2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sevibade gelmiş canım benim hoşgeldin
çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine çocuklar da var, çok geçmiş olsun..
3 kız vaayy bee tam bizim gibi çoook güzel oluyor ilerde var ya, annem ve biz 3 kardeş bi araya gelince ortalık nasıl güzel oluyor bilsen, şimdi sen de kızlarınla sefa sürersin, hayırlı uğurlu bi evlat olsun inş. canım çok sevindim..
ben kocamın ailesinin ağzının payını verdim, lazım olursa söyle sana da taktik veririm çok güzel oldu ama..

Son düzenleme:

esim öyle degil, kiz istiyor daha cok:))) gerci iki tane istiyoruz, ikiside kiz, veya erkek yada biri kiz biri erkek olabilir ama fazlasini düsünmüyoruz biz...hayirlisi tabi... ama bakiyorum da aramiyor pek yani illa erkek olsun diye... esimin ailesinde de cok erkek var ondan galiba..

Kız seni özlemez miyiz hiç..Herkesi özlüyoruz..Geçmiş olsun dikkat et kendine...
Olsun sen egeye sataşmak maddesini uygularsın, bi kaç kişiden bi kuzu çıkartırız..5 gün idare edersiniz artık...
3. kız...Maşallah...Hiç kız kardeş özlemi çekmeyecekler...Eşinin ailesine de takılma hiç, sağlıklı sıhhatli olsun yavru kuş en önemlisi o...
Sizin ailenin genlerinde var kız soyu ben ne yapayım deyiver..ÇAtır çatır 3.yü doğuracam de...

kuzu ev taşırken aman kendine dikkat et hasta olma benim gibi, bak bi boya yaptık ne hale geldim, kaç gündür içtiğim ağrı kesicilerin haddi hesabı yok

seninde oğlun hayırlı olsun wylma, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

[QU
skisi;17355148]benim icindem de esimin de kiz gecioyr bakalim nolcak:)))
Ben almanya dayim canim...
evet esra ögrenmis, onunda oglu olacakmis...ne de cok var bu sene erkek bebek...[/QUOTE]

Allah gönlünüze göre versin canım, esrada ne çabuk öğrenmiş yaw biz daha 18.haftada gördük, kadın dün açıkladı hamileyim diye bugün öğrendi

gecmis olsun canim...tez zamanda iyiyles canim bebisin etkilenmesin... yani kizin, Allah bagislasin... sizde de hep kizmis...ne güzel yaaa görmüssün bebisini bende glörsem ya özledim 12 günüm kaldi...

evet aşkısı bizim ev kadınlar hamamı gibi olacak

geçmiş olsun canım..
kız bebiş de hayırlı olsun biz de tam kız erkek muhabbeti yapıyoduk

kuzu ev taşırken aman kendine dikkat et hasta olma benim gibi, bak bi boya yaptık ne hale geldim, kaç gündür içtiğim ağrı kesicilerin haddi hesabı yok

kız maşallahımız var bizim analı kızlı...
Ben 1 aydır klimasız duruyorum ısınamıyorum..Geçen ay taşınacağız diye söktürmüştük..Bişey olmuyoz.Eşim bronşit oldu, ofisten biri enfeksiyon geçiriyo..
Ben yanık kısa kollularla duruyom bugünki göbek resmimde kısa kolluyum....
Allah koruyo benim kuzumu..Bişey olmaz bize..Sen kendine dikkat et..Bol bol dinlen...

başta bizim herif de kız olsun kız olsun kızlar çok sevimli oluyo diyodu. onlarda da kız kardeş yok 3 erkekler. sonrdan da erkek istemeye başladı zaten ondan çok şaşırdım ben de.

başta bizim herif de kız olsun kız olsun kızlar çok sevimli oluyo diyodu. onlarda da kız kardeş yok 3 erkekler. sonrdan da erkek istemeye başladı zaten ondan çok şaşırdım ben de.

bakalim esim degisecek mi?? hayrilisi yaaa ilk bebisimiz Allah ne nasip ettiyse tabi:)))

mehmet erkin olcak inş. mehöet kayınpederimin ismi geçen sene kaybettik eş,m koyalım mı dedi ben de olur dedim zaten severdim mehmet ismini hem de benim kardeşimin adı

ben cikiyorum kizlar aciktim bakalim birseyler yiyeyim...sonra isim var...görüsürüz öptüm hepinizi ve bebisleri...

canım...iyi dileklerin ve tüm güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Ailemden ve memleketimden uzak olduğum için bu 3 kız bana gerçekten iyi gelecek, sonuçta Rabbimden iyi bilmiyoruz ya. yanlız kafayı yemeden büyütürsem çünki benim badeyle araları 3 yaş olacak, ben daha çok şu 2 yılı nasıl geçireceğimi düşünüyorum.

benim eşimde 3 erkek kardeşler eşimde kız çocuğu hastası Allahda verdi şükürler olsun, sizinde gönlünüze göre, sağlıklı ve hayırlı olur inşallah

eşimin ailesine takılmıyorum hiç, zaten gördüğümde yok, yüzlerini şeytan görsün dermişim
maalesef onların sülale hep hep erkek, eltimle bende var o potansiyel,
walla 3.yüde yapsam 5.yide yapsam kendime yapıyorum onlara ne canım Allah Allah

Bacım biliyoz da konuşuyoz, gerçekten bak kiviye acayip tepki veriyo bu bebeler...Kesin kubiş oynadı mutlu oldu çocuk...

evet hakkaten pahalı meyvayı yiyinde tapişmeye başlıyo bebeller ee ağızlarnın tatlarını biliyolar hiçte aklıma gelmezdi kivi yiyen bebek oynar ne alakaysa ama güzel bişimiş nasıl farkettiniz hayret..

sevilbadeeee çok geçmiş olsun canımm.. iyileşirsin inş. en kısa zamanda..
kızın oluyo demek... Allah bağışlasın canım.. bizde 3 kardeşiz, ablam bide abim var, ama hep hayal etmişimdir 3 kız kardeş olsak diyeee...kızların çok şanslı canım..

Ohhh yandan...
3.kız süperrrrrrr erkek olsaydı iyiydi ama 3 kız çok güzel yaa tam istediğim gibi.. Hayırlı olsun cnm..
Kaynana laf derse dersin dna larında yokmuş erkek ben napayım tohum ne ekersen o çıkar:))))) tarla gayet verici:))

bu arada bana sataşma konusunuda es geçiyorumm bide sen çıkma şimdii

evet hakkaten pahalı meyvayı yiyinde tapişmeye başlıyo bebeller ee ağızlarnın tatlarını biliyolar hiçte aklıma gelmezdi kivi yiyen bebek oynar ne alakaysa ama güzel bişimiş nasıl farkettiniz hayret..

Benim farketmem çok kolay oldu..Çünkü başka bişeye oynamıyor sıpacım..
Kivi yiyince seviniyor, çocuk benle iletişime geçti ordan...Bak ben bunu seviyom diyor yiyince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…