Üzülme yaa, benimki 2 gündür oynamıyoo, hiç dert etmiyorum valla...
Kötü düşünme, kötüyü çekme....Uyuyordur annesi o...
Ben çayı sıcak su niyetine içiyorum..5-6 bardak içsem bi çay bardağının çeyreği kadar anca dem oluyordur..O şekilde içiyorum hem içim ısınıyor..Hem fazla çay içmişim gibi olmuyor..
EN İYİSİ WALLA..
uyuyo olsun inş. meleğim. çok dert etmiyorum, pimpirikli olmamaya çalışıyorum. sakınan göze çöp batarmış lafına inanırım ben... Allah a emanet ettik biz onları,,,
Biraz daha dikkat edersin, evin içinde mi duruyo, bahçede mi...
Evin içindeyse tüyünden uzak durmaya çalış...Yemeğini falan eşin versin, sık sık elini yıka..Bişey olmaz Allahın izniyle....
Burda arkadaşımın da var köpeği, 3 tane de çocuğu var...Bişey oldukları yok...
Evet...Sen kendine dikkat ettikten sonra zaten yapacağın bişey yok, bol bol dua et..
Bi de çok fazla üzülme...Bak bana, hamile olduğumdan beri bi neşe bi neşee...
İlk doktorum düşürcen dedi,doğurcam da sana getircem göstermeye dedim ben de..Hiç üzülmedim..
Evet...Sen kendine dikkat ettikten sonra zaten yapacağın bişey yok, bol bol dua et..
İlk doktorum düşürcen dedi,doğurcam da sana getircem göstermeye dedim ben de..Hiç üzülmedim..
bana da ya bi fincan cay yada kahve icebilirsin demişti canım..olmaz herhalde yaa..cok içmiyorum zaten..
SİZ BİDE BENİ BİLSENİZ ÇOK NADİR KAHVE İÇİYORUM AMA ÇAYI ÇOK İÇİYORUM YANİ GÜNDE BİR BARDAK DEĞİL 6-7 Yİ BULUYO İŞ YERİNDE SAAT BAŞI VERİYOLAR BENDE İÇİYORUM TEK ZARARLI YAPTIĞIM BU VAR İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ ONUDA SON 2 AY GİBİ BIRAKCAM ZATEN
sen genede biraz azaltmaya calış canım yaa..6-7 de epey fazla..3-4e indir en azından..
zaten senin su olumlu düşünmen sayesinde o cocuk suanda saglıklı biliyomusun..hep inandın..o inancın güvencin cocugununda hayata tutunmaasını sagladı..helal olsun sana..sonuna kadar öle olsun inşllhh..
yok ben yaklaşmıyorum canım zaten..korkarım ben köpektenalman kurdu kendisi..şimdilik eşimin iş yerinde ama yeni eve gecince bahcede durcak birbirimize bakar dururuz artık uzaktan evin içinde köpege dayanamam nefret ederim zaten..ama cocuk olunca goldenlardan almak istiyorum onları severim cok..cocukda hayvan sevsin istiyorum..korkak olmasın anası gibi
sen genede biraz azaltmaya calış canım yaa..6-7 de epey fazla..3-4e indir en azından..
zaten senin su olumlu düşünmen sayesinde o cocuk suanda saglıklı biliyomusun..hep inandın..o inancın güvencin cocugununda hayata tutunmaasını sagladı..helal olsun sana..sonuna kadar öle olsun inşllhh..
İNŞALLAAH AZALTICAMM :s
KEŞKE HEP SENİN KADAR NEŞELİ OLSAK NE GÜZEL WALLLA YAA....
merhabalar kızlar nasılsınız geçmişe baknıyordum..
anneme geldım kahvaltıya:))
bırazdanda yuruyuse cıkarım elbıse bakarım kuzenımın nısanı var ne gıyerım bılemem artık
bugun cok sıstım sankı bır gecede oldu:))
Evet, yeniler bilmiyo ama, topikte önceden beri olanlar biliyo bizim yaşadıklarımızı kızımla...
Hiç bi zaman kendimi kasmadım, o beni anne olarak seçti, gelecek dünyaya, hem de hiçbişey olmucak..Sen de hiç sıkma kendini, kimse sıkmasın...
Olumsuz şeyler olabilir, gerekirse 9 ay yatarız sorun değil ama, bişey olmaz Allahın izniyle onlara..Onlar bizden daha güçlü ve herşeyi hissediyorlar...Neden üzülüp kızımı da üzeyim ki demi ama...
Afiyet olsun..
Kız şöyle süslü püslü bişeey al, göbişi de çıkar ortaya açık renk bişey olsun...
Meydanlar yeğenimi görsün.....
Evet, yeniler bilmiyo ama, topikte önceden beri olanlar biliyo bizim yaşadıklarımızı kızımla...
Hiç bi zaman kendimi kasmadım, o beni anne olarak seçti, gelecek dünyaya, hem de hiçbişey olmucak..Sen de hiç sıkma kendini, kimse sıkmasın...
Olumsuz şeyler olabilir, gerekirse 9 ay yatarız sorun değil ama, bişey olmaz Allahın izniyle onlara..Onlar bizden daha güçlü ve herşeyi hissediyorlar...Neden üzülüp kızımı da üzeyim ki demi ama...
dogru dedın yavruları kendı uzuntumuzle bogmanın ne anlamı var onlar oyllee bıze muhtaclar bız ıyı mutlu olursak onlarda mutlu olurlar...
:))) yegenınden once tekerlek gıbı benı gorecekler:)))
yaa noldu bana bugun tam hamıle oldum ufaklıkta hafıf hafıf dalgalanıyor:))
cok keyıf verıcı bıseymıs hamıle oldugumu can tasıdıgımı yenı yenı farkına varıyorum oncekı aylardakı kostur kostur hallerıme bı kızıyorum bı kızıyorum... dusuncesızlık ıste yada anca ıdrak ettıım:))))
Ayy, ben de çok severim..Zaten eşimle hayalimiz bi tane husky almak ama mümkün değil tabi..Çünkü evimiz müsait değil hayvan çiftliklerine falan giderdik eskiden, şimdi ben hamileyim diye gidemiyoruz..
Ama goldenler çok akıllı oluyo gerçekten...Bayılıyorum onlara..
Ben de kızıma önce çiçek alıcam kendi sulayacak, sorumluluğunu öğrenecek..Sonra tavşan, civciv...
Çok heves ediyorum...
dogru dedın yavruları kendı uzuntumuzle bogmanın ne anlamı var onlar oyllee bıze muhtaclar bız ıyı mutlu olursak onlarda mutlu olurlar...
Olurlar tabii..
Bak egenin durusuna, yavrum yazık, bu deli karı salı günleri osmanı seyredip ağlıyo, hep o zaman tekmeliyordu ağlama annecim diyeee...
Çok dokundu valla bana, eşime bile anlatıyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?