2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınnn kızlarrrrrrr.
ayy evet sok sasırdık gorunce yazık yaaa nolmuskı kızacagızaaa

bilmiyorlarmış daha ....

kızlar bu arada bişey sorucam size 5 şubatta Atıl Yüksel'e (20+1 oluyorum) , 18 şubatta Rıza Madaslı'ya (22+0 oluyorum) randevum var detaylı için. Hangisine gitmeliyim sizce?? sürekli rüyamda görüyorum bir türlü karar veremiyorum. 20. hafta erken değil mi detaylı için?

Canım doktorlar konusunda bişey diyemem ama 20 erken bence 22 yi beklesen sanırım daha doğru olur.
doktorum öyle yönlendirdi beni.

hahhaha benımde aynıı 20 +2 de atıla 21dede rızaya var ama ben rızaya gıtmıcemmm.cocugun zaten herseyı olusuyormuss onem verdıklerı banada 20. hafta az gelmıstı ama doktorum ole dedı.

kızlar iyileşiceğime daha beter hastayım bugün

Çok üzüldüm tatlım yaa ama bak dinlenmeden geçmiycek bu musibet, hiçbir iş bebeğinden kıymetli diil. Al bi rapor yat evindeee..

Efet ben Rıza'ya gidiyim canım, o da gayet iyi.. doğru söylüyorsun

Çok üzüldüm tatlım yaa ama bak dinlenmeden geçmiycek bu musibet, hiçbir iş bebeğinden kıymetli diil. Al bi rapor yat evindeee..

Efet ben Rıza'ya gidiyim canım, o da gayet iyi.. doğru söylüyorsun

bosver cnm allaha sukur zaten bebısın ıyı gerek yok atılaa..
valla ben ıkısınlede telde konustum rıza cok ukalaydı. oyuzden sınır oldum ona gıtmıycemm:):):))

bosver cnm allaha sukur zaten bebısın ıyı gerek yok atılaa..
valla ben ıkısınlede telde konustum rıza cok ukalaydı. oyuzden sınır oldum ona gıtmıycemm:):):))

Yapma yaaaa, hiç sevmem ukala insanları hele ukala doktorları.
ben normalde hiç bu kadar uzun boylu düşünmezdim, bi pimpirikli oldum bu arala

kuzu bugün gelecekti ama gelseydi gelirdi sanki bu saate kadar..

kızlar meraba..uzun zamandır buraya yazmıyodum nerdeyse bir ay olmuş :))

biliyosunuzdur belki ben ikizlerime hamileyim..18 haftalık oldular..cinsiyetleri erkekmiş... :))
ama hala bişey hissetmiyorum..nebiliyim şöyle tekmeleseler filan

belki daha iyi hissedeceğim anneliği...

bende çalışıyorum muhasebeciyim..ikiz gebelere izin daha fazla oluyormuş ama bana hiç yaramayacak... canım çok sıkkın acayip bozuk moralim..özel şirkette çalıştığım için
patronum diyorki

banada hak ver senin yerine kim bakacak oyüzden doğumdan önce bir hafta doğumdan sonra 3 hafta izin verdi...olcak işmi şimdi bu...
doğuma bir hafta kala nasıl işe gelicem ben şimdiden düşünmeye başladım...

ayrıca evimiz 2+1 .ikizlerim dünyaya gelince sığmıcaz 3+1 ev arıyorum bulamıyorum....

dün akşamda yok yere kocamla tartıştım..morali bozukmuş güya..ben napıyım yani..ufacık şeylerde tersleyip durunca bende dayanamadım bağırdım ve yatağı ayırdım...offff yaaaa

hepsi üst üste geldi hangi birini düşünecemmmm ben yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…