2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim çokşükür, bundan sonra da hiç canımı sıkmıcam, ben de oğlumu gördüm çok mutlu oldum, 5 gr daha almış maşallah oğluşuma :)

Takma zaten hiçbir şeye benimde anam hala bana soruyor dönmedi dimi kız dimi diye, dedim bende niye dönsün kız işte, ben zaten kız olmasına sevindim dedim.. Bizde de durum farklı bizim taraf erkek hastası eşimin tarafı da kız.. Onlar ikinci bile olsa kız olcak diye havalara uçtu, benimkiler hala erkek erkek diye dolanıyor.. O kadar zorluktan sonra elde ettim ben bu bebeği kız erkek ne far eder. Allahın gücüne gider sonra ..

kızlar acil soru
1) nevresim takımı için 35 lira nasıl bi fiyat? marka days in color
2) nevresim takımı yorgan olmadan alınır mı?

kampanya var da alayımmı sizce?

kızlar acil soru

Canım yorgansız al zaten bebeklere yorgan kullanılmaz boğulurlar yoksa.. ince battaniye kullanılır..

kızlar acil soru

Canım yorgansız al zaten bebeklere yorgan kullanılmaz boğulurlar yoksa.. ince battaniye kullanılır..

Blue, kaynanaya çemkirince rahatlamışsın haaa....
Oğluşa da maşallah..Allah nazardan saklasın...

öyle valla canım benimki de seninki gibi çemkirmekten anlıyor, karı hemen erkeği kızı bi tarafa koydu sağlık demeye başladı
neyse,
nevresim takımı 100x150 imiş alıyom kızlar

kocaman tek kişilik nevresim takımı almıyorsun demi. BEBEK İÇİN FARKLI EBATLAR VAR

Ege seninde fikrin vardır bu konuda herhalde ama bana doktor kesinlikle yorgan kullanmamamı önermişti çünkü yorganın altına girip boğulabilirmiş bebekler.. Battaniye örttüm ben 3 yaşına kadar..

evet standart oluyor mağazadan alınan çocuk yorganları (nevresim için) 100*150 dir hepside..
fiyatı ii bulmuşun canım ben taç linen den 55 e almıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…