- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
selam, kızlar beni hiç özlemediniz mi??
3 gündür çok hastayım adeta sürünüyorum, dün iki dr a birden gitmek zorunda kaldım,
çocuklarla birlikte hastalandım işin kötüsü, büyük kızımla ben hala hastayız, sabahlara kadar uyumuyoruz...
kuzuuuu kulağımı çınlatmışsın ama bende mıhtarrrrolacak kapasite yok annem,
egeye sataşmak dışında hiç bir madde bana uymuyor
evet....
bombayı patlatıyorum,
benim 3.kız geliyor
dün ultrasonda gülümsedi bana bebeğim, dr umuz 10 kadar resmini çekti,
blueeeee kocamın ailesinin halini düşünemiyorum şimdi
çünki eltimde 2.kıza hamile
bu erkekler hep aynı. öyle tabi önemli olan sağlıklı olmaları hele ilk bebekte hiç farketmez kız-erkek. bizim de ilk.. kızkardeşimin de kızı olacak inş. kocası neyse olsun ikincide erkek olur napalım demiş
3 gündür çok hastayım adeta sürünüyorum, dün iki dr a birden gitmek zorunda kaldım,
çocuklarla birlikte hastalandım işin kötüsü, büyük kızımla ben hala hastayız, sabahlara kadar uyumuyoruz...
evet....
bombayı patlatıyorum,
benim 3.kız geliyor
Canım yarın doktora gideceğim..Hafta sonu zaten 2 gün normal gelmiyorum..Pazartesi-salı da evi taşıyacağız..İnşallah gelince ben 5 günün acısını çıkarırım merak etme..
Dediğin gibi herkesin yeri ayrı yaaa, ben de herkesi çok seviyorum ve burda yokken çok özlüyorum...
İyi ki hepimiz de haziran annesi olmuşuz..
amin canım hepimiz de sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah.. aslında insan biraz hissediyor ya bana hep erkek gibi geliyodu nedense. hangi ülkedesin sen?
aa esra erol öğrenmiş mi cinsiyetini ne çabuk gerçekten neymiş onunki?
gecmis olsun canim...tez zamanda iyiyles canim bebisin etkilenmesin... yani kizin, Allah bagislasin... sizde de hep kizmis...ne güzel yaaagörmüssün bebisini bende glörsem ya özledim 12 günüm kaldi...
evet....
bombayı patlatıyorum,
benim 3.kız geliyor
kuzu ev taşırken aman kendine dikkat et hasta olma benim gibi, bak bi boya yaptık ne hale geldim, kaç gündür içtiğim ağrı kesicilerin haddi hesabı yok
esim öyle degil, kiz istiyor daha cok:))) gerci iki tane istiyoruz, ikiside kiz, veya erkek yada biri kiz biri erkek olabilir ama fazlasini düsünmüyoruz biz...hayirlisi tabi... ama bakiyorum da aramiyor pek yani illa erkek olsun diye... esimin ailesinde de cok erkek var ondan galiba..
başta bizim herif de kız olsun kız olsun kızlar çok sevimli oluyo diyodu. onlarda da kız kardeş yok 3 erkekler. sonrdan da erkek istemeye başladı zaten ondan çok şaşırdım ben de.
ismi ne olcakkk...
ayyyyy ayyyy ayyy yerim ben senin o paşa oğluusnu ... ayyy kıyamammm yaa.. bak oda gösterdi.. canım benm tebrik edrim.. hayırlı olsun..
dikkat et kendineee... heee.... çok yorulma.. eğilip kalkıp sıkıştırma nazlı kuzuyu...bi an önce hayırlısıyla atlat bu telaşeni de soraa rahat edersin ..
yarın da dr dasın hee.. öykü hanımdan haberleri teeeee haftaya alcaz demek.. nekadar büyümüştür o şimdi varya... güzel güzel haberlerle gelirsin inş.
bu arada eet iyiki hepimiz haziran annesiyiz..
ben cikiyorum kizlar aciktim bakalim birseyler yiyeyim...sonra isim var...görüsürüz öptüm hepinizi ve bebisleri...
ayyy sevibade gelmiş canım benim hoşgeldin
çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine çocuklar da var, çok geçmiş olsun..
3 kız vaayy bee tam bizim gibi çoook güzel oluyor ilerde var ya, annem ve biz 3 kardeş bi araya gelince ortalık nasıl güzel oluyor bilsen, şimdi sen de kızlarınla sefa sürersin, hayırlı uğurlu bi evlat olsun inş. canım çok sevindim..
ben kocamın ailesinin ağzının payını verdim, lazım olursa söyle sana da taktik veririmçok güzel oldu ama..
esim öyle degil, kiz istiyor daha cok:))) gerci iki tane istiyoruz, ikiside kiz, veya erkek yada biri kiz biri erkek olabilir ama fazlasini düsünmüyoruz biz...hayirlisi tabi... ama bakiyorum da aramiyor pek yani illa erkek olsun diye... esimin ailesinde de cok erkek var ondan galiba..
Kız seni özlemez miyiz hiç..Herkesi özlüyoruz..Geçmiş olsun dikkat et kendine...
Olsun sen egeye sataşmak maddesini uygularsın, bi kaç kişiden bi kuzu çıkartırız..5 gün idare edersiniz artık...
3. kız...Maşallah...Hiç kız kardeş özlemi çekmeyecekler...Eşinin ailesine de takılma hiç, sağlıklı sıhhatli olsun yavru kuş en önemlisi o...
Sizin ailenin genlerinde var kız soyu ben ne yapayım deyiver..ÇAtır çatır 3.yü doğuracam de...
Bacım biliyoz da konuşuyoz, gerçekten bak kiviye acayip tepki veriyo bu bebeler...Kesin kubiş oynadı mutlu oldu çocuk...
ben cikiyorum kizlar aciktim bakalim birseyler yiyeyim...sonra isim var...görüsürüz öptüm hepinizi ve bebisleri...
evet....
bombayı patlatıyorum,
benim 3.kız geliyor
Kuzuuuu kulağımı çınlatmışsın ama bende mıhtarrrrolacak kapasite yok annem,
Evet....
Bombayı patlatıyorum,
benim 3.kız geliyor
Dün ultrasonda gülümsedi bana bebeğim, dr umuz 10 kadar resmini çekti,
iyi akşamlar canım
ben de çıkıyorum kızlar görüşmek üzere...
evet hakkaten pahalı meyvayı yiyinde tapişmeye başlıyo bebeller ee ağızlarnın tatlarını biliyolarhiçte aklıma gelmezdi kivi yiyen bebek oynar ne alakaysa ama güzel bişimiş nasıl farkettiniz hayret..
iyi akşamlar canım
ben de çıkıyorum kızlar görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?