Aaaaaa, o arkandan konuşan kim öyylee..Çok ayıpp, çok ayıpp...
hoşgeldin şekerrr....
ayyy yesin onu teyzesiii.. maşaallah kuzucum..hep oynasın inş.. anası gibi kıpır kıpır olcak o .. sen gör bakkkkkk...
sadec herhes iyi dimi ou merak ediyomm .. haberler güzel dimi...
hoşgeldin canımmm...
yok bu kızların hızına yetişilmiyo vallaa... haklısın tatlımm. bende geldim okuyamadım daha geçmişi..
bebişinin dışardan tepiklemesini gördün hee.. ne güzel canım yaa bende elimi koyup hissetmeye çalısıyodum.. dur bidahakine bende acıcam...ayyyyy ben de 4 gözle onu bekliyom daha doğrusu eşimin hissetmesini.. çok istiyo oda inş. tez zamanda hisseder..
sen hangi şehirdesin canım, kursunu merak ettim de.. bende arastırdım burda inş. gideriz.. bakalım düşünme asamasında bizimki daha.. bide eşlerle gidiliyo, eşimin iş saatlerine göre ayarlarsak bakalım .. kısmettttt
hoşbuldum suzi.. maşallah bakıyorum bizim hamişlerde keyifler yerinde. senden başka kimse farketmedi bile geldiğimi.
ben işlerden çok girip rapor veremiyorum kendimle ilgili ama bakıyorum ara ara sizin haberlere.. en son cuma kontrolumuz vardı yeni dr umuzla. o gün iki dr a gittik birinde karar verdik artık onla devam edicez. bu arada cinsiyetimizi de öğrendik o gün. iki dr dan da teyit ettirdim. %100 erkek miş bizim paşa
bizim sitede bir duru var zeki ve sakin bir kız ama ben kıza gıcığım onun için ısınamadım herhalde.. çok kadınsı bir çocuk, sinir ediyor beni ondan herhalde..
Kızlar yokluğumda 5 günlük mıhtarrrrr aranıyoo..
Mıhtarrrlık şartları :
1 - Ege ağayla uğraşılacak...(Bu şart olmazsa olmaz şarttır..)
2 - Topik takip edilecek, kim nereye gidiyo, doktordan kim geldi, ne zaman gelecekler, kimse merakta bırakılmayacak..
3 - Ara sıra kuzuluk yapacakk...(Her zaman değil haaa...)
4 - Yokluğumu hissettirmeyecek....
5 - Bu işleri yapıp yapıp yine ege ağaya çatacak....
Var mıdır mıhtar adayı ???????????
ben ist. dayım canım..burda sigorta karşılamaıyor.. karşılasa ne güzel olurdu, herkes giderdi,çok önemli bişiy bencede... ben kendim ödücem ama saatleri zorluyor bizi.. kısmet bakalımmm..ya bende zaten bebisimi yeni hissetmeye basladim ve dün öyle geldi aklima actim baktim, esimde gördü...insallah sende yap bakalim görürsünüz belkide...
Kursa gelince ben yurt disindayim almanya...sen hangi sehirdesin??
Ben esimle gitmeyi düsünmüyorum, zaten zanmani yok hep calisiyor, burda gidecegim kurs aksam saat 18 den 20 ye kadar yani bura saati ile..ve esim o saatlerde dönmemis oluyor isten... bir arkadasim gitti ve cok memnun burda, bende düsünüyordum zaten, hemde birsey ödenmiyor, sigortamiz karsiliyor... sanada tavsiye canim, gerci herkese tavsiyem, cok faydaliymis...gitmeli yani..
Herkes iyi de, en güzel haberler secemce ve duduaydan geldi..
duduay aminosentez olmuştu, çok şükür iyiymiş bebesi..
secemce de bebişin kalbinde bişeyler var diye gittiydi ya, o da iyiymiş çok şükür..
Ben yine kaçayım gelirim arkamdan konuşmayın
hoşbuldum suzi.. maşallah bakıyorum bizim hamişlerde keyifler yerinde. senden başka kimse farketmedi bile geldiğimi.
ben işlerden çok girip rapor veremiyorum kendimle ilgili ama bakıyorum ara ara sizin haberlere.. en son cuma kontrolumuz vardı yeni dr umuzla. o gün iki dr a gittik birinde karar verdik artık onla devam edicez. bu arada cinsiyetimizi de öğrendik o gün. iki dr dan da teyit ettirdim. %100 erkek miş bizim paşa
Kurban olurum paaşaya..Topik çok hızlı ilerliyor canım, ondan atlamışızdır..
