2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gecen sefer doktor demıstı kızın sana el sllıyor dıe ınsallah yıne sallarr.
ayy ege bu kocamla arkadasım benı sınır ettı duru ısmı ıcın esımde kı hayal gucune bak ılerde cocuklar bunla dalga gecermıs "duru gel yıkanalım " dedımmm..ama ben koyucammmm yınedeee
mılletın anası babası karısır benım arkadasım karısıyo ıllede derın olsun dıee

Kızlar ben ne yedim???? Sakın oha demeyin duyarım hissediyorum biliyorsunuz..

2 çiko
8 tane şeker

ölüyorummmmmmmmmmm çocuk karate yapıyor

vallla çıkarayak gördüm.
Yuhhhhhh desem olur mu. napiyon canikom.
Coşar tabi duru. çocuğa doping etkisi yapmıştır

egeeeeeeeeee cok karnım acıktııı su oykum yemeklerı bıze gondersınnn bu ıyıde yemke yapar bence:):):)

yok be sıradan sebze yemeği hepsi.. iyi yemek yaptığımı söylerler ama öyle çok alengirli şeyleri sevmem ben, güzelim Türk yemekleri varken uğraşmam da.. Ama gelim bacılar hep birlikte yiyelim..

Kızlar demin oturdum bebeğime ninni söyledim ve çok hareketlendi yaaa... Çok severim ben ninniyi kızımı da ninniyle büyüttüm. Belli bir yaşa kadar. 6 yaşında ameliyat oldu Aslı bademcik ve geniz eti, uyanır uyanmaz dedi ki anne bana ninni söyle... çok duygulanmıştım o zaman... çok önemli bence bebeğin annesinin sesiyle uyuması.. tavsiye edilir.

canem benim bu 15. haftadaki cinsiyetini ilk öğrendiğimiz hali. fotolar daha nette, büyük olduğu için ekleyemedim, tlf la çektim ekledim, bozulmuş hali :)))

yaa ben bukadar net görmediim ama hiçç :S:S seninki resmen dışardaki bebe gibi olmuş...Allah nazarlardan korusuuunnn

bu arada kıızllaar ben iki gündür kivi yiodumya bugün kesin eminim kıpırdandı sankii damar atar gibi oldu ama eminim kubiş tendi çünkü durdurk yere böle hiç olmuyod ilkkkeez olduu

ay channel keisn güzel yemek yapar çok bilen öyküm..
Acaba yaprak mı sardı yine..
Hııı sorsak mıcanım isterse döverim onu valla

malesef kız yaprak değil sağlıklı sebzeler yaptım dün doktor sebze ye dedi ya ondan.. Kızımda balık isteyip duruyor deli etti beni hayatta balık yapamam.. haftaya ananene gideriz yapar o bize diye oyalıyorum kaç gündür..

ohaaaaaaaaaaaaaaa
derin koyma kız sende deki çocuğun derinliklerine inmek isterlerse..

vallla çıkarayak gördüm.
Yuhhhhhh desem olur mu. Napiyon canikom.
Coşar tabi duru. çocuğa doping etkisi yapmıştır

de anacım ne olcak ki ayı gibi yiyorum zaten yuh da çüş de de:)))))))) ahahahaah
öpütm seni şeker

Kızlar yokluğumda 5 günlük mıhtarrrrr aranıyoo..

Mıhtarrrlık şartları :

1 - Ege ağayla uğraşılacak...(Bu şart olmazsa olmaz şarttır..)
2 - Topik takip edilecek, kim nereye gidiyo, doktordan kim geldi, ne zaman gelecekler, kimse merakta bırakılmayacak..
3 - Ara sıra kuzuluk yapacakk...(Her zaman değil haaa...)
4 - Yokluğumu hissettirmeyecek....
5 - Bu işleri yapıp yapıp yine ege ağaya çatacak....

Var mıdır mıhtar adayı ???????????

ayyyy kıyamam ona bennnnn bızdede babasının sesıne alısacak benden cok o konusuyo kızınlaa

selam kızlar ben geldiim..
huh! yoruldum peşinizden koşcam diye biraz yavaş be ya.
hoşgeldin şekerrr....

Tepikledi kızz...Bugün ankara havası oynuyordu kuzucum...
Sen merak ettiğini bana sor, bbende bütün cevaplar..Geçmiş oku oku bitmez..
ayyy yesin onu teyzesiii.. maşaallah kuzucum.. hep oynasın inş.. anası gibi kıpır kıpır olcak o .. sen gör bakkkkkk...
sadec herhes iyi dimi ou merak ediyomm .. haberler güzel dimi...

hoşgeldin canımmm...
yok bu kızların hızına yetişilmiyo vallaa... haklısın tatlımm. bende geldim okuyamadım daha geçmişi..
bebişinin dışardan tepiklemesini gördün hee.. ne güzel canım yaa bende elimi koyup hissetmeye çalısıyodum.. dur bidahakine bende acıcam...ayyyyy ben de 4 gözle onu bekliyom daha doğrusu eşimin hissetmesini.. çok istiyo oda inş. tez zamanda hisseder..
sen hangi şehirdesin canım, kursunu merak ettim de.. bende arastırdım burda inş. gideriz.. bakalım düşünme asamasında bizimki daha.. bide eşlerle gidiliyo, eşimin iş saatlerine göre ayarlarsak bakalım .. kısmettttt

ohaaaaaaaaaaaaaaa
derin koyma kız sende deki çocuğun derinliklerine inmek isterlerse..

de anacım ne olcak ki ayı gibi yiyorum zaten yuh da çüş de de:)))))))) ahahahaah
öpütm seni şeker

ya ben severim Derin ismini benim yiğenimin ismi çokta tatlı velet koy kız nolcak..

valla ben bu ozellıklerın hepsını ustunde barındıran bırını gormedımmmm

Bacım biliyoz da konuşuyoz, gerçekten bak kiviye acayip tepki veriyo bu bebeler...Kesin kubiş oynadı mutlu oldu çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…