kuzum nen var. senden sade bir günaydın beklemezdim. canın mı sıkkın. genelde hoplaya zıplaya gelirsin..
canım yaa nasıl korkuyolar ozaman bende hapşirınca birden tekmeliyor ya bayılıyorum. ya ben sadistmiyim çocuğu sıkıştırırım ya hapşırırım allah allah
ayyyy korktu bebiş. ben hep sinirli pozisyonda olduğum için kızım kaşlarını çatarak çıkacak valla:)))
çilek hala eşin aklıma geliyor düştü ya:)))))
belim ağrıyoooooooooooo
çok güzel hareketler bunlar:)))))))))))))))))) yaşasın herkes hissediyor artık. channel ve çilek hadi kızlar siz kaldınız..ben de iyiyim çok şükür, yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım artık biraz geç oldu ama :)
karnım büyümüyor diye dertleniyordun biz sana dedik kalsın öyle ne güzel diye. şimdi ne giycem derdine başla. bende baya bi kıyafet aldım ama hep aynı şeyleri giyiyoruz ya daraldım. bot giymek yeirnde topuklu çizme giymek istiyorum:)evt öle yaaa birde hmile kıyafeti bakacaktım kaç gündür kardan çıkamadım bi yere artık dar geliyo pantolonlarım ona canım sıkkın ufff... süper ii bişey var ama hareketleri artık daha sert olmaya başladı
cnm benimde ağrım oluyor neden bebişler byüdü yerler daralıyor. döndükçe biyerlere çarpıyor. normaldir. kaburganız batacak karnınıza dik oturacaksınız beliniz ağrıycak bundan sonra başlıyor zorluklar offf lamalar..bende hareketleri akşam daha iyi hissediyorum. gündüz hep alta vuruyor:84:inşallah eğleniyordur. ben kasıklarımda ağrı hissediyorum öksürdükçe. yara gibi ağrıyor artık.
Havaya uygun olsun dedim. bide canım kocamın yarın doğum günü. romantikliğim tuttu :)
Yok canım benim alınmadım. Farketmez zaten kuzuya haber ver. güzel haberini alalım yeter.
evin yerleşimi c.tesi bitti. pazar akşamı yemeğe misafir bile ağırladım.
bebişi evde daha çok hissediyorum ben. gün içinde nadiren hissettiğim oluyor.
ama akşamları uzandığımda başlıyor bizimki hareketlenmeye.
tırmalama gibi olmuyor bende. cuma günü kasığımın sol tarafında saplanır şekilde adet sancısı gibi ağrım oldu. o gün geçti şükür.
birde dün akşam ilk defa bebiş hareket ederken karnımın içinde ağrı hissettim. sende hiç oldu mu?
diyodur annem neden hoplatıyo beni
canım yaa nasıl korkuyolar ozaman bende hapşirınca birden tekmeliyor ya bayılıyorum. ya ben sadistmiyim çocuğu sıkıştırırım ya hapşırırım allah allah
ben de iyiyim çok şükür, yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım artık biraz geç oldu ama :)
inşallah eğleniyordur. ben kasıklarımda ağrı hissediyorum öksürdükçe. yara gibi ağrıyor artık.
Havaya uygun olsun dedim. bide canım kocamın yarın doğum günü. romantikliğim tuttu :)
Yok canım benim alınmadım. Farketmez zaten kuzuya haber ver. güzel haberini alalım yeter.
evin yerleşimi c.tesi bitti. pazar akşamı yemeğe misafir bile ağırladım.
bebişi evde daha çok hissediyorum ben. gün içinde nadiren hissettiğim oluyor.
ama akşamları uzandığımda başlıyor bizimki hareketlenmeye.
tırmalama gibi olmuyor bende. cuma günü kasığımın sol tarafında saplanır şekilde adet sancısı gibi ağrım oldu. o gün geçti şükür.
birde dün akşam ilk defa bebiş hareket ederken karnımın içinde ağrı hissettim. sende hiç oldu mu?
