hastaydım iyi sayılırım cnm. Oh ne güzel gezdin iyi yaptın ..
güzel haberler le gelin inşallah......
Duru hnm el salla sende
marifetli kadınsın kızım maşallahhhhhhh
ayyy sevsinler bebişiii. çok güzle kayıt olman benim öyle bir zamanım yok olsada eylül var gidemem. Ama çok güzel bişey iyi yapmışsın..
egeeeeeeeeee cok karnım acıktııı su oykum yemeklerı bıze gondersınnn bu ıyıde yemke yapar bence:):):)
Kızlar ben ne yedim???? Sakın oha demeyin duyarım hissediyorum biliyorsunuz..
2 çiko
8 tane şeker
ölüyorummmmmmmmmmm çocuk karate yapıyor
Kızlar ben ne yedim???? Sakın oha demeyin duyarım hissediyorum biliyorsunuz..
2 çiko
8 tane şeker
ölüyorummmmmmmmmmm çocuk karate yapıyor
kızlar benim mola bukadar.
Öpüyom
kuzum kendine iyi bak çarşamba görüşürüz
egeeeeeeeeee cok karnım acıktııı su oykum yemeklerı bıze gondersınnn bu ıyıde yemke yapar bence:):):)
canem benim bu 15. haftadaki cinsiyetini ilk öğrendiğimiz hali. fotolar daha nette, büyük olduğu için ekleyemedim, tlf la çektim ekledim, bozulmuş hali :)))
ay channel keisn güzel yemek yapar çok bilen öyküm..
Acaba yaprak mı sardı yine..
Hııı sorsak mıcanım isterse döverim onu valla
ay channel keisn güzel yemek yapar çok bilen öyküm..
Acaba yaprak mı sardı yine..
Hııı sorsak mıcanım isterse döverim onu valla
Sende kendine iyi bak fıstık...
Evet çarşamba görüşürüz artık..Beni özleyin anacım...
Ben hepinizi de özlücemmm..
ohaaaaaaaaaaaaaaagecen sefer doktor demıstı kızın sana el sllıyor dıe ınsallah yıne sallarr.
Ayy ege bu kocamla arkadasım benı sınır ettı duru ısmı ıcın esımde kı hayal gucune bak ılerde cocuklar bunla dalga gecermıs "duru gel yıkanalım " dedımmm..ama ben koyucammmm yınedeee
mılletın anası babası karısır benım arkadasım karısıyo ıllede derın olsun dıee
vallla çıkarayak gördüm.
Yuhhhhhh desem olur mu. Napiyon canikom.
Coşar tabi duru. çocuğa doping etkisi yapmıştır
yok be sıradan sebze yemeği hepsi.. iyi yemek yaptığımı söylerler ama öyle çok alengirli şeyleri sevmem ben, güzelim Türk yemekleri varken uğraşmam da.. Ama gelim bacılar hep birlikte yiyelim..
Kızlar demin oturdum bebeğime ninni söyledim ve çok hareketlendi yaaa... Çok severim ben ninniyi kızımı da ninniyle büyüttüm. Belli bir yaşa kadar. 6 yaşında ameliyat oldu Aslı bademcik ve geniz eti, uyanır uyanmaz dedi ki anne bana ninni söyle... çok duygulanmıştım o zaman... çok önemli bence bebeğin annesinin sesiyle uyuması.. tavsiye edilir.
hahhaha valla sarmıstır bu becerıklı hatunda
sende az deılsınaksamkı yemek ne ole.
ben ole seylerı anca hafta sonu yapabılıommmm
hoşgeldin şekerrr....selam kızlar ben geldiim..
huh! yoruldum peşinizden koşcam diye biraz yavaş be ya.
ayyy yesin onu teyzesiii.. maşaallah kuzucum..Tepikledi kızz...Bugün ankara havası oynuyordu kuzucum...
Sen merak ettiğini bana sor, bbende bütün cevaplar..Geçmiş oku oku bitmez..
ay yetisilmiyor sizlere kizlar biraz yavas yazin:))))
Dün aksam bebegimiz yine tekmeledi hafiften ve ben hemen karnimi acip baktim yattigim yerden hani gözüküyor mu diye... gözüktü inanilmaz birsey esimde gördü:))) ay harika bisey kizlar...
Bu arada doguma hazirlik kurslari var burda, gidecek ve giden varmi?? Ben kayit oldumm gidecem insallah...
ohaaaaaaaaaaaaaaa
derin koyma kız sende deki çocuğun derinliklerine inmek isterlerse..
de anacım ne olcak ki ayı gibi yiyorum zaten yuh da çüş de de:)))))))) ahahahaah
öpütm seni şeker
Hoşçakal balım
Channel sen de güzel haberlerle gel yarın öpüyorum hepinizi.
Kızlar yokluğumda 5 günlük mıhtarrrrr aranıyoo..
Mıhtarrrlık şartları :
1 - Ege ağayla uğraşılacak...(Bu şart olmazsa olmaz şarttır..)
2 - Topik takip edilecek, kim nereye gidiyo, doktordan kim geldi, ne zaman gelecekler, kimse merakta bırakılmayacak..
3 - Ara sıra kuzuluk yapacakk...(Her zaman değil haaa...)
4 - Yokluğumu hissettirmeyecek....
5 - Bu işleri yapıp yapıp yine ege ağaya çatacak....
Var mıdır mıhtar adayı ???????????
yaa ben bukadar net görmediim ama hiçç :S:S seninki resmen dışardaki bebe gibi olmuş...Allah nazarlardan korusuuunnn
bu arada kıızllaar ben iki gündür kivi yiodumya bugün kesin eminim kıpırdandı sankii damar atar gibi oldu ama eminim kubiş tendi çünkü durdurk yere böle hiç olmuyod ilkkkeez olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?