Kuzu ne yaptı acaba bi arasam mı .. Taşıncaktı yaa..
Yarın gelir mi acaba bi arıyım ben en iyisi..
öykümde yok meltemmeryem yok. Bunlarında çocukları tatil oldu yakesin geziyorlar. öyküm anneme gidcem demişti..
Kızlar selda buarada dün bakmıştım online olmuş.demek bize yazmıyor. Eşimi izin vermiyor acaba..
iyiki aynı şehirde yada aynı yerde çalışmıyoruz valla toptan kovarlardı bizi:)
çalışmazdık ki çene yapmaktan:)))))))))
kuzuyu aradım açmadı herhalde müsait değil o arar beni görünce..
iyiki aynı şehirde yada aynı yerde çalışmıyoruz valla toptan kovarlardı bizi:)
Kuzu ne yaptı acaba bi arasam mı .. Taşıncaktı yaa..
Yarın gelir mi acaba bi arıyım ben en iyisi..
öykümde yok meltemmeryem yok. Bunlarında çocukları tatil oldu yakesin geziyorlar. öyküm anneme gidcem demişti..
Kızlar selda buarada dün bakmıştım online olmuş.demek bize yazmıyor. Eşimi izin vermiyor acaba..
gğnaydın cnm. çok şükür neşemiz yerinde sninde güzel haberlerin varmış. Paşadır o paşaa hareket etmiştir artık. Maşallahhhh
az kaldı cnm 2-3 güne hissedersin. Hatta o hareketlidir de sen anlamıyorsundur.. Ilk bebek ya normaldir. Bi sorun olsaydı şimdiye ohooooo belli olurdu..bize takıl bak burda bisürü deli var.. Gülmekten iş yapamadım çilek yüzünden...
ya sorma.. yukarı lavaboya çıktı kocam. ben de aşağıda oturuyorum merdivenleri görüyorum. Merdivenlerin bittiği yerde de masalar var . bu üst basamaktan bi bastı, basmasıyla yuvarlanmaya başladı. Onun yuvarlanmaya başlamasıyla ben fırladım ayağa japon bebekleri gibi ağlamaya başladım :))) benim ki iri ya, düş düş bitmedi. Alttaki masalar nasıl kaçışıyorlar :) ben ağlarım, o düştüğü yerden karıma su verin diye bağırır :)
ay en komiği bu ayağa kalkınca ben sustum, biz oturduk yemek yedik yaa :)))
kesinn atılırdık... düşünsenize bi odayı doldurmuşuz, sohbet muhabbet... çalışamazdık ki :)
çook selam söyle kuzuyaaa..
yaa mesajlara da cevap vermedi di mi o( eşi izin vermese hiç girmezdi o zaman siteye herhalde..
benim minik kızımın slmı var sabahdan beri tepikliyo haaaa ısrarla demekki szie slmı var
ay inşallah paşamdır egecim sen tecrübeli kadınsın sana güvenirim sen öyle diyosan tey tey
kız çilek ne film bi çiftmişsiniz siz. dünden beri düşme muhabbetini okuyodum da asıl hikayenizi görememiştim. alemsiniz yaa. bişey olmamıştır inşallah kocana?? ay çok komik yaa
sen de ona selammm söyleeee... koy elini karnınaaa selam gönder teyzelerindennn :)
benim minik kızımın slmı var sabahdan beri tepikliyo haaaa ısrarla demekki szie slmı var
benimkide arkadaşlarına selam söyledi maşallah tepikliyor..benim minik kızımın slmı var sabahdan beri tepikliyo haaaa ısrarla demekki szie slmı var:d
konuşursam söylerim canım.. Selda artık takmıyorum insan bi haber verirdi. Kızdım baya..kesinn atılırdık... Düşünsenize bi odayı doldurmuşuz, sohbet muhabbet... çalışamazdık ki :)
çook selam söyle kuzuyaaa..
Yaa mesajlara da cevap vermedi di mi o( eşi izin vermese hiç girmezdi o zaman siteye herhalde..
ay inşallah paşamdır egecim sen tecrübeli kadınsın sana güvenirim sen öyle diyosan tey tey
Paşadır ooo sen bana güven..
kız çilek ne film bi çiftmişsiniz siz. Dünden beri düşme muhabbetini okuyodum da asıl hikayenizi görememiştim. Alemsiniz yaa. Bişey olmamıştır inşallah kocana?? Ay çok komik yaa
17 haftalık olan fetus, titreşimlerle ana rahmine iletilen sesin yine rahim içerisindeki sıvıda yaptıkları titreşimleri kulak ve iç kulakta hissedecek ve "duyma"ya başlayacaktır. öncelikle annenin bağırsak sesleri ve kalp seslerini duyacak, daha sonra annesi konuşurken titreşen ses tellerinin oluşturduğu vibrasyonun, akciğerler ve karın yoluyla dağılıp kendine gelmesi ile annesinin sesi ile tanışacaktır. Bir süre sonra dış dünya ile tek ilişkisi olan bu duyma fonksiyonunun önemini kavrayacak ve bu duyduğu sesin kendi yaşamının bağımlı olduğu kişinin, kendini var edenin sesi olduğunu hissedecektir. Bu an itibariyla anne kalp atışlarının sesi ve anne sesini duyduğu sürece kendi yaşamına dair bir tehdit olmadığına inanacak ve huzur duyacaktır.
19. Haftadan itibaren dış sesleri algılayabiliyor
çoook garip oldu içim kızlarrr yaaa :)
benimkide arkadaşlarına selam söyledi maşallah tepikliyor..
konuşursam söylerim canım.. Selda artık takmıyorum insan bi haber verirdi. Kızdım baya..
çilek 2 gündür çok enerji verdi topiğe.. Tebrik yapıştırdım ona.
kuzucugum size poz verdi bakıııııııııııııııın
Eki Görüntüle 136082
17 haftalık olan fetus, titreşimlerle ana rahmine iletilen sesin yine rahim içerisindeki sıvıda yaptıkları titreşimleri kulak ve iç kulakta hissedecek ve "duyma"ya başlayacaktır. Öncelikle annenin bağırsak sesleri ve kalp seslerini duyacak, daha sonra annesi konuşurken titreşen ses tellerinin oluşturduğu vibrasyonun, akciğerler ve karın yoluyla dağılıp kendine gelmesi ile annesinin sesi ile tanışacaktır. Bir süre sonra dış dünya ile tek ilişkisi olan bu duyma fonksiyonunun önemini kavrayacak ve bu duyduğu sesin kendi yaşamının bağımlı olduğu kişinin, kendini var edenin sesi olduğunu hissedecektir. Bu an itibariyla anne kalp atışlarının sesi ve anne sesini duyduğu sürece kendi yaşamına dair bir tehdit olmadığına inanacak ve huzur duyacaktır.
19. haftadan itibaren dış sesleri algılayabiliyor
Çoook garip oldu içim kızlarrr yaaa :)
canımmmm benimmmmm, asıl benim moralim bozuktu siz enerji verdiniz de bu kadar neşeliyim bennn... Iyi ki varsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?