ahaha ya bi sus ya aklıma getirme müdür karşımda:)))))))))Ahahaha dün benim de aklıma geldikçe güldüm :) bi de iri adam görmeniz lazımdı :)))
geçmiş olsun canım yaao bana da oluyor yatmadan da geçmiyor
mutlu yıllar eşine yarında bizim nikah olalı resmiyette ve dinen evleneli 1 yıl oluyo02.02.2010
cnm benimde ağrım oluyor neden bebişler byüdü yerler daralıyor. döndükçe biyerlere çarpıyor. normaldir. kaburganız batacak karnınıza dik oturacaksınız beliniz ağrıycak bundan sonra başlıyor zorluklar offf lamalar..bende hareketleri akşam daha iyi hissediyorum. gündüz hep alta vuruyor:84:
ahaha ya bi sus ya aklıma getirme müdür karşımda:)))))))))
fmgg pardon unuttum eşine nice nice mutlu yıllar canım. seninle bebişi ile sağlıklı uzun ömürler..
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
grip olanlara tekrar geçmiş olsun
bende psikopata bağlamış durumdayım bu hafta ayrıntılı var ve ben yine bebeğim iyimi yaşıyormu diye saçmalamaya başladım kimseye de bişey diyemiyorum ama kendi kendimi yiyorum resmen
kontrol varsa son hafta hep bu endişelerle geçiyor benim nedense bir türlü atlatamadım ben yaa yolu yarıladık ama ben hala ilk gün kadar endişeliyim
budur işte fatma normal hayata döndü:)))))Erken kalkmak mecburen
İşe gitmek mecburen
Eve dönmek mecburen
Mecburiyetten
Oh sesleri of olunca
Her kafadan ses çıkınca
Şaşırınca bunalınca
Mecburiyetten
Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburiyetten
Olan olsun bıraktım
Anlamı yok zorlamanın
Şans kadere inandım
Mecburiyetten
Birçok güzeller sevdim
Birini biraz fazla
Gönül eşit sevmiyor
Mecburiyetten
Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburiyetten
aaaaa neden hiç şaşırmadım dersin. çünküburada 60 kişi isek 60 da aynı. hepimizde o endişe var. ama öyle yapmamalıyız. sende telkinde bulun bebişim anneye ne güzellik yapacaksın bakalım kontrolde de felan işte..günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bende psikopata bağlamış durumdayım bu hafta ayrıntılı var ve ben yine bebeğim iyimi yaşıyormu diye saçmalamaya başladım kimseye de bişey diyemiyorum ama kendi kendimi yiyorum resmen
kontrol varsa son hafta hep bu endişelerle geçiyor benim nedense bir türlü atlatamadım ben yaa yolu yarıladık ama ben hala ilk gün kadar endişeliyim
:)))))))))) koca göbekli fatma şişko fatmaaaaevet ege karnım büyüdü artık gören herkes brden ne büyüdün sen diyoakşamları dahada büyüyo
bende dün gerçek anlamda hissettim diyebilirim hep hafif oluyodu dün akşam yattık üç dört kez baya vurdu göbeğimin altında eşimde hissetti çok zevkliydi ....kasık ağrısı iki üç gündür bendede var sağ kasığım bıçak batması gibi oluyo
sağolasın egecim:) ugurlu sayısı olan var mı kızalr ben mesela hayatım sanki 9 un üzerine kurulmuş gibi hissediyrum yaa
pis ege pis ege pis ege
Az önce radyoda o şarkı çalıyordu
uğurlu sayım yok tur ama 4 SAYISINI SEVERİM. VE KESİNLİKLE TEK SAYIYI SEVEMEM.
TAKINTIM VARDIR BİŞEY YERKEN BİSKÜVİ FELAN ÇİFT YEMEYE DİKKAT EDERİM..
mutlu yıllar eşine yarında bizim nikah olalı resmiyette ve dinen evleneli 1 yıl oluyo02.02.2010
fmgg pardon unuttum eşine nice nice mutlu yıllar canım. seninle bebişi ile sağlıklı uzun ömürler..
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
evet ege karnım büyüdü artık gören herkes brden ne büyüdün sen diyoakşamları dahada büyüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?