offfff en sonunda((
kızlar hepinizi bebek bakımı konusunda bilgilendirmek boynumun borcu bu yüzden alın size bebek bakımı :)
Eki Görüntüle 135655
hahahaha ben bebek bakımını gayet iyi biliyorum))))))))
sanada bakarım istersen bebekk
amanda aman nasılda açıklama yaparmış...ahaha biliyorumm bakmadın mı resime cok komik geldiği için paylaştım zatennn :) yoksa kimsenin çizelgeye kaldıgını düsünmüyorum :)))))))))))
amanda aman nasılda açıklama yaparmış...
Kız açılmadı o yüzden bişey yazayım dedim:))
:)))))))))
heeeeeeeeeeee
okeyyyyyy
bugun pek kuru gecti site acısından bir girdim bakımdaymıs
neyse yarın telafi ederikk
opuyorum sekerrrrrrrrrrrim
herkese iyi aksamlar kovalasın sizi kel tavşanlarrrrrrrr
byyyyyyyyy
kızlar şuan bir çoğunuz yoksunuz ama ben yine de sorayım size geldiğinizde okur cvp verirsiniz inşallah...
internette tetanoz aşısıyla alakalı bir kaç şey okudum. 20. haftadan sonra vurdurmak gerekiyormuş, siz ne düşünüyorsunuz..
aşı olan arkadaşlarımız oldu, bende günümün dolmasını bekliyorum. sağlık ocakları çağırıyor zaten vurmak için. dr ların kimi öneriyo,kimi sesini çıkarmıyo ama sağlık bakanlığı yapılması gerektiğini söylüyor...
sen ne zaman yaptırcaksın canım yani kaçıncı haftanda yaptırcaksın?
cnm valla 2 hafta önce sağlık ocağından arayıp aşı zamanımın geldiğini söylediler, ve bulunduğumuz hafta içinde gelin dediler, 2 gün önce gittim, bebek hareketlerini gayet net hissetmem gerekiyomuş, istiyosanız yapalım aşıyı dediler, hissediyorum ama iyice belirginleşsin o zaman dedim, cuma ya da pazartesi gidecem. şuan 19+6 yım.20. hafta geçmesi gerekiyo.
ben 20. haftama yeni girdim daha yeni haberim oldu, sağlık ocağı haber veriyor ama ben hamile olduğum sağlık ocağına bildirmedim :44: napmam gerekiyor acaba bu hafta yaptırsam bi sakıncası olmaz sanırım. bende bebeğin hareketlerini tamamen hissdiyorum bi sorun yok yani :44:
tüm sağlık ocakları ücretsiz yapıyo diye biliyorum ama bağlı olduğun bi sağlık ocağı varsa oraya git bence, aşı için gayet uygun zamandasın diye düşünüyorum. ordaki ebelerde bilgilendirir zaten. SAT ın kaç senin ?
17 Eylül benim. bağlı oldğum bi sağlık ocağı yok kontrollere hastaneye gidiyorum yani hiç gitmedim sağlık ocağına. o zaman ben bi iyice araştırayım canım sağol ya.
benimki de 14 eylül. sağlık ocağı kilo tansiyon aşı takibi yapıyo, hastanenin haricinde iyi oluyo yani. bilgilendirme falan yapıyolar, bağlı olduğun bi ebe-hemşiren oluyorica ederim...
tamam canım çok sağol yarın gideyim o zaman ben...
bende o zaman yarın gideyim
hiç aklıma gelmemişti tetanoz
normal sağlık ocağına gidip yapılıo dimi hamileliğimde sağlık ocağına hiç gitmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?