2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok acıtıyomu aşı

çok acıtıyomu aşı

ayyyyyy evet sonradan ağrısı oluyo daha önce yaptırmıştım ama gebelikte yenileyelim dediler 5 yılı geçtiği için koruması bitmiştir dediler 11 şubatta ilk dozu yaptırıcam bu arada bebeişler nasıl arkadaşlar geçen hafta hüngür şakırt ağlıyodum bebeğime bişey oldu diye gittim sıpa çok sağlıklıydı oynamıyo diye üzülüyodum şimdide sanki tırnaklarıyla tırmalıyor bazen acısına bile dayanamıyorum ama sonuç mükemmel olunca cefasıda tatlı oluyor :):86:

aşıdan korkuyorum çocuk doğurcam ben de az önce kocaman bi tekmecik yedim, nasıl tatlıydı meleğim

selam kızlar grip geçirenlere geçmiş olsun aman dikkat salgın var
sabhtan giremedim evde temizlik vardı halılar camlar felan tertemiz oldu evim güle güle kirletelim di mi ama

çok acıtıyomu aşı
ben geçen salı oldum aşımı yaparlarken acımadı hiç ama sonra çok ağrıdı ve şişti cumartesi giçti ağrı gözünüzü korkutmak istemem ama

ben aşı yerim ağrırken bebeğimi düşündüm hep ben kocaman kadınım çok canım acıyo o minik bedeniyle nasıl dayanacak bu acılara diye içim cız etti resmen şimdiden

neyse çok uzattım yarın sabah görüşürüz

ooo acıyı biliyorumm yaaa korku başladı valla napsam yaptırmasammı off yaaa neyse arkadaşlar yaptırıcaz dimi mecburen bu arada bugün çocuk esirgeme yurduna gittim ve bulunduğumuz duruma bir daha şükrettim çok güzel villada yaşıyorlar ama her geleni anne sanıyorlar yüreğim cızladı karnımdakinin değerini bir kez daha anladım rabbim o şartlar düşürmesin çünkü kimse çocuğunu vermek istemez bu arada gebze sevgi evindeki çocukların bez ihtiyaçları oluyomuş molfix kullanıyorlarmış yardım yapmak isteyen arkadaşlar özelden msj atabilirler 1 paket bebek bezi çok bişey değil

günaydın kızlar ben geldiimm herkesten önce :))))
rapor hazırlıyorum da veriler gelene kadar bi bakim dedim, ilk günaydını diyeyim :)))

günaydın kızlar ben geldiimm herkesten önce :))))
rapor hazırlıyorum da veriler gelene kadar bi bakim dedim, ilk günaydını diyeyim :)))

Günaydın canımm... Nasılsın? Ben bugün iyice paranoyak oldum , bir an önce doktora gitmem lazım

günaydın güzelliklerrrr..

ne oldu aşkitom neden paranoyak oldun bakimm...
ben zaten hep o moddayım:)) deli gibi kendimi dinliyorum:) yarın görş günümmmmmm çok korkuyorum detaylı incelenecek:)) dua edin

ben zaten hep o moddayım:)) deli gibi kendimi dinliyorum:) yarın görş günümmmmmm çok korkuyorum detaylı incelenecek:)) dua edin

Ay dua etmez olur muyummm, Duru kuzusu çoook sağlıklııdır annesi sakın merak etmee ... Annen doktora ne zaman gidiyordu o da bugün müydü?

Sana merak etme diyorum ama ben 2 gündür karnım küçüldü, ne kadar rahat hareket ediyorum, hala hissedemedim hiçbir şey modunda dolaşıyorum.. Kocama çaktırmamaya çalışıyorum sadece...:18:

Günaydın canımm... Nasılsın? Ben bugün iyice paranoyak oldum , bir an önce doktora gitmem lazım
iyiyim canım sen nasılsın? neden endişelisin ki? yoktur bişey evham yapma fıstık

günaydın canım hemşom ay ne güzel durucuğu yarım saat seyredersin ne güzel, benim gitmeme 25 gün var daha

canım sağol arkadaşım. annemde bugun gidecek. bakalım inş. güzel habere alırız. çok huzursuzsan bi gitsene poliklinğe felan kendi dr gitmezsen .. biraz için rahatlar bişey yoktur bizimde küçüldü osıralarda

Arkadaslar detayliya girdiniz mi 4 boyutluya?
ben yarın detaylıya gircem 4 boyutlumu bilmem:) şeker yüklemesi ve kan tahlillerim yapılcak birde.

iyiyim canım sen nasılsın? neden endişelisin ki? yoktur bişey evham yapma fıstık

günaydın canım hemşom ay ne güzel durucuğu yarım saat seyredersin ne güzel, benim gitmeme 25 gün var daha
günaydın yavruuu sen daha yeni gittin kız. ben 1 aydır bekliyom.. durda görelim:)))))

kızlarrr gunaydınnnn
ben bgn patlıcam heralde okadar karnım sıskııı semserttttttt kayısı yıyom...
biri şiş biri inik dertlere bak:))))) kayısı ye su iç cırcır olursun:))))))

cnmm guzel haberlerını beklıyooruzzz bgn ve yrınn.
ınsallah yaa olım de rahatlım bu vıtamınler benı mahvettı

günaydın bayanlarrr.
bu sabah afedersiniz büyük tuvaletimde çok şiddetli kanama oldu resmen adet gibi doktoruma henüz ulaşamadım...
dua edelim de ters bişey olmasın bebişte

günaydın yavruuu sen daha yeni gittin kız. ben 1 aydır bekliyom.. durda görelim:)))))

doğru ben daha yeni gördüm ama ayrıntılı ultrasonda yarım saat görmek çok güzeldir sanırım, bi de cd vercekler, artık her akşam seyrederim bebemi :))

günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben hastayım yine. akşam acile gittim bronşit başlangıcı ve faranjit olmuşum.
antibiyotik şurup ağrıkesici verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…