sabah sabah tatsız haber
kahvaltı ediyorum.
gunaydınnn kızlarrrrrrr.
ayy evet sok sasırdık gorunce yazık yaaa nolmuskı kızacagızaaa
bilmiyorlarmış daha ....
kızlar bu arada bişey sorucam size 5 şubatta Atıl Yüksel'e (20+1 oluyorum) , 18 şubatta Rıza Madaslı'ya (22+0 oluyorum) randevum var detaylı için. Hangisine gitmeliyim sizce?? sürekli rüyamda görüyorum bir türlü karar veremiyorum. 20. hafta erken değil mi detaylı için?
Canım doktorlar konusunda bişey diyemem ama 20 erken bence 22 yi beklesen sanırım daha doğru olur.
doktorum öyle yönlendirdi beni.
bilmiyorlarmış daha ....
kızlar bu arada bişey sorucam size 5 şubatta Atıl Yüksel'e (20+1 oluyorum) , 18 şubatta Rıza Madaslı'ya (22+0 oluyorum) randevum var detaylı için. Hangisine gitmeliyim sizce?? sürekli rüyamda görüyorum bir türlü karar veremiyorum. 20. hafta erken değil mi detaylı için?
kızlar iyileşiceğime daha beter hastayım bugün
ben bekliyim doğru söylüyorsun benim içim de rahat etmedi
kızlar iyileşiceğime daha beter hastayım bugün
cılek bıde atıl a cok problmlıler gıttıgı ıcın ne kadar erken bakılsa okadar ıyıymıs mudehalae etmek ıcın allah korusun. bende arastırmıstım cunku.
zaten atıl cokk pahalı yaa rıza yarısı nerdeyse rızayada ıyı dıyolarr
cnm senın bıraz dınlenmen gerekıyorr sanırımmm
Çok üzüldüm tatlım yaaama bak dinlenmeden geçmiycek bu musibet, hiçbir iş bebeğinden kıymetli diil. Al bi rapor yat evindeee..
ya bfn kuzu gelmıycekmıydıııııııı
Alamam rapor
zaten c.tesi detaylıya gitmek için izin alıcam.
bir de rapor almıyım.
Çok üzüldüm tatlım yaaama bak dinlenmeden geçmiycek bu musibet, hiçbir iş bebeğinden kıymetli diil. Al bi rapor yat evindeee..
Efet ben Rıza'ya gidiyim canım, o da gayet iyi.. doğru söylüyorsun
bosver cnm allaha sukur zaten bebısın ıyı gerek yok atılaa..
valla ben ıkısınlede telde konustum rıza cok ukalaydı. oyuzden sınır oldum ona gıtmıycemm:):):))
selam kızlar günaydın ay şok geçirdim sabah sabah kahvaltı ediyodum iştahım kaçtı valla defne joy ölmüş ayy çok üzüldüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?