2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amanda aman nasılda açıklama yaparmış...
Kız açılmadı o yüzden bişey yazayım dedim:))

:)))))))))
heeeeeeeeeeee
okeyyyyyy
bugun pek kuru gecti site acısından bir girdim bakımdaymıs

neyse yarın telafi ederikk
opuyorum sekerrrrrrrrrrrim
herkese iyi aksamlar kovalasın sizi kel tavşanlarrrrrrrr
byyyyyyyyy

:)))))))))
heeeeeeeeeeee
okeyyyyyy
bugun pek kuru gecti site acısından bir girdim bakımdaymıs

neyse yarın telafi ederikk
opuyorum sekerrrrrrrrrrrim
herkese iyi aksamlar kovalasın sizi kel tavşanlarrrrrrrr
byyyyyyyyy

evt site bakımdaydı . Yarın inşallah görüşürüz cnm. Byee..

fıstıklar hadi size iyi akşamlar,
zinkerbel resme eve gidince bakacağım merak ettim:)
hayde eyvallah

kızlar şuan bir çoğunuz yoksunuz ama ben yine de sorayım size geldiğinizde okur cvp verirsiniz inşallah...

internette tetanoz aşısıyla alakalı bir kaç şey okudum. 20. haftadan sonra vurdurmak gerekiyormuş, siz ne düşünüyorsunuz..

aşı olan arkadaşlarımız oldu, bende günümün dolmasını bekliyorum. sağlık ocakları çağırıyor zaten vurmak için. dr ların kimi öneriyo,kimi sesini çıkarmıyo ama sağlık bakanlığı yapılması gerektiğini söylüyor...

Son düzenleme:

sen ne zaman yaptırcaksın canım yani kaçıncı haftanda yaptırcaksın?

sen ne zaman yaptırcaksın canım yani kaçıncı haftanda yaptırcaksın?

cnm valla 2 hafta önce sağlık ocağından arayıp aşı zamanımın geldiğini söylediler, ve bulunduğumuz hafta içinde gelin dediler, 2 gün önce gittim, bebek hareketlerini gayet net hissetmem gerekiyomuş, istiyosanız yapalım aşıyı dediler, hissediyorum ama iyice belirginleşsin o zaman dedim, cuma ya da pazartesi gidecem. şuan 19+6 yım.20. hafta geçmesi gerekiyo.

ben 20. haftama yeni girdim daha yeni haberim oldu, sağlık ocağı haber veriyor ama ben hamile olduğum sağlık ocağına bildirmedim :44: napmam gerekiyor acaba bu hafta yaptırsam bi sakıncası olmaz sanırım. bende bebeğin hareketlerini tamamen hissdiyorum bi sorun yok yani :44:

tüm sağlık ocakları ücretsiz yapıyo diye biliyorum ama bağlı olduğun bi sağlık ocağı varsa oraya git bence, aşı için gayet uygun zamandasın diye düşünüyorum. ordaki ebelerde bilgilendirir zaten. SAT ın kaç senin ?

17 Eylül benim. bağlı oldğum bi sağlık ocağı yok kontrollere hastaneye gidiyorum yani hiç gitmedim sağlık ocağına. o zaman ben bi iyice araştırayım canım sağol ya.

17 Eylül benim. bağlı oldğum bi sağlık ocağı yok kontrollere hastaneye gidiyorum yani hiç gitmedim sağlık ocağına. o zaman ben bi iyice araştırayım canım sağol ya.

benimki de 14 eylül. sağlık ocağı kilo tansiyon aşı takibi yapıyo, hastanenin haricinde iyi oluyo yani. bilgilendirme falan yapıyolar, bağlı olduğun bi ebe-hemşiren oluyorica ederim...

benimki de 14 eylül. sağlık ocağı kilo tansiyon aşı takibi yapıyo, hastanenin haricinde iyi oluyo yani. bilgilendirme falan yapıyolar, bağlı olduğun bi ebe-hemşiren oluyorica ederim...

tamam canım çok sağol yarın gideyim o zaman ben...

kızlar benim de sağlık ocağı ve tetanozdan haberim yoktu... sağlık ocağından arayıp ısrarla çağırdılar... yaptırdığın kan ve idrar tahlillerini de getir dediler.. gittim.. kaydettiler gebelik bilgilerimi falan... tetanoz yaptılar... bi ay sonra tekrar gel 2. doz için dediler... 17 ocakta gitmiştim....

bende o zaman yarın gideyim
hiç aklıma gelmemişti tetanoz
normal sağlık ocağına gidip yapılıo dimi hamileliğimde sağlık ocağına hiç gitmedim ben

benim arkadaşım gitmişti hastayken sağlık ocağına. etrafınızda gebeler varsa gelsinler kayıtlarını alalım ilgilenelim demişler. (aile hekimliği olayı). ben de gittim, bana bi ebe hemşire verdiler, buna bağlısın dediler, kadın beni ayda 1 arar sorar, hamileliğin gidişatıyla ilgili bilgi verir, çağırır tansiyonuma kiloma bakar, aşı içinde aradı çağırdı. zaten nette de yazıyo, Türkiye nin her yerinde sağlık ocaklarında ücretsiz tetanoz aşısı yapılmaktadır diye. (tabi bunun haricinde hastaneye gidiyorum oradada bi doktorum var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…