Ayyy,rüya görünce insan çok kötü oluyoo yaa...
Ben de gördüm de toparlayamamıştım kendimi..Sağlık ocağına gidip kalbini dinletmiştim...
İyi sonucuna sevindim iyiymiş..
Ama cinsiyet 2 liye bakılıyordu...Free beta hcg 50 den küçükse erkek diyorlardı..Ama egeninki tutmamıştı mesela...
gozunaydın canım sonucun ıyı cıkmıs..
ıstersen baska yerlerdede fıyat arastırması yap uygun fıyat bulursun ama renklı dopler yaptır bence
kızım olacaktı da ona su odalardan birini yapacaktım..ahhahaaaEki Görüntüle 133573 Eki Görüntüle 133574 Eki Görüntüle 133575
egee sen geldın dıye gıdıyorum sanma:))
kac gundur karsılasamıyoruz
bende iki doktora gidiyorum)) benim bir doktor prof ama alakasız yani beni kovalayıp duruyor
diğeri acaip seker bir kadın cok seviyorum
hoşbulduk cnmm. Nasıl oldun iyimisin.. Yorma birdaha kendini dikkat et..
bu karı varya 2 gündür benle uğraşıyor en sonunda sürcem onu baş bide zır zır zırlıyor.. Delii
ssussssssss okudum yazdıklarını hepp. Ağlama bana şimdi..
Comely gözünaydın bacım çok sevindim. Rüya işte eliizde olsa öyle şeyler görmezdik. Nasılsın cnmm
tüh ya 2lidemiydi o evet okadar korktumkı ya of ama kızım esmerdı saçları sımsıyahtı uzunboyluydu cok tatlıydı
ya ne yapacagım bılmıyorumkı sımdı doğumdan sonrada evde olucam calısmıcam kenarıma parada koymam lazım ama cocugumun saglıgıda onemlı am bıde aksı bısey cıksa bıle doğum yapıcam sonucta hanı anne karnında mudehale edıcek değillerya bıde 3 lü temız cıktı sonuc amaaaan bılmemekte kotu ablamın dr. 3lü temız dıye doplerı vermemiş falan falan offffffffffffffffffffffffffff
sende mavılısını yap:))
kızım olacaktı da ona su odalardan birini yapacaktım..ahhahaaaEki Görüntüle 133573 Eki Görüntüle 133574 Eki Görüntüle 133575
evet sen okulu kapattın mı ne ettin. Neden evdesin.. Uyu canım ben uyuyamıyorum sen uyu bari..
ellerimde çiçekler,
Kapında sırılsıklamm
görürsen birgün şaşırmaaa....
Beni böyle çaresiz,
beni böyle derbeder,
beni böylee aralık annelerinde bırakmaaa....
Ağaaaa, sana söylüyom kız...duyuyon mu...
bu odalar birer rüya gibiiiiiiikızım olacaktı da ona su odalardan birini yapacaktım..ahhahaaaEki Görüntüle 133573 Eki Görüntüle 133574 Eki Görüntüle 133575
çok şık bi oda erkeğe uygun renklerle olur bence
bu odalar birer rüya gibiiiiiii
:))))))))
http://www.miradekor.com/catalog/images/boys/BYR47075.jpg bakın bu duvar kagidini begendim en azından bir duvarını böyle yapmak istiyorummm
de get öldürdün beni iki gündür. Bde şarkı yapmış:)))))))))
neyse affettim
canım az oncekı yorumuma yorum yap işden cıkcam falan evde olucam dgm snrası bebekle ılgılı test falan ne yapmalıyım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?