2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay valla ben de öğlen gelirken evi zor bırakıp geldim, bi de yoğurt yedim söylemesi ayıp, iyice uykumu getirdi.. evde olsam da uyusam sıcak sıcak tv karşısında... ay ne hoş olurdu :97:

ayyy hem de tv'nin karşısındaaa :) battaniyenin altında çoook canım istedi yaaa...

Sorma ben de ağlamam geçtikten sonra güldüm.. bi de merdivenlerin altında bi masa vardı insanlar nasıl kaçışıyor benimki düşerken üzerlerine düşecek diye :) kocaman adam tabii ödleri koptu.. ben de manyak gibi ağlıyorum aşağıda dikilmiş.. ne manyak çift demişlerdir. ahahahaha kopptum aklıma geldikçeee

en en kötü tansiyondur canım, inşallah o bile değildir. Hiçbişeyi yoktur

Canım nerde varsa şifa arayan Allah şifa versin.İnşallah tedavi edilebilir basit bir şey çıkar sen içini ferah tut

Oo iyi atış mış yani 1 günlük ziyarette :)
Babanneyede kıyamam daha şimdiden kıyamıyor ya torununa

bende malatyalıyım annem babam oralı yani ben istanbul doğma buyume.. ama ekşili köfteyi bilirim allahtan sevmem yoksa hışmıma uğramıştın..

Amanınn valla sevmediğin iyi olmuş o zaman kuzum :) Ya bu ekşi aş ermelerinden başımıza neler geldi hatırlıyorum geçen haftalarda şimdi yazmıcam burda ne olduğunu ama hani annen sana süpriz yapmıştı eve gel ye diye, sen o akşam onda yedin bizzde hepimiz evde yapıp yedik :)))

Aaa biliyorum o asma yaprağı olanını Malatya da da yapılıyor.Ahh he güsel mutfaklar bunlar ekşili mekşili her yemekleri

ye ekşiyi doğur ayşeyi

evet öyle uyuklaması çok hoşuma gidiyor benim de, iş güç de olmıcak tabi..esra erol falan açık olacak oturma odamı özledim valla bi anda
evet canım eve gidiyorum artık. kendi yaptığım yemeği yiyorum hiç değilseç bıktım dışardaki yemeklerden. ama bugün az yedim sanırım hemen acıkacak gibiyim daha 2 saat geçti :)

kız çok güldüm ben de yorumlarına alemsin valla :))) insanların kaçıştığını düşündüm de burda kendi kendime gülüyorum oda arkadaşlarım şuanda yoklar neyseki

ay valla ben de öğlen gelirken evi zor bırakıp geldim, bi de yoğurt yedim söylemesi ayıp, iyice uykumu getirdi.. evde olsam da uyusam sıcak sıcak tv karşısında... ay ne hoş olurdu :97:

ay blueeeeeeee içim geçti resmen hayal ettim kendimi tv karşısında içerde güneşlikler çekili battaniye var sıcacık bir ev elimde kumanda tam uyku halindeyken aklıma geldi...offffff kaderrrr kahpe kaderrrr..

sen öğlen yemeklerine evine mi gidiyorsun ne güzel ya biraz yersin braz uzanırsın..

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim ancak fırsatım oldu ne okudum az once burada sok sok sok bebek özellıkle erkek bebeklert doğumundan hemen 2 ay içinde banyosunu yaptırırken sırtını avucunuzun ıcı ile ovuyormussunuz sonra yavasca siyah noktalar cıkıyomus sonrada kıl köklerı bunu yapmazsan zamanla kendıde cıkarmıs kıyafetler sürtündükce ama yapınca cocuk rahatlarmıs sırtına batmazmıs bır suru yorum vardı okudum sok oldum doğruymus varmıs yapmışlar ya ne ılginc bişey

bende aynı kızlar tatlı yiyince hemen tuzlu yemek istiyorum
ayşeler geliyor ya ondan dır:))))))

ya çilek sussssssssss en sonartık millet bana baktı kahkahayı patlatınca. insanlar kaçışıyor dedin ya . sıktım kendimi ama puffffffff diye ses çıktı:))))))))

ayy sorma ya deli olduk o gün..gerçi bizm hergünümüz aynı... bende bugun hemen acıkır gibi oldum hee.. daha saat 2,30

:)))) benim kocam karikatür gibi zaten :) ben sakar , o karikatür yuvarlanıp gidiyoruz. bi de bebek eklenince tam oluruz artık. bi de köpek istiyoruz bebek 1 yaşına gelince. sitcom gibi yaşarız :)

öğğkkkk birden aklıma kıl kökü siyah nokta geldi midem bulandı . erkek olanlar düşünsün( ığğğ

şüleee üstüme giysem eşofmanları, elimde sıcak ıhlamur, alsam battaniyeyi geçsem tv'nin karşısına.. biraz kestirsem, uyansam biraz seyretsemm.. çok canım istedii (

:96:
Nasıl yani hakikatten şok.Hmm hayal ediyim dedim hayal gözümde canlandıramadım.Yani kıl kökleri ( siyah nokta gibi duran) çocuğun sırtından çıksın diye yapılan bişimiş demi bu

ayy sorma ya deli olduk o gün..gerçi bizm hergünümüz aynı... bende bugun hemen acıkır gibi oldum hee.. daha saat 2,30

Hmm bende bugün öyle oldum ya ahh işte ilk 3 ay bulantıları gidince bööle homini gırtlak olduk

ben de aynen öyle yapıyorum. evde tv karşısında elimde çay,pencereden yağan kar ve karşımda yaprak dökümünün eski bölümleri...

öğğkkkk birden aklıma kıl kökü siyah nokta geldi midem bulandı . erkek olanlar düşünsün( ığğğ

aynen valla bencede benımde 2, kızım valla erkek olanlara yardım diliyorum altını temızlemesi bıle dert tut kaldır sıl koy üstünü sil kızınki hoppppp sil gitsin ben yemege gidiyorum byssssssss

:)))) benim kocam karikatür gibi zaten :) ben sakar , o karikatür yuvarlanıp gidiyoruz. bi de bebek eklenince tam oluruz artık. bi de köpek istiyoruz bebek 1 yaşına gelince. sitcom gibi yaşarız :)

:)) hakkaten süper bi aile olursunuz o zaman :) Allah ağzınızın tadını hiiç bozmasın :)
yaa gerçekten o ne öyle amaa ne gerek var ilk kez duyuyorum ıyghhhh
çok kötü oldu içimmmmmmmmm

ya benim de öyle. bi de ufacık bebeyi nasıl ovalıcaz ben bunu hayal edemedim asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…