2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahaha dün benim de aklıma geldikçe güldüm :) bi de iri adam görmeniz lazımdı :)))

belim ağrıyoooooooooooo

geçmiş olsun canım yaa o bana da oluyor yatmadan da geçmiyor

ben de iyiyim çok şükür, yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım artık biraz geç oldu ama :)
çok güzel hareketler bunlar:)))))))))))))))))) yaşasın herkes hissediyor artık. channel ve çilek hadi kızlar siz kaldınız..

karnım büyümüyor diye dertleniyordun biz sana dedik kalsın öyle ne güzel diye. şimdi ne giycem derdine başla. bende baya bi kıyafet aldım ama hep aynı şeyleri giyiyoruz ya daraldım. bot giymek yeirnde topuklu çizme giymek istiyorum:)

cnm benimde ağrım oluyor neden bebişler byüdü yerler daralıyor. döndükçe biyerlere çarpıyor. normaldir. kaburganız batacak karnınıza dik oturacaksınız beliniz ağrıycak bundan sonra başlıyor zorluklar offf lamalar..bende hareketleri akşam daha iyi hissediyorum. gündüz hep alta vuruyor:84:

diyodur annem neden hoplatıyo beni

Ne pisikopat annem var hiç derdi bitmiyor diyodur kesin :)))))

canım yaa nasıl korkuyolar ozaman bende hapşirınca birden tekmeliyor ya bayılıyorum. ya ben sadistmiyim çocuğu sıkıştırırım ya hapşırırım allah allah

sadist anne seni :))

ben de iyiyim çok şükür, yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım artık biraz geç oldu ama :)

Günaydın canım.

Erken kalkmak mecburen
İşe gitmek mecburen
Eve dönmek mecburen
Mecburiyetten

Oh sesleri of olunca
Her kafadan ses çıkınca
Şaşırınca bunalınca
Mecburiyetten

Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburiyetten

Olan olsun bıraktım
Anlamı yok zorlamanın
Şans kadere inandım
Mecburiyetten

Birçok güzeller sevdim
Birini biraz fazla
Gönül eşit sevmiyor
Mecburiyetten

Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburen mecburen
Mecburiyetten

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
grip olanlara tekrar geçmiş olsun

bende psikopata bağlamış durumdayım bu hafta ayrıntılı var ve ben yine bebeğim iyimi yaşıyormu diye saçmalamaya başladım kimseye de bişey diyemiyorum ama kendi kendimi yiyorum resmen
kontrol varsa son hafta hep bu endişelerle geçiyor benim nedense bir türlü atlatamadım ben yaa yolu yarıladık ama ben hala ilk gün kadar endişeliyim

evet ege karnım büyüdü artık gören herkes brden ne büyüdün sen diyo akşamları dahada büyüyo

bende dün gerçek anlamda hissettim diyebilirim hep hafif oluyodu dün akşam yattık üç dört kez baya vurdu göbeğimin altında eşimde hissetti çok zevkliydi ....kasık ağrısı iki üç gündür bendede var sağ kasığım bıçak batması gibi oluyo

Ahahaha dün benim de aklıma geldikçe güldüm :) bi de iri adam görmeniz lazımdı :)))

geçmiş olsun canım yaa o bana da oluyor yatmadan da geçmiyor
ahaha ya bi sus ya aklıma getirme müdür karşımda:)))))))))

mutlu yıllar eşine yarında bizim nikah olalı resmiyette ve dinen evleneli 1 yıl oluyo 02.02.2010

fmgg pardon unuttum eşine nice nice mutlu yıllar canım. seninle bebişi ile sağlıklı uzun ömürler..

Alta vurunca da çok kötü oluyor ya..
evet zor günler bundan sonra başlayacak.
allah yardımcımız olsun.

Fatmacım bel ağrısı çok fena en ufak bir yorgunlukta hemen belim ağrıyor. şimdi öksürürken ağrıyor ayaktayken öksüremiyorum belim kopacak gibi oluyor. Sürekli çekiyorum bel ağrısı.

fmgg pardon unuttum eşine nice nice mutlu yıllar canım. seninle bebişi ile sağlıklı uzun ömürler..

sağolasın egecim:) ugurlu sayısı olan var mı kızalr ben mesela hayatım sanki 9 un üzerine kurulmuş gibi hissediyrum yaa

dün konusu oldu bu konunun kontrol zamanı yaklaşınca hepimizde aynı endişeler oluyo yanlız değilsin

budur işte fatma normal hayata döndü:)))))

aaaaa neden hiç şaşırmadım dersin. çünküburada 60 kişi isek 60 da aynı. hepimizde o endişe var. ama öyle yapmamalıyız. sende telkinde bulun bebişim anneye ne güzellik yapacaksın bakalım kontrolde de felan işte..

evet ege karnım büyüdü artık gören herkes brden ne büyüdün sen diyo akşamları dahada büyüyo
:)))))))))) koca göbekli fatma şişko fatmaaaa

maşallah teyzesinin gülünee:))) daha ne şirinlikler yapacak annesi sen dur..

uğurlu sayım yok tur ama 4 SAYISINI SEVERİM. VE KESİNLİKLE TEK SAYIYI SEVEMEM.
TAKINTIM VARDIR BİŞEY YERKEN BİSKÜVİ FELAN ÇİFT YEMEYE DİKKAT EDERİM..

ben bi kaç örnek veriyimmi ben buraya 2009 da atandım 9. tercihimdi hilmi kardeşlerinin arasında 9. sırada 1979 dogumlu bebikimde nş. 19 haziranda dünyaya gelicek evinde 9. nuramarasını aldık işde böle

mutlu yıllar eşine yarında bizim nikah olalı resmiyette ve dinen evleneli 1 yıl oluyo 02.02.2010

ne güzel canım nice senelere inşallah.

Sağol canım. çok teşekkür ederim.
Nooldu niye gülüyonuz. fransız kaldım yine.

canım hepimizde bu endişe var ama çok yorma kafanı. olacağına varacak eninde sonunda.
endişelenip,kendini üzüp, kafanı meşgul etme.

Anaaa benden bir tane daha :) Tıpkımın aynısı :)

Ne güsel büyüsünler kocamannn olsunlaaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…