2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme yaa, benimki 2 gündür oynamıyoo, hiç dert etmiyorum valla...
Kötü düşünme, kötüyü çekme....Uyuyordur annesi o...

uyuyo olsun inş. meleğim. çok dert etmiyorum, pimpirikli olmamaya çalışıyorum. sakınan göze çöp batarmış lafına inanırım ben... Allah a emanet ettik biz onları,,,

uyuyo olsun inş. meleğim. çok dert etmiyorum, pimpirikli olmamaya çalışıyorum. sakınan göze çöp batarmış lafına inanırım ben... Allah a emanet ettik biz onları,,,

Evet...Sen kendine dikkat ettikten sonra zaten yapacağın bişey yok, bol bol dua et..
Bi de çok fazla üzülme...Bak bana, hamile olduğumdan beri bi neşe bi neşee...
İlk doktorum düşürcen dedi,doğurcam da sana getircem göstermeye dedim ben de..Hiç üzülmedim..

yok ben yaklaşmıyorum canım zaten..korkarım ben köpekten alman kurdu kendisi..şimdilik eşimin iş yerinde ama yeni eve gecince bahcede durcak birbirimize bakar dururuz artık uzaktan evin içinde köpege dayanamam nefret ederim zaten..ama cocuk olunca goldenlardan almak istiyorum onları severim cok..cocukda hayvan sevsin istiyorum..korkak olmasın anası gibi

KEŞKE HEP SENİN KADAR NEŞELİ OLSAK NE GÜZEL WALLLA YAA....

merhabalar kızlar nasılsınız geçmişe baknıyordum..
anneme geldım kahvaltıya:))
bırazdanda yuruyuse cıkarım elbıse bakarım kuzenımın nısanı var ne gıyerım bılemem artık
bugun cok sıstım sankı bır gecede oldu:))

dualarım onunla valla. yok çok şükür neşem hep yerinde :) ders çalışmaya başlamam lazım onun stresi var biraz sadece üstümde. helal sana doktoru bozmuşsun, töbe töbe canı alan veren belli, o kadar nasıl emin olmuş,,, doğurduğunda götür süsle püsle, hıh bilemedin işte lüzumsuz dr de

Ayy, ben de çok severim..Zaten eşimle hayalimiz bi tane husky almak ama mümkün değil tabi..Çünkü evimiz müsait değil hayvan çiftliklerine falan giderdik eskiden, şimdi ben hamileyim diye gidemiyoruz..
Ama goldenler çok akıllı oluyo gerçekten...Bayılıyorum onlara..
Ben de kızıma önce çiçek alıcam kendi sulayacak, sorumluluğunu öğrenecek..Sonra tavşan, civciv...
Çok heves ediyorum...

Afiyet olsun..
Kız şöyle süslü püslü bişeey al, göbişi de çıkar ortaya açık renk bişey olsun...
Meydanlar yeğenimi görsün.....

benımde kedım vardı ama esım evde hayvan ıstemedıgı ıcın almadım annemın evınde kızlar ılgılenıyorlar..
cok korkardım kedıden ama kedım sayesınde korkuyu attım uzerımden
oglumun hayvanlarla ıcıce buyumesını ıstıyorum esımı hııcc dınlemeyecegım:))

Afiyet olsun..
Kız şöyle süslü püslü bişeey al, göbişi de çıkar ortaya açık renk bişey olsun...
Meydanlar yeğenimi görsün.....

:))) yegenınden once tekerlek gıbı benı gorecekler:)))
yaa noldu bana bugun tam hamıle oldum ufaklıkta hafıf hafıf dalgalanıyor:))
cok keyıf verıcı bıseymıs hamıle oldugumu can tasıdıgımı yenı yenı farkına varıyorum oncekı aylardakı kostur kostur hallerıme bı kızıyorum bı kızıyorum... dusuncesızlık ıste yada anca ıdrak ettıım:))))

Çok güzel değil mi..Tarif edemiyor insan...Hareket etmesi o kadar güzel ki....
Sen beni görsen hareket edince ağzım kulaklarıma varıyor...
Hiç dayak yemenin hoşuma gideceğini düşünmemiştim, ama tekme atsın diye bekliyorum artık...
Tekerlek gibi ol kız ne olacak, sen kilolu değilsin, hamilesin...Yeğenim var orda benim...

benimde huskyler hoşuma gider..cok büyüleyici hayvanlar..ama golden tam aile köpegi..kesinlikle cicek konusunda katılıyorm..cocuga küçüklükten sorumluluk almayı ögretmek lazım..ben bi cicek bile bakamam..ay şimdi işte radyasyonu falan cekiyo diye evi kaktüsle doldurduk:))) tvnin yanında, bilgisayarın yanında heryerde kaktüs var..onlar su da istemiyomuş tam benim bakacagım bitki tipi ilgi istemiyo garibim..ben bu kaktüsleride soldurmasam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…