- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
blueee çizelge için teşekkürler çok hoş canım
ben de sadece kendimde var ekşi dedliliği zannediyordum, içim gidiyo. limon portakal birlikte sıkıp içiyorum, verdiği hazzı tarif edemembizim buralarda bat diye bişey vardır, yeşil mercimekle bulgurla yapılan, geçen gün tadı aklıma geldikçe çıldırdım, yapim de yiyim bari dedim, nasıl canım çektiyse koca bir tencere yapmışım, komşulara dağıttım, yine bu da ekşili ve acılı bişey
bende ekşi tuzlu hastayım tatlı yediğimde bile illa arkasından tuzlu yiycem :))
Ayy kıyamam yazık inaşşalh Allahım haırlısıyla tamamına erdirip kucağına almak nasip etsin bu kez.Ayy ay bebekler bir arada büyür gider işte ne güsell ne mutluuBabanne/Anneanne örsün dursun bakalım yelekleri battaniyeleri
kızlar bişey diycem siz.. annemin sürekli tepesi yanıyor ve başı dönüyor uyku hali var. yarın gahiliye ye gidcek ordan nörolojiye sevk ederler sanırım. korkuyorum aklım onda. inşallah beyin le alakalı bir durumu yada ciddi bir hastalığı yokktur. hamilelerin duaları kabul olurmuş. dua edermisiniz allah şifa versin anneciğmiee..
sizlere iyi sohbetler... klasik pazartesi temizliği beni bekler.. saat 2 oldu bu saatten sonra ne yapçaksam..
Saol canım benim sende çok dikkat et.Bol bol C vitamini bombardumanı yapıyorum artık napim ilaç ta alamıyorum doğru dürüst.Doktorum bi öksürük şurubu verdi ama tabi çocuklar için olna birşey, gribe ,öksürüğe banamıısn demedi
Çok dikkat etmemiz lazım dicem ama etsek neolcak virüs bu işte bi yerden gelip buluyorAllah a emanet artık
güle güle kullan canım ne demek
kız sen sivaslımısın yoksa? benim eşimin ailesi de yapmıştı bi kere..
kızlar bişey diycem siz.. annemin sürekli tepesi yanıyor ve başı dönüyor uyku hali var. yarın gahiliye ye gidcek ordan nörolojiye sevk ederler sanırım. korkuyorum aklım onda. inşallah beyin le alakalı bir durumu yada ciddi bir hastalığı yokktur. hamilelerin duaları kabul olurmuş. dua edermisiniz allah şifa versin anneciğmiee..
aslen yozgatlıyım, ama şuan sivas la aramda 100 km var, ilçedeyim
ben de sadece kendimde var ekşi dedliliği zannediyordum, içim gidiyo. limon portakal birlikte sıkıp içiyorum, verdiği hazzı tarif edemembizim buralarda bat diye bişey vardır, yeşil mercimekle bulgurla yapılan, geçen gün tadı aklıma geldikçe çıldırdım, yapim de yiyim bari dedim, nasıl canım çektiyse koca bir tencere yapmışım, komşulara dağıttım, yine bu da ekşili ve acılı bişey
sizlere iyi sohbetler... klasik pazartesi temizliği beni bekler.. saat 2 oldu bu saatten sonra ne yapçaksam..
inşallah menopozla ilgilidir yaa korkutuyor beni valla..allah acil şifa versin canım ...tansiyonla ilgili veya menopozla ilgilide olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme benim annem menopoza girerken hep tepesinin yandığını ağrıdığını söylüyodu
hahaha çok güldüm yaya bi de bu gece sabaha kadar rüyamda kavun yedim, sabah uyandığımda ağzımı şapırdatıyodum hala, yatakta bi kahkaha attım noluyo yaff diye
sağol canım amin inşallah allah kabul etsinn.Çok çok geçmiş olsun, hiçbir şeycikler yoktur Allah korusun.. Allah uzun ömür versin melek annelerimize, ben ettim bile duamı, Allah kabul eder inşallah..
aminnnnnnnnnnnnnnn keyifsizim yarın annem dr gidcek çarşamba ben hayırlısıyla perşembe olsada atlatsak.canım geçmiş olsun inşallah önemli bi şeyi yoktur..Allah şifa versin sizlere bağışlasın..
Bende aynı durumdayım işte.Bak greyfurt -limon- portakal üçlüsüde müthişş ekşi .Bende öyle gideriyorum ekşi krizimi. Nerelisiniz siz.Sanki duymuştum bahsettiğin yemeği.Benim Anneannem Malatyalı onlarda da ekşili köfte ve gibi bulgur içerikli ve sumak ekşili yemekler var.Müthiş. Yaa kızlar kızcak yine aş erme durumları tavan yapacak diye
benim eşim de aynen :)hmm demek orada da var, onlar da aynısını yapıyorlar.. eşim de çok sever yeşil mercimeği..
Bende aynı durumdayım işte.Bak greyfurt -limon- portakal üçlüsüde müthişş ekşi .Bende öyle gideriyorum ekşi krizimi. Nerelisiniz siz.Sanki duymuştum bahsettiğin yemeği.Benim Anneannem Malatyalı onlarda da ekşili köfte ve gibi bulgur içerikli ve sumak ekşili yemekler var.Müthiş. Yaa kızlar kızcak yine aş erme durumları tavan yapacak diye
aman boşver yay kendini bu gün.. evde olsam yatardım acayip uykum geldi
ahahahaha ya özür dilerim ama çok güldüm hatta kahkaha attım.. düşemene acayip gülerim.. yazık adamcağıza:) seni düşünüyor bide..bana da bu saatlerde feci uyku bastırıyor. dinlenemedim de iyi haftasonu
ayy kızlaar kocam bi düştü c.tesi gözümün önündee merdivenlerden bir cafede. Fecii korktum, anında japon çizgi filmlerindeki gibi ağlamaya başladım zaten. adam düştüğü yerden "karıma su verin" diye bağırıyordu kendini bıraktı, o kadar tepki verdim ki korkmuş bana bişey olucak diye
ben dua okudum bıle annene canım sen kotu dusunmee fıstık..
ya oda kafayı bıseye felan takmıstır belkı yada tansıyon felanmı acaba.
ınsallah hayırlı sonuclarla gelırr cnmcımmm
ay valla ben de öğlen gelirken evi zor bırakıp geldim, bi de yoğurt yedim söylemesi ayıp, iyice uykumu getirdi.. evde olsam da uyusam sıcak sıcak tv karşısında... ay ne hoş olurdu :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?