2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Solmaz kız, çölde bile yaşıyoo yaa..
Sen de kendin su içerken aklına getir...Hergün 1 kere akşam su içerken azıcık su damlatıver solmazlar..
Çiçek bana annem almıştı, o kadar iyi hatırlıyorum ki..Her dakika sulamak isterdim..Çok hoşuma giderdi..Kızımın da böyle bi anısı olsun istiyrum..

aaa dogru dedın bende bugun eve donerken kaktuslerı alayım barıı..
pekı kucuk boy kaktusler var ya sus renklı saksılı mınıkler alsam onlarda ayn ısı gorur mu?

ben geldim kızlar bu sabah cok fena ruya gördüm bebeğimle ılgılı erkenden uyandım ve kosa kosa çınar hastanesine 3lü test sonucumu almaya gittim kalbım cıkacaktı yolda neysekı temız cıktı subatın 12 de renklı dopler verdı 185 tl yaptırmasammı dıye duşunuyorum ya ne yapsam bıde bu 3lüde hangı değere göre cınsıyet ayrımı yapıyodunuz sız bakem

aaa dogru dedın bende bugun eve donerken kaktuslerı alayım barıı..
pekı kucuk boy kaktusler var ya sus renklı saksılı mınıkler alsam onlarda ayn ısı gorur mu?

evet bende onlardan aldım pembe pembe cicekleri de acıyo cok güzell..cok şekerler..bilgisayarın kenarına koysan bile işe yarar..

hahha..evet ya çöl misali yaşarlar benim evde..sevgi pıtırcıgı olsun herşeyi sevsin

Ayyy,rüya görünce insan çok kötü oluyoo yaa...
Ben de gördüm de toparlayamamıştım kendimi..Sağlık ocağına gidip kalbini dinletmiştim...
İyi sonucuna sevindim iyiymiş..
Ama cinsiyet 2 liye bakılıyordu...Free beta hcg 50 den küçükse erkek diyorlardı..Ama egeninki tutmamıştı mesela...

gozunaydın canım sonucun ıyı cıkmıs..
ıstersen baska yerlerdede fıyat arastırması yap uygun fıyat bulursun ama renklı dopler yaptır bence

kuzu Osman osman diye diye sonunda izlettin bana da..izledim güzelmiş o dizi yaa.. hep aglayıp zırlıyolar diye içim kaldırmıyodu ama bu bölümü güzeldi..

gözün aydın..rüyalara inanma..benim de rüyamda 4:1 ihtimal downlu oldugunu görmüştüm.. kabus tu resmen....o cinsiyet ayrımı olayı ben de de tutmadı..söylemedimi zaten cinsiyetini doktor..

kuzu Osman osman diye diye sonunda izlettin bana da..izledim güzelmiş o dizi yaa.. hep aglayıp zırlıyolar diye içim kaldırmıyodu ama bu bölümü güzeldi..

Ben izlemiyorum onu kız..Ege seyrediyo....
Ben ağlamaklı dizileri seyretmiyorum Öykü hanım üzülmesin diye..Haber falan da izlemiyorum..Dünyadan koptum kızım için...
Masal okuyorum, kızımla konuşuyorum... Ege ağa, seyredip seyreip ağlıyor...

ben de haftaya gidicem doktor muayenesine..ikisi birbirinden habersiz iki doktora gidiyorum..biri izmirde biri bodrumda..ikiside haftaya randevu verdi ayrtıntılı için ikisi de baksın istiyorum..kadın doktor cok rahat olumlu hatta fazla rahat, bide öle durum kötü oldugunda biraz ilgilenmiyo gibi herşey yolundayken cok ilgili..napayım ben ii zamanımda yanımda olan doktoru kötü gün doktoru lazım bana o yüzden izmirdeki de erkek bilgili, daha ciddi..bunların hepsi bi kişi de olamıyo mu:97:

hadi ya..benim sen izliyon diye aklımda kalmış..aynen ben de dünyadan koptum..gazete bile okuyasım gelmiyo...ona odakladım hayatı..eskiden kitap okurdum o bile yok artık..hiç iyi bişey degil aslında..

bende iki doktora gidiyorum )) benim bir doktor prof ama alakasız yani beni kovalayıp duruyor
diğeri acaip seker bir kadın cok seviyorum

comelyyy gözün aydınnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…