle eşimle arama sokmıcam onları...
sağol canım, bebişimi de görmüş oldum. doktor diyoki niye geldin, dedim ki benim ev başka yerde normalde başka yere gidiyorum, kötü günler geçirdim bebeğimi görmeye geldim, kadın garip karşılamadı, demek benim gibi manyaklar oluyo gelenbebek hareketlendikten sonra rahat edersin dedi..baktı inceledi her yerini, iyi oldu...
E biz çıkalım o zaman siz başbaşa takılın kızlar
bak gördünmü ya ohhh içime su serpildi.. Ince ince karşındakini işliyceksin. Ne oldu üzüldün de sen terslensen oda terslencekti inada bincektin. Bak içindekinide döktün hem tatlı tatlı. Aferin akıllı kadının hali başka..
Oğluşuna çok sevndim hayırlı olsun canım..
Aynen benim doktorum da beni görür görmez dediki çok rahatlamış gördüm seni normalde çok stresli olurdun, bende aynı şeyi söyledim artık hareketlendi onun için dedim. nasıl anladıysa bravo yani.. Bu arada bana kalsiyumda verdi doktorum, bir gün kalsiyum, bir gün magnezyum alcakmışım. Kan sulandırıcılar kemik erimesi yapıyormuş onun için herhalde... İğnelerini de doğuma kadar kullancaksın dedi. Ay bu arada tolamda 7 kilo almışım ya biraz morali m bozuldu ama doktor çok takmadı..
evet canım yavaş yavaş öğreniyoruz işte :) kim nasıl isterse öyle cevap vereceksin :)
doktor takmadıysa demek ki çok değil canım boşver, sonra zaten verilir..
oykuumm nasılsın tecrübeli kıdemli annee
e biz çıkalım o zaman siz başbaşa takılın kızlar
olurmu kız tonotişim benimm sensiz hiçbirinizsz burası olmaz hepimiz olalım
Sensiz olur mu, doktorummmm....
Göbeğimi gördün mü kız, egeyi solladım geçtim, sen demişsin ya 7 kilo aldım diyee...
Bugün ekledim kocaaaa bi göbek...
olurmu kız tonotişim benimm sensiz hiçbirinizsz burası olmaz hepimiz olalım
hadi hadiiii....
Bana ayrı diyon, millete ayrı diyon ege hanım...
alınmayın kızlar haaa, yok öyle bişiii...
Benim kuzuluğum tuttu..
Bugün bomba gibiyim valla, kızımı gördüm çok tatlıydı.. Ağzını balık gibi açıp kapatıyordu çok güldük doktola, sende iyisin bugün herhalde..
Görmem mi kız geçmişi okurken bir göbek gördüm dedim ki hah bu kesin kuzunun göbeğidir.. çarşaf çarşaf eklemişsin bacım..Çok tatlıydı maşallah canım.. Benim göbekte fırladı bu hafta kocaman oldu..
sırf senin için daha da tontişleşicem bu gidişle ben hedefimi koydum şimdiden 100 kilo ile doğuma girerim bu gidişle..
Sırf senin için daha da tontişleşicem bu gidişle ben hedefimi koydum şimdiden 100 kilo ile doğuma girerim bu gidişle..
tamam madem seninde bana dediklerini anlatayımda gör ozaman.
kuzuluğun mu tilkiliin mi deli karıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?