ben bi kaç örnek veriyimmi ben buraya 2009 da atandım 9. Tercihimdi hilmi kardeşlerinin arasında 9. Sırada 1979 dogumlu bebikimde nş. 19 haziranda dünyaya gelicek evinde 9. Nuramarasını aldık işde böle
ne güzel canım nice senelere inşallah.
Sağol canım. çok teşekkür ederim.
Nooldu niye gülüyonuz. Fransız kaldım yine.
Canım hepimizde bu endişe var ama çok yorma kafanı. Olacağına varacak eninde sonunda.
Endişelenip,kendini üzüp, kafanı meşgul etme.
çileğin eşi pazar günü düşmüş . çilek başlamış ağlamaya .adamcağızın düştüğü yer merdivenmiş altta insanlar kaçışmaya başlamış masalar varmış:)) ama tabi çilek bunu bir anlatışı vardı öldüm gülmekten. Hala aklıma geliyor. Ona güldük
ne güzel canım nice senelere inşallah.
Sağol canım. çok teşekkür ederim.
Nooldu niye gülüyonuz. fransız kaldım yine.
canım hepimizde bu endişe var ama çok yorma kafanı. olacağına varacak eninde sonunda.
endişelenip,kendini üzüp, kafanı meşgul etme.
ya sorma.. yukarı lavaboya çıktı kocam. ben de aşağıda oturuyorum merdivenleri görüyorum. Merdivenlerin bittiği yerde de masalar var . bu üst basamaktan bi bastı, basmasıyla yuvarlanmaya başladı. Onun yuvarlanmaya başlamasıyla ben fırladım ayağa japon bebekleri gibi ağlamaya başladım :))) benim ki iri ya, düş düş bitmedi. Alttaki masalar nasıl kaçışıyorlar :) ben ağlarım, o düştüğü yerden karıma su verin diye bağırır :)
ay en komiği bu ayağa kalkınca ben sustum, biz oturduk yemek yedik yaa :)))
kendime negel olamıyorum resmen yaaa her kontrolde aynı korkular
kocama felan anlatsam kesin tımarhaneye yatırır beni artık
bebeğin hareketlerini hissetmeye başlasam belki azalır biraz offf
hareketleri hissetmediğsen normaldir güzelim endişelenmen. Ama ben hissettiğim halde bile endişeleniyorum. Rahat ol sen böyle yaparak zarar veriyorsun bebişe..kendime negel olamıyorum resmen yaaa her kontrolde aynı korkular
kocama felan anlatsam kesin tımarhaneye yatırır beni artık
bebeğin hareketlerini hissetmeye başlasam belki azalır biraz offf
çileekkkkkkkk ya çok komiksin ya. Arkadaşa okuttum gözlerinden yaş geldi:))))))))))ya sorma.. Yukarı lavaboya çıktı kocam. Ben de aşağıda oturuyorum merdivenleri görüyorum. Merdivenlerin bittiği yerde de masalar var . Bu üst basamaktan bi bastı, basmasıyla yuvarlanmaya başladı. Onun yuvarlanmaya başlamasıyla ben fırladım ayağa japon bebekleri gibi ağlamaya başladım :))) benim ki iri ya, düş düş bitmedi. Alttaki masalar nasıl kaçışıyorlar :) ben ağlarım, o düştüğü yerden karıma su verin diye bağırır :)
ya sorma.. yukarı lavaboya çıktı kocam. ben de aşağıda oturuyorum merdivenleri görüyorum. Merdivenlerin bittiği yerde de masalar var . bu üst basamaktan bi bastı, basmasıyla yuvarlanmaya başladı. Onun yuvarlanmaya başlamasıyla ben fırladım ayağa japon bebekleri gibi ağlamaya başladım :))) benim ki iri ya, düş düş bitmedi. Alttaki masalar nasıl kaçışıyorlar :) ben ağlarım, o düştüğü yerden karıma su verin diye bağırır :)
ayyyy kıs sus dudağım çok acıdı uçugum var hayy ilahi iri yaa diyo bidebazen eşim karda tökezliyo ben başlıyom gülmeye
hissedemiyorum egecim yaaahareketleri hissetmediğsen normaldir güzelim endişelenmen. Ama ben hissettiğim halde bile endişeleniyorum. Rahat ol sen böyle yaparak zarar veriyorsun bebişe..
