2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet hakkaten pahalı meyvayı yiyinde tapişmeye başlıyo bebeller ee ağızlarnın tatlarını biliyolar hiçte aklıma gelmezdi kivi yiyen bebek oynar ne alakaysa ama güzel bişimiş nasıl farkettiniz hayret..

Benim farketmem çok kolay oldu..Çünkü başka bişeye oynamıyor sıpacım..
Kivi yiyince seviniyor, çocuk benle iletişime geçti ordan...Bak ben bunu seviyom diyor yiyince..

aynen aynennnn... bi kivicide benimki... ben ilk hareketini kivi sayesinde hissettim.. hatta demiştim kuzu hatırlıyomusun, ilk tepiği anlatırken, ''ekşi bişi yemiştim ona tepki verdi diye..'' bende artık kivi yiyip onu mutlu etmete çalışıyom , seviyo çookk..

Ekşi dediğini hatırlıyorum da, kvi olduğunu bilmiyordum..
Kız fmgninki de kiviye tepki veriyo...
Bizim çocuklar sosyetik anacım, elma armut kesmiyor bunları...Egzotik meyve olucak illa...

selam arkadaşlar ben zeynep
bende 17 haftalık hamileyim
ben temmuzda doğum yapacağımı sanıyordum dünkü doktor kontrolümde en geç 20 haziran dedi doktorumuz ben tahmin etmiştim çünkü bu benim 2. bebeğim allah bağışlarsa 1 oğlum var ilki sezeryan olunca sonuç kaçınılmaz oluyo bebeği daha da erken alıolar olsun sağlıklı olsunda mühim değil.
şimdi de kızmım olcakmış okdar çok dua ettim ki kızım olsun diye anlatamam
şimdi de inanamıyorum yok diyorum bu da erkektir.
galiba doğmadan inanamıycam.

kızlarrrrrrrrrr ıyıaksamlarr bren cıkıyorummmm
kuzummmmmmmmm dıkkat et kendıne sakın yormaaaa oykumuzu senı cok ozlıcez yoklugun valla bellı olcak ınsallah yrın sendende guzel haberler duyucazzzz

Hayırlı olsun canım...Ne güzel bi oğlan, bi kız olacak..Allah gönlüne göre vermiş..
İnan inan niye inanmıyorsun kızdır o, doktor kız demiş yaa..

kuzummmmmmmmm dıkkat et kendıne sakın yormaaaa oykumuzu senı cok ozlıcez yoklugun valla bellı olcak ınsallah yrın sendende guzel haberler duyucazzzz

channel ben her geldiğimde gidiyor oluyor

kuzu sen nereye gidiyosun ya uzak bir yere mi anlamadım

ayy ben burayı atlamışım, ne dedin kızzz?? Allah iyiliğini versin

geçmiş olsun canım..
kız bebiş de hayırlı olsun biz de tam kız erkek muhabbeti yapıyoduk

evet bende tam üstüne gelmişim

Allah korumayı görürsün, sen eşeğini sağlam kazığa bağla yine, sonra sabahlara kadar inim inim inlemede..senin iyiliğin için söylüyoz bacım

evet hakkaten pahalı meyvayı yiyinde tapişmeye başlıyo bebeller ee ağızlarnın tatlarını biliyolar hiçte aklıma gelmezdi kivi yiyen bebek oynar ne alakaysa ama güzel bişimiş nasıl farkettiniz hayret..

Hakkaten nası farkettiniz ya

teşekkür ederim suzicim, bizde 3 kardeşiz aynen bi abim ve ablam var, dediğin gibi kızlarım şanslı

ege karısı bak beni deli etme kaynanam demiyo bana senin kadar lafı, erkek olsaymış iyiymişmiş,
kız deliii git başımdan hem gelip sataşıyo töbe töbe ya,
tarlamda verimlidir maşşallah
dikkat et seninkide verimli olmasın canım

Benim farketmem çok kolay oldu..Çünkü başka bişeye oynamıyor sıpacım..
Kivi yiyince seviniyor, çocuk benle iletişime geçti ordan...Bak ben bunu seviyom diyor yiyince..

Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu kuzu

Görüşürüz canım...İnşallah ikimizde güzel haberlerlee gelicez...
ağa,sen de çatla kız, görüyon mu her giden bana ayrı byee diyip gidiyoo...

channel ben her geldiğimde gidiyor oluyor

kuzu sen nereye gidiyosun ya uzak bir yere mi anlamadım

Yok kız, yarın doktora, sonra 2 gün tatil, 2 gün de taşınma izni...5 gün yokum...

ee heralde ege hanımla bizlere haber ucurursun diye düsünüyorum
)
doktordan hayır haberlerle gel inşallaaaah
5 gün sonra bu topikte kızının ultrason fotosu ile bekleniyorsun :)

Hayırlı olsun canım...Ne güzel bi oğlan, bi kız olacak..Allah gönlüne göre vermiş..
İnan inan niye inanmıyorsun kızdır o, doktor kız demiş yaa..

biraz garantici bi yapım var o yüzden yaw..üstelik 12 ve 13. haftalarda erkek dedi iki ayrı doktor da..
ben de şakınlık içindeyim o yüzden. doktora şey dedim ya emin olmadan niye sölüyosunuz noldu peki bu pipi düştümü yani falan diye saçmaladım allahtan doktorum alışıkmış bu tepkilere bana kalsa 9 ay söylemem dedi.

Ekşi dediğini hatırlıyorum da, kvi olduğunu bilmiyordum..
Kız fmgninki de kiviye tepki veriyo...
Bizim çocuklar sosyetik anacım, elma armut kesmiyor bunları...Egzotik meyve olucak illa...

çoğunuz iştesiniz.. canınız çeker diye diyememiştim kızzz ekşi demiştim sadece bende..:))
sahiden hee.. sosyetik valla bebeler..yandık bizzzz

hoşgeldin canım...
Allah bağışlasın oğlusunuda, karnındaki meleğinide..

hellooooo ben geldimmmmmmmmmm
nasilsiniz canlar

hellooo... hoşgeldin şekeümmmmm.. ben iyiyim .. yaman oğlumda iyi şükürrr... sen nasılsın bakemmmm.. bebişin nasıllll

Sevibade seni 5 günlük mıhtarr ilan ediyom bacım, yokluğumda ağayla uğraşacaksın...
Tarla verimli maşallah canım...Belli...

yaaaaaaa,
sürecem seni diyon da, gidiyom diyee nasıl üzülüyon değil mi..
Gelmcem işte, gelmicemmmm.....
gitt gittiğin yerde mutlu ollll
şaka kuzum şaka
gerçek gidiyosun yaa ben üzülüyorumm..

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin..

hellooooo ben geldimmmmmmmmmm
nasilsiniz canlar
hello babyy..
Anam hertelden var bizde de..

iyi akşamlar yarın gecikme öptüm seni

kız ben kız diye sevindim.
Benim tarla fena 4 gebelik 2 doğum inşallah:)))))
yemek yaptınmı

benim kağan bey de iyi içeride sekerim bugün pek oynak değil tembellik yapıyor heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…