2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldum suzi.. maşallah bakıyorum bizim hamişlerde keyifler yerinde. senden başka kimse farketmedi bile geldiğimi.
ben işlerden çok girip rapor veremiyorum kendimle ilgili ama bakıyorum ara ara sizin haberlere.. en son cuma kontrolumuz vardı yeni dr umuzla. o gün iki dr a gittik birinde karar verdik artık onla devam edicez. bu arada cinsiyetimizi de öğrendik o gün. iki dr dan da teyit ettirdim. %100 erkek miş bizim paşa

Kurban olurum paaşaya..Topik çok hızlı ilerliyor canım, ondan atlamışızdır..
Yalnız cinsiyet tahmini de % 100..Kesinlikle yanılmaz yani.. Maşallah kuzucuğa.....

kuzuuuuumm mıhtarımmm.. nereye gitcen sennn..ayy özlerim ben senii çooooooooookk..
bu maddeler çok zor kuzumm en çokta 4. madde..yokluğun hissedilirrr...
gerçekten bu topikte herkesin yeri ayrı hissedilir, yani bana göre öleee.. kiminiz sakin, kiminizz nazlı.. kiminiz çılgın.. kiminiz fırlama.. vs.. vs... hepinizii tek tekk sevdim benn veee tek tekk özlerimmm ...

ben ist. dayım canım..burda sigorta karşılamaıyor.. karşılasa ne güzel olurdu, herkes giderdi,çok önemli bişiy bencede... ben kendim ödücem ama saatleri zorluyor bizi.. kısmet bakalımmm..

Herkes iyi de, en güzel haberler secemce ve duduaydan geldi..
duduay aminosentez olmuştu, çok şükür iyiymiş bebesi..
secemce de bebişin kalbinde bişeyler var diye gittiydi ya, o da iyiymiş çok şükür..

ayyy bu habere çok sevindim kuzuuuuummm saol...
duduaya da secemcedee artıkk güzel güzell yaşasınlarr hamişliklerini.. ohhhh şükürrrrrr... Allah herkesin bebişine sağlık versin inş..

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin pasani canim...bende 12 gün sonra ögrenecegim cinsiyetini cok heycanliyim ögrensem artik yaaa bakin Esra erol bile benden 1 ay kücük ve ögrenmis yaaa, tr de 3 aylikken falan söylüyorlar ama burda demiyorlar illaki 19 veya 20 inci haftayi bekliyorlar genelde...

Kurban olurum paaşaya..Topik çok hızlı ilerliyor canım, ondan atlamışızdır..
Yalnız cinsiyet tahmini de % 100..Kesinlikle yanılmaz yani.. Maşallah kuzucuğa.....

inşallah kuzu valla bi de yanılma olursa bizimki yıkılır acaip havalara girdi erkek babasıyım diye ağzı kulaklarda. meğer hiç çaktırmıyomuş da nasıl erkek istiyomuş içten içe. adını bile koyduk. ikinci dr hatta durun cinsiyetini biliyosanız hiç söylemeyin ben görüyüm dedi. şeyini gösterdi bize erkek dedi

selam suzi hoşgeldin, nasılsın? benim de oğlum oluyormuş geçen cuma öğrendim

hem koca hem doktor olayının ikisini de ben de yaşadım
kocam çok sevindi, ama kız da olsa çok sevinirdi eminim, sağlıklı olsun da bebeğimiz..
dün başka bi doktora gittim hem başka biri görmüş olsun hem de moralim yerine gelsin diye, o da dur sen söyleme dedi, bakar bakmaz %100 erkek dedi, böylece 2 tane pipi fotomuz oldu
ismini ne koydunuz?

Canım yarın doktora gideceğim..Hafta sonu zaten 2 gün normal gelmiyorum..Pazartesi-salı da evi taşıyacağız..İnşallah gelince ben 5 günün acısını çıkarırım merak etme..
Dediğin gibi herkesin yeri ayrı yaaa, ben de herkesi çok seviyorum ve burda yokken çok özlüyorum...
İyi ki hepimiz de haziran annesi olmuşuz..

amin canım hepimiz de sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah.. aslında insan biraz hissediyor ya bana hep erkek gibi geliyodu nedense. hangi ülkedesin sen?
aa esra erol öğrenmiş mi cinsiyetini ne çabuk gerçekten neymiş onunki?

eeet eet canım herkesin keyfi yerinde. ama çok hızlı geçiyor herşey.. hızına yetişilmiyo bu topiğin, ondan görememişlerdir geldiğini ..
canım yaaa topiğe bi paşa daha geliyo heee.. hayırlı olsun.. çok sevindim ..

benim icindem de esimin de kiz gecioyr bakalim nolcak:)))
Ben almanya dayim canim...
evet esra ögrenmis, onunda oglu olacakmis...ne de cok var bu sene erkek bebek...

Valla benim herifim de içtn içe erkek istiyormuş da bana diyemiyormuş..
Doktor kız diyince, iyi bak doktor bey dedi...Sanki adam görmüyo...
Ama ben biliyordum kızım olacağını..Allah sağlık sıhat versin de , kız erkek ne fark eder..

selam, kızlar beni hiç özlemediniz mi??
3 gündür çok hastayım adeta sürünüyorum, dün iki dr a birden gitmek zorunda kaldım,
çocuklarla birlikte hastalandım işin kötüsü, büyük kızımla ben hala hastayız, sabahlara kadar uyumuyoruz...
kuzuuuu kulağımı çınlatmışsın ama bende mıhtarrrr olacak kapasite yok annem,
egeye sataşmak dışında hiç bir madde bana uymuyor
evet....
bombayı patlatıyorum,
benim 3.kız geliyor
dün ultrasonda gülümsedi bana bebeğim, dr umuz 10 kadar resmini çekti,
blueeeee kocamın ailesinin halini düşünemiyorum şimdi
çünki eltimde 2.kıza hamile

gecmis olsun canim...tez zamanda iyiyles canim bebisin etkilenmesin... yani kizin, Allah bagislasin... sizde de hep kizmis...ne güzel yaaa görmüssün bebisini bende glörsem ya özledim 12 günüm kaldi...

bu erkekler hep aynı. öyle tabi önemli olan sağlıklı olmaları hele ilk bebekte hiç farketmez kız-erkek. bizim de ilk.. kızkardeşimin de kızı olacak inş. kocası neyse olsun ikincide erkek olur napalım demiş

ismi ne olcakkk...

selam suzi hoşgeldin, nasılsın? benim de oğlum oluyormuş geçen cuma öğrendim
ayyyyy ayyyy ayyy yerim ben senin o paşa oğluusnu ... ayyy kıyamammm yaa.. bak oda gösterdi.. canım benm tebrik edrim.. hayırlı olsun..

dikkat et kendineee... heee.... çok yorulma.. eğilip kalkıp sıkıştırma nazlı kuzuyu...bi an önce hayırlısıyla atlat bu telaşeni de soraa rahat edersin ..
yarın da dr dasın hee.. öykü hanımdan haberleri teeeee haftaya alcaz demek.. nekadar büyümüştür o şimdi varya... güzel güzel haberlerle gelirsin inş.
bu arada eet iyiki hepimiz haziran annesiyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…