2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sizlere iyi sohbetler... klasik pazartesi temizliği beni bekler.. saat 2 oldu bu saatten sonra ne yapçaksam..

blueee çizelge için teşekkürler çok hoş canım

güle güle kullan canım ne demek

kız sen sivaslımısın yoksa? benim eşimin ailesi de yapmıştı bi kere..

canım onlar rızedeler. yalnız cok guldum bu yemın torenıne gıtmıstı 1 gun esının yanına ordan kalma hehehehhe:))))

babanne zaten oruyor sureklı hatta dıokı ayyy bız bu kızı nası verceez bende dedım anne bız onun tursusunu kurcazzz:):):):)

Çok çok geçmiş olsun, hiçbir şeycikler yoktur Allah korusun.. Allah uzun ömür versin melek annelerimize, ben ettim bile duamı, Allah kabul eder inşallah..

sizlere iyi sohbetler... klasik pazartesi temizliği beni bekler.. saat 2 oldu bu saatten sonra ne yapçaksam..

ben kocamla birlikte yapıyorum yapacaksam, yoksa kadın geliyor, gerçi ben çalışıyorum sen evdemisin bilmiyorum ama ben tek başıma mümkün değil yapamıyorum zaten..kovayı taşımak bile çok zor..

bende geçen hafta nezle atlattım ama sizinkiler kadar ağır değildi bir haftada bitti
ıhlamura bal zencefil kattım doktor şurup ve pastil verdi birde brun tıkanıklığı için deniz suyu yazdı çok iyi geldi o su inşallah sen ve diğer arkadaşlarda bir an önce iyileşir

canım geçmiş olsun inşallah önemli bi şeyi yoktur..Allah şifa versin sizlere bağışlasın..

allah acil şifa versin canım ...tansiyonla ilgili veya menopozla ilgilide olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme benim annem menopoza girerken hep tepesinin yandığını ağrıdığını söylüyodu

Bende aynı durumdayım işte.Bak greyfurt -limon- portakal üçlüsüde müthişş ekşi .Bende öyle gideriyorum ekşi krizimi. Nerelisiniz siz.Sanki duymuştum bahsettiğin yemeği.Benim Anneannem Malatyalı onlarda da ekşili köfte ve gibi bulgur içerikli ve sumak ekşili yemekler var.Müthiş. Yaa kızlar kızcak yine aş erme durumları tavan yapacak diye

bana da bu saatlerde feci uyku bastırıyor. dinlenemedim de iyi haftasonu
ayy kızlaar kocam bi düştü c.tesi gözümün önündee merdivenlerden bir cafede. Fecii korktum, anında japon çizgi filmlerindeki gibi ağlamaya başladım zaten. adam düştüğü yerden "karıma su verin" diye bağırıyordu kendini bıraktı, o kadar tepki verdim ki korkmuş bana bişey olucak diye

ben dua okudum bıle annene canım sen kotu dusunmee fıstık..
ya oda kafayı bıseye felan takmıstır belkı yada tansıyon felanmı acaba.
ınsallah hayırlı sonuclarla gelırr cnmcımmm

allah acil şifa versin canım ...tansiyonla ilgili veya menopozla ilgilide olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme benim annem menopoza girerken hep tepesinin yandığını ağrıdığını söylüyodu
inşallah menopozla ilgilidir yaa korkutuyor beni valla..

ya bi de bu gece sabaha kadar rüyamda kavun yedim, sabah uyandığımda ağzımı şapırdatıyodum hala, yatakta bi kahkaha attım noluyo yaff diye
hahaha çok güldüm ya

Çok çok geçmiş olsun, hiçbir şeycikler yoktur Allah korusun.. Allah uzun ömür versin melek annelerimize, ben ettim bile duamı, Allah kabul eder inşallah..
sağol canım amin inşallah allah kabul etsinn.

canım geçmiş olsun inşallah önemli bi şeyi yoktur..Allah şifa versin sizlere bağışlasın..
aminnnnnnnnnnnnnnn keyifsizim yarın annem dr gidcek çarşamba ben hayırlısıyla perşembe olsada atlatsak.

bende malatyalıyım annem babam oralı yani ben istanbul doğma buyume.. ama ekşili köfteyi bilirim allahtan sevmem yoksa hışmıma uğramıştın..

hmm demek orada da var, onlar da aynısını yapıyorlar.. eşim de çok sever yeşil mercimeği..
benim eşim de aynen :)

ekşili yiyecekler iç anadolu bölgesinde çok seviliyo. ankara dolaylarında asma yaprağıyla yenilen bu bahsettiğim ekşili bat var, yozgat tarafında bu anlattığım acılı ekşili bat var. ayyyyy canım çekmeye başladı. ben mersinden gelin geldim, oralar pek bilmez böyle şeyleri

aman boşver yay kendini bu gün.. evde olsam yatardım acayip uykum geldi

ay valla ben de öğlen gelirken evi zor bırakıp geldim, bi de yoğurt yedim söylemesi ayıp, iyice uykumu getirdi.. evde olsam da uyusam sıcak sıcak tv karşısında... ay ne hoş olurdu :97:

ahahahaha ya özür dilerim ama çok güldüm hatta kahkaha attım.. düşemene acayip gülerim.. yazık adamcağıza:) seni düşünüyor bide..

ben dua okudum bıle annene canım sen kotu dusunmee fıstık..
ya oda kafayı bıseye felan takmıstır belkı yada tansıyon felanmı acaba.
ınsallah hayırlı sonuclarla gelırr cnmcımmm

amin canım ... aslında tansiyonu düşüktü geçen gün ama arada hep böyle oluyor. bide ben en kötüsünü düşnürüm hemen. allah korusun hepsini..

ay valla ben de öğlen gelirken evi zor bırakıp geldim, bi de yoğurt yedim söylemesi ayıp, iyice uykumu getirdi.. evde olsam da uyusam sıcak sıcak tv karşısında... ay ne hoş olurdu :97:

ay blueeeeeeee içim geçti resmen hayal ettim kendimi tv karşısında içerde güneşlikler çekili battaniye var sıcacık bir ev elimde kumanda tam uyku halindeyken aklıma geldi...offffff kaderrrr kahpe kaderrrr..

sen öğlen yemeklerine evine mi gidiyorsun ne güzel ya biraz yersin braz uzanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…