Yalnız cinsiyet tahmini de % 100..Kesinlikle yanılmaz yani..Maşallah kuzucuğa.....
hoşbuldukk canımcımm..neler yapiyim.. annem yaptı ben yedim sölemesi ayıp..bide bikaç tanıdık var onlara gittik oturmaya.. gezdikte oturdukta ..:)) en çokta türk kahvesi ve fal muhabbetlerii. öle işteeee...
sen nasılsınn.. hastaymısın galibaa.. iyileştin dimii.. geçmiş olsun şekerrr..
inşallah kuzu valla bi de yanılma olursa bizimki yıkılır acaip havalara girdi erkek babasıyım diye ağzı kulaklarda. meğer hiç çaktırmıyomuş da nasıl erkek istiyomuş içten içe. adını bile koyduk. ikinci dr hatta durun cinsiyetini biliyosanız hiç söylemeyin ben görüyüm dedi. şeyini gösterdi bize erkek dedi
kuzuuuuumm mıhtarımmm.. nereye gitcen sennn..ayy özlerim ben senii çooooooooookk..
bu maddeler çok zor kuzumm en çokta 4. madde..yokluğun hissedilirrr...
gerçekten bu topikte herkesin yeri ayrı hissedilir, yani bana göre öleee.. kiminiz sakin, kiminizz nazlı.. kiminiz çılgın.. kiminiz fırlama.. vs.. vs... hepinizii tek tekk sevdim benn veee tek tekk özlerimmm ...
ayyy bu habere çok sevindim kuzuuuuummm saol...
duduaya da secemcedee artıkk güzel güzell yaşasınlarr hamişliklerini.. ohhhh şükürrrrrr... Allah herkesin bebişine sağlık versin inş..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin pasani canim...bende 12 gün sonra ögrenecegim cinsiyetini cok heycanliyim ögrensem artik yaaa bakin Esra erol bile benden 1 ay kücük ve ögrenmis yaaa, tr de 3 aylikken falan söylüyorlar ama burda demiyorlar illaki 19 veya 20 inci haftayi bekliyorlar genelde...
amin canım hepimiz de sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah.. aslında insan biraz hissediyor ya bana hep erkek gibi geliyodu nedense. hangi ülkedesin sen?
aa esra erol öğrenmiş mi cinsiyetini ne çabuk gerçekten neymiş onunki?
inşallah kuzu valla bi de yanılma olursa bizimki yıkılır acaip havalara girdi erkek babasıyım diye ağzı kulaklarda. meğer hiç çaktırmıyomuş da nasıl erkek istiyomuş içten içe. adını bile koyduk. ikinci dr hatta durun cinsiyetini biliyosanız hiç söylemeyin ben görüyüm dedi. şeyini gösterdi bize erkek dedi
selam, kızlar beni hiç özlemediniz mi??
3 gündür çok hastayım adeta sürünüyorum, dün iki dr a birden gitmek zorunda kaldım,
çocuklarla birlikte hastalandım işin kötüsü, büyük kızımla ben hala hastayız, sabahlara kadar uyumuyoruz...
kuzuuuu kulağımı çınlatmışsın ama bende mıhtarrrrolacak kapasite yok annem,
egeye sataşmak dışında hiç bir madde bana uymuyor
evet....
bombayı patlatıyorum,
benim 3.kız geliyor
dün ultrasonda gülümsedi bana bebeğim, dr umuz 10 kadar resmini çekti,
blueeeee kocamın ailesinin halini düşünemiyorum şimdi
çünki eltimde 2.kıza hamile
Valla benim herifim de içtn içe erkek istiyormuş da bana diyemiyormuş..
Doktor kız diyince, iyi bak doktor bey dedi...Sanki adam görmüyo...
Ama ben biliyordum kızım olacağını..Allah sağlık sıhat versin de , kız erkek ne fark eder..
ismi ne olcakkk...inşallah kuzu valla bi de yanılma olursa bizimki yıkılır acaip havalara girdi erkek babasıyım diye ağzı kulaklarda. meğer hiç çaktırmıyomuş da nasıl erkek istiyomuş içten içe. adını bile koyduk. ikinci dr hatta durun cinsiyetini biliyosanız hiç söylemeyin ben görüyüm dedi. şeyini gösterdi bize erkek dedi
ayyyyy ayyyy ayyy yerim ben senin o paşa oğluusnu ... ayyy kıyamammm yaa.. bak oda gösterdi.. canım benm tebrik edrim.. hayırlı olsun..selam suzi hoşgeldin, nasılsın? benim de oğlum oluyormuş geçen cuma öğrendim
Canım yarın doktora gideceğim..Hafta sonu zaten 2 gün normal gelmiyorum..Pazartesi-salı da evi taşıyacağız..İnşallah gelince ben 5 günün acısını çıkarırım merak etme..
Dediğin gibi herkesin yeri ayrı yaaa, ben de herkesi çok seviyorum ve burda yokken çok özlüyorum...
İyi ki hepimiz de haziran annesi olmuşuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?