2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

etkilenmez olurlar mı... ben geçen kontrolümde eşimle kavga edip ağlayıp gittim doktora.. tam kapıda oldu hatta. ultrasonda bi baktık benim kasmış kendini , büzmüş kollarıyla kapatmış vücudunu.. ay o kadar kötü olmuştum ki anlatamammm

öncelikle avatarın çok güzel olmuş kim bu dedim:))))))
iç ilaçlarını ihmal etme tabi canım daha kötü olmamak içn..
yarın senide ararım yanlış anlama sen genelde sabah giriyorsun ya kızlara haber veremezsin işinde yoğun o yüzden sanada haber veririim iyi olalımda:)))))
sen evini de temizledin iyice üşüttün.. bitttimi yerleştinmi..
bebişin hareketleri ne durumda benim evdeyken daha iyi burda arada hissediyorum. bide aşşağıyı tırmalıyor gibi. seninde öylemi

aaaaaa ilk oda habaeri çok güzel hayırlara vesile olsun inşallah. güzel bebişimiz iyi uykular yapsın yatağında. öfke nöbetleri((((( ben hep nçöbetteyim ozaman... sakin olmak lazım ama elde değil.

yazıııkkk gozumun onune benımkı geldı valla cocukcagz etkılenmıstır..
neyse bu bana ders oldu zaten esıme dedım ne sen ne ben bu bebek kadar onemlı degıl dıye umarım yasadıgım sınır etkılememıstır bı daha mı kafaya bısey takacagım aslaa bu pişmanlık bana yeter

benimki de öksürükten muzdarip bu aralar.
çocuk hoplaya hoplaya bir hal oldu :)
diyodur annem neden hoplatıyo beni

ay canım benim ya küçücük şeyler orada bile hissediyolar

ama ege bu oyle boyle bı nobet degıldı yaa kendımı tanıyamadım deli gibi

günaydııınnnnnn
kuzum nen var. senden sade bir günaydın beklemezdim. canın mı sıkkın. genelde hoplaya zıplaya gelirsin..

benimki de öksürükten muzdarip bu aralar.
çocuk hoplaya hoplaya bir hal oldu :)
canım yaa nasıl korkuyolar ozaman bende hapşirınca birden tekmeliyor ya bayılıyorum. ya ben sadistmiyim çocuğu sıkıştırırım ya hapşırırım allah allah

ayyyy korktu bebiş. ben hep sinirli pozisyonda olduğum için kızım kaşlarını çatarak çıkacak valla:)))

çilek hala eşin aklıma geliyor düştü ya:)))))

belim ağrıyoooooooooooo

günaydın arkadaşlar, bir problem yoktur inşallah...
günaydınn cnmm yok bir problem şükür iyiyiz hepimiz.
bende sözcü gibi herkesin adına konuşuyorum ağayım ya:)))))
sen nasıslın

belim ağrıyoooooooooooo

aa benimde ağrım vardı dün . hatta eylüle banyo yaptırırken bacaklarıma ağrı indi belimden . eşim dedi artık kaç aylık olsun normaldir..

evt artık tanır olduk ..:)

evt öle yaaa birde hmile kıyafeti bakacaktım kaç gündür kardan çıkamadım bi yere artık dar geliyo pantolonlarım ona canım sıkkın ufff... süper ii bişey var ama hareketleri artık daha sert olmaya başladı

lunapark gibi geliyordur ona alışmıştır artık :) hoplaya hoplaya uyuyordur kuzu içeride :)

inşallah eğleniyordur. ben kasıklarımda ağrı hissediyorum öksürdükçe. yara gibi ağrıyor artık.

Havaya uygun olsun dedim. bide canım kocamın yarın doğum günü. romantikliğim tuttu :)

Yok canım benim alınmadım. Farketmez zaten kuzuya haber ver. güzel haberini alalım yeter.
evin yerleşimi c.tesi bitti. pazar akşamı yemeğe misafir bile ağırladım.

bebişi evde daha çok hissediyorum ben. gün içinde nadiren hissettiğim oluyor.
ama akşamları uzandığımda başlıyor bizimki hareketlenmeye.
tırmalama gibi olmuyor bende. cuma günü kasığımın sol tarafında saplanır şekilde adet sancısı gibi ağrım oldu. o gün geçti şükür.
birde dün akşam ilk defa bebiş hareket ederken karnımın içinde ağrı hissettim. sende hiç oldu mu?

ahahaha demi hemen anlıyoruz halimizden. kolay değil 5 ay devirdik nerdeyse beraberce.. kim deli kim akıllı biliyoruz:))
hadi yap kahvaltını gel. bendearada girip çıkıyorum zaten

mutlu yıllar eşine yarında bizim nikah olalı resmiyette ve dinen evleneli 1 yıl oluyo 02.02.2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…