kızlar benim de sağlık ocağı ve tetanozdan haberim yoktu... sağlık ocağından arayıp ısrarla çağırdılar... yaptırdığın kan ve idrar tahlillerini de getir dediler.. gittim.. kaydettiler gebelik bilgilerimi falan... tetanoz yaptılar... bi ay sonra tekrar gel 2. doz için dediler... 17 ocakta gitmiştim....
çok acıtıyomu aşı
ayyyyyy evet sonradan ağrısı oluyo daha önce yaptırmıştım ama gebelikte yenileyelim dediler 5 yılı geçtiği için koruması bitmiştir dediler 11 şubatta ilk dozu yaptırıcam bu arada bebeişler nasıl arkadaşlar geçen hafta hüngür şakırt ağlıyodum bebeğime bişey oldu diye gittim sıpa çok sağlıklıydı oynamıyo diye üzülüyodum şimdide sanki tırnaklarıyla tırmalıyor bazen acısına bile dayanamıyorum ama sonuç mükemmel olunca cefasıda tatlı oluyor :):86:
ben bugün oldum.29 temmuzda da son aşım var.sonra hayatım boyunca bidaha aşı olmuycamçok acıtıyomu aşı
ben geçen salı oldum aşımı yaparlarken acımadı hiç ama sonra çok ağrıdı ve şişti cumartesi giçti ağrı gözünüzü korkutmak istemem amaçok acıtıyomu aşı
selam kızlar grip geçirenlere geçmiş olsun aman dikkat salgın var
sabhtan giremedim evde temizlik vardı halılar camlar felan tertemiz oldu evim güle güle kirletelim di mi ama
ben geçen salı oldum aşımı yaparlarken acımadı hiç ama sonra çok ağrıdı ve şişti cumartesi giçti ağrı gözünüzü korkutmak istemem ama
ben aşı yerim ağrırken bebeğimi düşündüm hep ben kocaman kadınım çok canım acıyo o minik bedeniyle nasıl dayanacak bu acılara diye içim cız etti resmen şimdiden
neyse çok uzattım yarın sabah görüşürüz
günaydın kızlar ben geldiimm herkesten önce :))))
rapor hazırlıyorum da veriler gelene kadar bi bakim dedim, ilk günaydını diyeyim :)))
günaydın kızlar ben geldiimm herkesten önce :))))
rapor hazırlıyorum da veriler gelene kadar bi bakim dedim, ilk günaydını diyeyim :)))
Günaydın canımm... Nasılsın? Ben bugün iyice paranoyak oldum , bir an önce doktora gitmem lazım
günaydın güzelliklerrrr..
ne oldu aşkitom neden paranoyak oldun bakimm...
ben zaten hep o moddayım:)) deli gibi kendimi dinliyorum:) yarın görş günümmmmmm çok korkuyorum detaylı incelenecek:)) dua edin
iyiyim canım sen nasılsın? neden endişelisin ki? yoktur bişey evham yapma fıstıkGünaydın canımm... Nasılsın? Ben bugün iyice paranoyak oldum , bir an önce doktora gitmem lazım
günaydın güzelliklerrrr..
ne oldu aşkitom neden paranoyak oldun bakimm...
ben zaten hep o moddayım:)) deli gibi kendimi dinliyorum:) yarın görş günümmmmmm çok korkuyorum detaylı incelenecek:)) dua edin
Arkadaslar detayliya girdiniz mi 4 boyutluya?
iyiyim canım sen nasılsın? neden endişelisin ki? yoktur bişey evham yapma fıstık
günaydın canım hemşomay ne güzel durucuğu yarım saat seyredersin ne güzel, benim gitmeme 25 gün var daha
ne biliyim zuzular , oynasa rahatlıycamm :)
canım sağol arkadaşım. annemde bugun gidecek. bakalım inş. güzel habere alırız. çok huzursuzsan bi gitsene poliklinğe felan kendi dr gitmezsen .. biraz için rahatlar bişey yoktur bizimde küçüldü osıralardaAy dua etmez olur muyummm, Duru kuzusu çoook sağlıklııdır annesi sakın merak etmee... Annen doktora ne zaman gidiyordu o da bugün müydü?
Sana merak etme diyorum ama ben 2 gündür karnım küçüldü, ne kadar rahat hareket ediyorum, hala hissedemedim hiçbir şey modunda dolaşıyorum.. Kocama çaktırmamaya çalışıyorum sadece...:18:
ben yarın detaylıya gircem 4 boyutlumu bilmem:) şeker yüklemesi ve kan tahlillerim yapılcak birde.Arkadaslar detayliya girdiniz mi 4 boyutluya?
günaydın yavruuu sen daha yeni gittin kız. ben 1 aydır bekliyom.. durda görelim:)))))iyiyim canım sen nasılsın? neden endişelisin ki? yoktur bişey evham yapma fıstık
günaydın canım hemşomay ne güzel durucuğu yarım saat seyredersin ne güzel, benim gitmeme 25 gün var daha
biri şiş biri inik dertlere bak:))))) kayısı ye su iç cırcır olursun:))))))kızlarrr gunaydınnnn
ben bgn patlıcam heralde okadar karnım sıskııı semserttttttt kayısı yıyom...
canım sağol arkadaşım. annemde bugun gidecek. bakalım inş. güzel habere alırız. çok huzursuzsan bi gitsene poliklinğe felan kendi dr gitmezsen .. biraz için rahatlar bişey yoktur bizimde küçüldü osıralarda
ben yarın detaylıya gircem 4 boyutlumu bilmem:) şeker yüklemesi ve kan tahlillerim yapılcak birde.
günaydın yavruuu sen daha yeni gittin kız. ben 1 aydır bekliyom.. durda görelim:)))))
biri şiş biri inik dertlere bak:))))) kayısı ye su iç cırcır olursun:))))))
günaydın yavruuu sen daha yeni gittin kız. ben 1 aydır bekliyom.. durda görelim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?