benimde huskyler hoşuma gider..cok büyüleyici hayvanlar..ama golden tam aile köpegi..kesinlikle cicek konusunda katılıyorm..cocuga küçüklükten sorumluluk almayı ögretmek lazım..ben bi cicek bile bakamam..ay şimdi işte radyasyonu falan cekiyo diye evi kaktüsle doldurduk:))) tvnin yanında, bilgisayarın yanında heryerde kaktüs var..onlar su da istemiyomuş tam benim bakacagım bitki tipiilgi istemiyo garibim..ben bu kaktüsleride soldurmasam iyi
benimde huskyler hoşuma gider..cok büyüleyici hayvanlar..ama golden tam aile köpegi..kesinlikle cicek konusunda katılıyorm..cocuga küçüklükten sorumluluk almayı ögretmek lazım..ben bi cicek bile bakamam..ay şimdi işte radyasyonu falan cekiyo diye evi kaktüsle doldurduk:))) tvnin yanında, bilgisayarın yanında heryerde kaktüs var..onlar su da istemiyomuş tam benim bakacagım bitki tipiilgi istemiyo garibim..ben bu kaktüsleride soldurmasam iyi
aaa dogru dedın bende bugun eve donerken kaktuslerı alayım barıı..
pekı kucuk boy kaktusler var ya sus renklı saksılı mınıkler alsam onlarda ayn ısı gorur mu?
Solmaz kız, çölde bile yaşıyoo yaa..
Sen de kendin su içerken aklına getir...Hergün 1 kere akşam su içerken azıcık su damlatıver solmazlar..
Çiçek bana annem almıştı, o kadar iyi hatırlıyorum ki..Her dakika sulamak isterdim..Çok hoşuma giderdi..Kızımın da böyle bi anısı olsun istiyrum..
ben geldim kızlar bu sabah cok fena ruya gördüm bebeğimle ılgılı erkenden uyandım ve kosa kosa çınar hastanesine 3lü test sonucumu almaya gittim kalbım cıkacaktı yolda neysekı temız cıktı subatın 12 de renklı dopler verdı 185 tl yaptırmasammı dıye duşunuyorum ya ne yapsam bıde bu 3lüde hangı değere göre cınsıyet ayrımı yapıyodunuz sız bakem
ben geldim kızlar bu sabah cok fena ruya gördüm bebeğimle ılgılı erkenden uyandım ve kosa kosa çınar hastanesine 3lü test sonucumu almaya gittim kalbım cıkacaktı yolda neysekı temız cıktı subatın 12 de renklı dopler verdı 185 tl yaptırmasammı dıye duşunuyorum ya ne yapsam bıde bu 3lüde hangı değere göre cınsıyet ayrımı yapıyodunuz sız bakem
kuzu Osman osman diye diye sonunda izlettin bana da..izledim güzelmiş o dizi yaa.. hep aglayıp zırlıyolar diye içim kaldırmıyodu ama bu bölümü güzeldi..
Ben izlemiyorum onu kız..Ege seyrediyo....
Ben ağlamaklı dizileri seyretmiyorum Öykü hanım üzülmesin diye..Haber falan da izlemiyorum..Dünyadan koptum kızım için...
Masal okuyorum, kızımla konuşuyorum... Ege ağa, seyredip seyreip ağlıyor...
ben yemeğe gitmiyorum bacım...
Tost- ayran bişeyler söylüyorum ofise geliyo..ben hamile olduğumdan beri sulu yemek yemiyo kızım....
Ağaya ne bakıyon, onu bıraksalar, yemekten işe geri dönmeyecek...
seni aralık annelerine sürgün ettim git bidaha da gelme.................
ben de haftaya gidicem doktor muayenesine..ikisi birbirinden habersiz iki doktora gidiyorum..biri izmirde biri bodrumda..ikiside haftaya randevu verdi ayrtıntılı için ikisi de baksın istiyorum..kadın doktor cok rahat olumlu hatta fazla rahat, bide öle durum kötü oldugunda biraz ilgilenmiyo gibi herşey yolundayken cok ilgili..napayım ben ii zamanımda yanımda olan doktoru kötü gün doktoru lazım banao yüzden izmirdeki de erkek bilgili, daha ciddi..bunların hepsi bi kişi de olamıyo mu :97:
hoşbulduk cnmm. Nasıl oldun iyimisin.. Yorma birdaha kendini dikkat et..agam hoşgeldin:90:
bu karı varya 2 gündür benle uğraşıyor en sonunda sürcem onu baş bide zır zır zırlıyor.. Deliiahaha cok alemsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?