çileekkkkkkkk ya çok komiksin ya. Arkadaşa okuttum gözlerinden yaş geldi:))))))))))
ya ben de dayanamıyorum çok gülüyorum..
Ama Allah korusun bizim de feci dikkat etmemiz lazımmmmm, hele karda
hareketleri hissetmediğsen normaldir güzelim endişelenmen. Ama ben hissettiğim halde bile endişeleniyorum. Rahat ol sen böyle yaparak zarar veriyorsun bebişe..
çileekkkkkkkk ya çok komiksin ya. Arkadaşa okuttum gözlerinden yaş geldi:))))))))))
Yazık kız adamcağız o halde bile seni düşünüyor.
Allahtan biyeri kırılmamış.
Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
Unutulmaz bir yemek olmuş :)))
geçmiş olsun canım yaaa dün benim kocişte buzda kayıp düşmüş işe giderken çok korktum ya biyeri kırılsaydı ben hamile o kırık nasıl bakardık birbirimize
ben ona hep diyorum kendine dikkat et eskisi gibi değilim hamilelikten hiçbişey yapamıyorum diye
vallahi güzelim naz değil bana kalsa yapıcam ama yaptırmıyor annem ve kocam yine de onların görmediği yerde duramıyorum yapıyorum bişeylerAhahahaha adam duysa diycek ki beni maskara yaptınnn :) annemlere de anlattım ölüyorlardı gülmekten. Çocuk diyecek ki kaynanaya bak ben düştüm o gülüyor .)))
Sağol canımm, walla o kadar ağladım ki korktu o da aklım gitti sandı herhalde :)
Ben de hiç eskisi gibi iş yapamıyorum , boşver daha güzel işte nazlanıp duralım bi daha bu kadar nazlanamayız :))
gğnaydın cnm. çok şükür neşemiz yerinde sninde güzel haberlerin varmış. Paşadır o paşaa hareket etmiştir artık. Maşallahhhhgünaydın kızlaaaar
Anladığım kadarıyla herkes iyi keyifler yerinde gibi. Valla sizi böyle görünce ben de iyi oluyorum..
kızlar bu arada ben de karnımda artık bişiyler hissetmeye başladım. Ishal olunca ya da gaz varken karında hissedilen hareketlere benziyo ama tam böyle rahim bölgemde ve daha yüzeye yakın. Ilk bebek olduğu için tam emin olamıyorum bizim paşa mı oynuyo ama inşallah odur içimde bi canlı var çok tuhaf ve çok güzel ama yaaaa
az kaldı cnm 2-3 güne hissedersin. Hatta o hareketlidir de sen anlamıyorsundur.. Ilk bebek ya normaldir. Bi sorun olsaydı şimdiye ohooooo belli olurdu..bize takıl bak burda bisürü deli var.. Gülmekten iş yapamadım çilek yüzünden...hissedemiyorum egecim yaaa
belkide hissediyorumda bebek olduğunu anlamıyorum dr umda daha var hissetmene diyor
ayyyy şu kontrolu ve ayrıntılıyı atlatsaydım
perşembeye kadar saat sayarım şimdi bir de randevu taaaa saat 4 te
en iyisi erken çıkıp çarşıda gezmek
gğnaydın cnm. çok şükür neşemiz yerinde sninde güzel haberlerin varmış. Paşadır o paşaa hareket etmiştir artık. Maşallahhhh
az kaldı cnm 2-3 güne hissedersin. Hatta o hareketlidir de sen anlamıyorsundur.. Ilk bebek ya normaldir. Bi sorun olsaydı şimdiye ohooooo belli olurdu..bize takıl bak burda bisürü deli var.. Gülmekten iş yapamadım çilek yüzünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?