hoşgeldin canııııımmmmselam arkadaşlar şimdi doktordan geldik. detaylıya girdik ama hiç tatmin olmadım bana birşey söylemedi zaten öyle 4 boyutlu falanda degildi. kalbi migdesi falan dedi 400 gr dedi e bunları doktorda söylüyordu zaten. ne yapsam bilemiyorum bana akıl verin lütfennnnnnnnnnn
Kızlar mahvettiniz beni anca okuyorumm bi türlü cvp yazmaya fırsat olmadıı :) 2 iş yapıyorum dönüyorum sayfalarca okuyorum :) manyak oldummm
Egeeeeee izliycek misin akşam Osman'ıııı?? Bak sen izliyceksen izliycem ben de
Ama bu bölüm güzel galiba, Caroline tekmeyi yiyooo sanırsamm :)
ya önceleri ablamamıştım. teyzeme anlattım neler olduğunu hareket ediyo işte dedi...çok sevindim...anlamamışım ben((
Güle güle giysin güvercinin :)
canım sen mi mimarsın eşin mi mühendis anlayamadım :)
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldik. detaylıya girdik ama hiç tatmin olmadım bana birşey söylemedi zaten öyle 4 boyutlu falanda degildi. kalbi migdesi falan dedi 400 gr dedi e bunları doktorda söylüyordu zaten. ne yapsam bilemiyorum bana akıl verin lütfennnnnnnnnnn
anam bunların çenesi düştü işlerimde kaldı..kızlar mahvettiniz beni anca okuyorumm bi türlü cvp yazmaya fırsat olmadıı :) 2 iş yapıyorum dönüyorum sayfalarca okuyorum :) manyak oldummm
egeeeeee izliycek misin akşam osman'ıııı?? Bak sen izliyceksen izliycem ben de
ama bu bölüm güzel galiba, caroline tekmeyi yiyooo sanırsamm :)
selam arkadaşlar şimdi doktordan geldik. Detaylıya girdik ama hiç tatmin olmadım bana birşey söylemedi zaten öyle 4 boyutlu falanda degildi. Kalbi migdesi falan dedi 400 gr dedi e bunları doktorda söylüyordu zaten. Ne yapsam bilemiyorum bana akıl verin lütfennnnnnnnnnn
canım zaten ayrıntılı da 2 boyutlu kullanılıyor benim bildiğim inceleme için en uygun olanı oselam arkadaşlar şimdi doktordan geldik. detaylıya girdik ama hiç tatmin olmadım bana birşey söylemedi zaten öyle 4 boyutlu falanda degildi. kalbi migdesi falan dedi 400 gr dedi e bunları doktorda söylüyordu zaten. ne yapsam bilemiyorum bana akıl verin lütfennnnnnnnnnn
ahahaha tam üstüne bastın canım ben mimarım kocam da inşaat müh. en anlaşamayan iki meslek aynı çatı altındayız senin anlıycaan
sen yokkende dünya bana harammmm
Ayyy ayyy egecimmmm
güveç pişirdim, çocuklar istedi diyede makarna,
merakın geçtimi annem :82:
:)))))))) kız benim bu ev kira ama 170 m2. ev sahibim geniş yaptırmış. sağolasın, daha iyisi senin olsunkız senin salonun ali sami yen mi leynnnn o nekadar ev. Ama çok zevklisiniz abyıldım harika güle güle oturun
gel gel salonda yatıracam sözayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzeeeeeeeeeel misafirliğe yatıya geliyimmi kıııııııııızzzzzzzzzzzzzz geliyim yaaaaaaa çok güzel. ben böle şeyler alamadım evlenirken burda doğuda oldugumuzdan almadım giderken satacagım eşylerden aldım uff gitsek bi iyi bi yerlerede şöle döşesem evi uffffffffffffff
ayyy ne güzel ben 16. haftada hissettim hatta 6 ocakda ilkini hisettim
anam bunların çenesi düştü işlerimde kaldı..
Izliycem tabeeee. Gel beraber izleyelim..ali kaptannnnnnn madara olduuuuuu:)))))
tamam daha ne bizimkide öyle bakıyor kalbin e midesine böbreğine kilosna. Ne bekliyorsun . Maşallah kız dombili olmuş.
oooo süper çift.
hangi okuldan mezunsun?
ben peyzaj mimarıyım. ist ünv. 2003 mezunuyum.
ya ne cdsi şıu ultrason resimini bile dogru düzgün çekip vermiyor 1 tane verirse çok şükür yani. başka biryere daha mı gitsem acaba ne yapacagımı bilemiyorum gitmesem sorumsuz bir anne gibi hissedermiyim kendimi yaaaa offfffff moralim çok bozuldu
yaa yatır valla beni ohh mis gibi:)))))))) kız benim bu ev kira ama 170 m2. ev sahibim geniş yaptırmış. sağolasın, daha iyisi senin olsun
gel gel salonda yatıracam sözherifi uyuturum sabahlarıs ikimiz bizim adam illa herşeyi alalım dedi, iyi al dedim hiç alma demedim valla kayınbabacık sağolsunnnnnnn tabi....
ya ne cdsi şıu ultrason resimini bile dogru düzgün çekip vermiyor 1 tane verirse çok şükür yani. başka biryere daha mı gitsem acaba ne yapacagımı bilemiyorum gitmesem sorumsuz bir anne gibi hissedermiyim kendimi yaaaa offfffff moralim çok bozuldu
yaa yatır valla beni ohh mis gibi:)))))))) kız benim bu ev kira ama 170 m2. ev sahibim geniş yaptırmış. sağolasın, daha iyisi senin olsun
gel gel salonda yatıracam sözherifi uyuturum sabahlarıs ikimiz bizim adam illa herşeyi alalım dedi, iyi al dedim hiç alma demedim valla kayınbabacık sağolsunnnnnnn tabi....
vıııyykkkk ben 2003 sağlık meslek lisesinden mezun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?