2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuuuuu ya sen hangi ara yemeğe gidiyorsun bısı yemıomusun bak ağamız gıttı sanırımmm

Ben yemeğe gitmiyorum bacım...
Tost- ayran bişeyler söylüyorum ofise geliyo..Ben hamile olduğumdan beri sulu yemek yemiyo kızım....
Ağaya ne bakıyon, onu bıraksalar, yemekten işe geri dönmeyecek...

Son düzenleme:

canım bencede bu kadar stres yapma..hareketini hissetmemen cok normalmiş..hatta nette bile diyo doktor panik yapmasın anne adayları diyo..bu haftalar ara ara hissetmemek normal..sakın üzme kendini..inşllhh hiç bi sıkıntı yoktur..dualarımız seninle..

kızlar şimdi ben her sabah süt içiyorum ama sütün içine kasıgın ucuyla nescafe koyuyorum..bi sıkıntı olmaz herhalde dimi?? cafeinli kahve ama ..:97:

kızlar şimdi ben her sabah süt içiyorum ama sütün içine kasıgın ucuyla nescafe koyuyorum..bi sıkıntı olmaz herhalde dimi?? cafeinli kahve ama ..:97:

Kaşığın ucuyla iyorsun ya, bişey olmaz..Ben de türk kahvesi içiyorum...
Doktorum takılma öyle şeylere vücut süzüyor diyor...
Mesela bu toksoplasma mı ne var ya, kedi köpek ellemeyin deniliyor..Onun bile geçme ihtimali o kadar azmış ki, düşünsene 28 senedir olmamışım, ki ben kedi bile besledim evde bekarken, hala negaif çıkıyor..Doktorum elini yıka bişey olmaz ama çiğ pastorize edilmemiş yememeye çalış dedi...
Ben hiç kasmıyorum kendimi..Azıcık kahveden bişey olmaz...

ay bencede yaa..bi kahve keyfim var..onu da bırakamıycam valla.. bizimde köpek var..bişey olmaz herhalde yaa..

bana doktor günde bir kahve içebilirsin dedi sanırım bi şey olmaz

bana da ya bi fincan cay yada kahve icebilirsin demişti canım..olmaz herhalde yaa..cok içmiyorum zaten..

Ya yogayı doktoruna sor da öyle git artık bence..Çok da yorma kendini..Bol bol yat uzan...

evet canım öle yapıcam..işte bu hafta gitmiyim dedim böle dinleyim dedim..ayy ne zormuş bide bütün hamillelik boyunca yatanalr varr..allah yardımcıları olsun..hiç bana göre degil..

ay bencede yaa..bi kahve keyfim var..onu da bırakamıycam valla.. bizimde köpek var..bişey olmaz herhalde yaa..

Biraz daha dikkat edersin, evin içinde mi duruyo, bahçede mi...
Evin içindeyse tüyünden uzak durmaya çalış...Yemeğini falan eşin versin, sık sık elini yıka..Bişey olmaz Allahın izniyle....
Burda arkadaşımın da var köpeği, 3 tane de çocuğu var...Bişey oldukları yok...

Kesinlikle bana göre de değil...Allah yardım etsin de, zorluk çekmeyelim hiç...

bana doktor günde bir kahve içebilirsin dedi sanırım bi şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…