2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canııııımmmm

bugün herkesde bi kudurukluk var canım

sen yokkende dünya bana harammmm
ayyy ayyy egecimmmm
güveç pişirdim, çocuklar istedi diyede makarna,
merakın geçtimi annem :82:

Ben 19.hafta başında normal muayeneye girdim. Kafa tasını midesini tüm iç organlarını, boy ölçüsünü hepsini ultrasonda gösterdi doktorum. Meğer ayrıntılı ultrasonda aynı şeylere bakıomuş doktorlar. Ama benim doktorum yaklaşık yarım saat bebeğin her yerini innceliyor, yüzünün fotograflarını çekiyor hatta CD bile hazırlayormuş. Detaylı incelemede yarar var. Ama ayrıntılı ultrason için çoğu yerde riskli gebeliklerde gereklidir yazıo. Aslında elinde imkan varsa önceden herşeyi bilmekte fayda var.
Ben 23.haftada gidicem detaylı ultrasona.

anam bunların çenesi düştü işlerimde kaldı..
Izliycem tabeeee. Gel beraber izleyelim..ali kaptannnnnnn madara olduuuuuu:)))))

tamam daha ne bizimkide öyle bakıyor kalbin e midesine böbreğine kilosna. Ne bekliyorsun . Maşallah kız dombili olmuş.

canım zaten ayrıntılı da 2 boyutlu kullanılıyor benim bildiğim inceleme için en uygun olanı o
benim dr da hep iki boyutlu ile inceliyor son bir dakika felan açıp 4 boyutluyu bizi mutlu edyor
senin tatmin olmandan ziyade bebeğinin iyi olduğunu öğrenmen önemli ayrıntılıda

kız senin salonun ali sami yen mi leynnnn o nekadar ev. Ama çok zevklisiniz abyıldım harika güle güle oturun
:)))))))) kız benim bu ev kira ama 170 m2. ev sahibim geniş yaptırmış. sağolasın, daha iyisi senin olsun

gel gel salonda yatıracam söz herifi uyuturum sabahlarıs ikimiz bizim adam illa herşeyi alalım dedi, iyi al dedim hiç alma demedim valla kayınbabacık sağolsunnnnnnn tabi....

Yaaaa ne güzel olurduk, mısır da patlatırdık, battaniyelerin altında ihtiyarlar gibi Ali kaptana söylene söylene izlerdiiik :) Kocamla izlemek hiç zevkli olmuyooo :)

ya ne cdsi şıu ultrason resimini bile dogru düzgün çekip vermiyor 1 tane verirse çok şükür yani. başka biryere daha mı gitsem acaba ne yapacagımı bilemiyorum gitmesem sorumsuz bir anne gibi hissedermiyim kendimi yaaaa offfffff moralim çok bozuldu

aynıd ert bende de bende 1 tanecik var dr vermiyo yada makine çıktısını vermiyo
yaa yatır valla beni ohh mis gibi yaa işde burda ev sıkıntı alsam eve olmayacak hem nerden alıyım burda hiç bişi yok kıytırıklar ble dünya para istedi dedim napiyim idareleik alalım gittiğimde arkama bakmadan bırakıp giderm dedim yoksam bende alırdım da işde imkanlar herşeye izin vermiyo

aynıd ert bende de bende 1 tanecik var dr vermiyo yada makine çıktısını vermiyo
yaa yatır valla beni ohh mis gibi yaa işde burda ev sıkıntı alsam eve olmayacak hem nerden alıyım burda hiç bişi yok kıytırıklar ble dünya para istedi dedim napiyim idareleik alalım gittiğimde arkama bakmadan bırakıp giderm dedim yoksam bende alırdım da işde imkanlar herşeye izin vermiyo

Aslında bebeğin sağlıklı olduğunu duymak bana yetiyor ultrasonda. Babası gelemiyor muayeneye o yüzden verdiği resimler önemli ama, muayeneye gitmeden önce doktorun nelere bakması gerektiğini öğrenip ona göre doktora soru sorarsan, iyi de bir doktorsa anlatıyor hepsini. Başka doktor meselesini bilemem. Ama sadece ultason içinse değiştirme, ama kendini iyi hisseytmek istiyorsan ayrıntılı ultrason için bi kereliğine başka bir doktor deneyebilsin bence. Devam önemli çünkü doktorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…